• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanaa

Bak sana ne dicem kv bildiğin çocukluk yapmış aslından bu yaşta yaptığı kotu hareket kari kocanin arasını açmış ne yap biliyormusun senle böyle saçma şey yüzünden tartışan kocanın asla yanına oturma asla asla senden özür dileyene kadar yüz verme bu ne hadsizlik ne sanıyor bu adamlar kendini ...
özür diledi zaten ordakı yaşanan olayı eve taşımayalım dedı

özür diledi zaten ordakı yaşanan olayı eve taşımayalım dedı
Özür dilediyse devamlı sormadan sürekli eşinin yanına otur aynı hareketi tekrarlayacak mi bakalım özür dilemek nedir aynı hareketi yapmamaktir :)

Özür dilediyse devamlı sormadan sürekli eşinin yanına otur aynı hareketi tekrarlayacak mi bakalım özür dilemek nedir aynı hareketi yapmamaktir :)
bi daha denk gelırde sorarsan anne geç otur die , annem de oturmam dediğı halde öne geçip oturursa o zaman ben devreye gırerım hayırdır anne oturmam dıyordun derım dıyor guya aslı varsa

bi daha denk gelırde sorarsan anne geç otur die , annem de oturmam dediğı halde öne geçip oturursa o zaman ben devreye gırerım hayırdır anne oturmam dıyordun derım dıyor guya aslı varsa
Şu saçma olayda hem suçlu hemde hala annesini koruyor sinir bozucu ama yapacak bir şey yok bu özür dilemek değildir bana göre yinede siz bilirsiniz ne münasebet soracakmisim kocamın yanına otururken sen bilirsin yinede tabiki aman tadımız kaçmasın diyorsan bana göre özür olmayan ozuru kabul et .ben olsa ozuru kabul etmem ve asla onun yanına oturmam o kocadanda sogurum

aileye özel de değil aslında. mesela biz kızlarla öğle yemeğine gidiyoruz tek araba. şöförün yanına ortamımızdaki en yaşı büyük hanım oturuyor. kimse böyle bir karar almadı ama böyle oluyor.

Benim bildiğim de eğer arkada en az 3 kişi olacaksa, öne en kilolu kişi oturur😀

Bence önemli olan, araba da on koltuğa kimin oturduğu değil, gece kiminle uyuduğu :KK51:
Huzur bozmaya değmez ki.

kızlar merhaba;
geçtiğimiz haaftalardakı konularımızdan bılen hatırlayan bılır benım kv ıle evlendığımden berı arabada öne oturma olayım vardı en sonunda eşımın babası olmadan aynı arabada gıtmeme kararı aldım böylede gıdıyordum aylardır..(evlenelı 3 yıl oldu)
sonra bayramda ailemın yanına gıdecektık farklı şehırde eşım onlarıda peşıme taktı falan ıstemesemde geldıler... yıne konu açmıştım bılenler bılır..
neyse orda gule oynaya günler geçtı falan tam geleceğimizden bigün önce yine bı akşam dışarı çıkcaz babamlar bir arabada biz kardeşlerle bir arabada gıdıyorduk heryere..
neyse babamlar bı yere uğrayacaktı annemlerı bızle yolladılar bende bol bulundum öne geçtım annem kv görümce ben eşım varız onlar arkada...neymış efendım kv bı surat ben sormamışım yıne anne sen geçer mısın die iç anadoluda kv öne otururmuşş...
normalde kendı eşıyle gıderken bıle öne oturmayan kv benle bi yere gıdeceğinde oturmıcak olmasa bıle gundeme getırıyor kendını saydırmak heralde amacı ...sonra eşımle annemlerın yanında bırbırımıze gırdık falann bana bıde diyorlar kı bu bızı kıskanıyor asıl bunlar benı kıskanıyor anladığı yk eşımın.... annem bende arkadayım dunur dedı onlar genç bınsın dedı vay efendım oturmak deılmış amacı sormamışım kaç kere kavga etmemıze rağmen... eşımde sen sorsan annem otursa hayırdır anne hanı oturmazdın derm zaten dıyor aslı varsa ! bi zaman sormama rağmen oturdu bende eşıyle bı yere gıderken arkada gıdıyor görumce oturuyor kendı araçlarında die oturtmak istemıyorum... annemlerın orda yaptığı terbiyeeizliğe bakar mısınız.....

Koltuk olayı artık inada binmiş nasıl çözülür bilmem de, kv, kp ve görümcenin pesinize takılması çok garip, ailelerin kaynaşması güzel tamam hadi bayramlaşmak icin uzun yoldan geldilerse 1-2 gün kalsınlar neyse ama zaten davet de edilmemişler, çok ısrar edilir onlar da dediğim gibi 1 günlük falan gelirler ama bu bence görgüsüzlük. Siz de kendi ailenizle özel vakit geçirmek istersiniz hiç anlayış yok. Zaten kvnin annenizin yanında kıskançlığa falan girmesi, sorun çıkarması da fiyasko. Çok içerlediyse ordan ayrıldiktan sonra size söyleseydi. Bilmiyorum bu cahillik mi kompleks mi?

Bana bu ön koltuk arka koltuk meseleleri çok saçma geliyor ancak kayınvalidenizin tavrı o kadar kötü ve yanlış ki size bir şey diyemeyeceğim artık.

Konunuz içimi daralttı resmen. Annenizde kayınvalidelerin ne işi var, eşiniz sizi buna nasıl zorlayabilir, ön koltuk kavgası yapan ve bunu ailenizin yanında yapan kayınvalideyi eşiniz nasıl haklı görebilir, nasıl sizle ailenizin yanında tartışabilir? Nereden tutsak elde kalır bir konu.

çok boş muhabbetler ya pöff. Bunu ciddiye alıp seninle tartışan eşine de söyleyecek söz bulamıyorum

Back