- 9 Ekim 2020
- 815
- 1.081
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Yıllardır aynı tas aynı hamam. Allah şifa versin ne diyelim sanaderslerim rezaalet asla ders çalışmıyorum aklım habire başka konularda pazartesi zor bi sınavım var daha başlayamadım bile
hep böyleyim ne yapıcam
kimya mühendisliği okuyorum aklım habire başka bölümlerde kendimi bu bölümü bitirmeye motive edemiyorum
zeki kadınlar yardımmm
Dikkat eksikliği mi var sizde? Doktora gittiniz mi hiç?derslerim rezaalet asla ders çalışmıyorum aklım habire başka konularda pazartesi zor bi sınavım var daha başlayamadım bile
hep böyleyim ne yapıcam
kimya mühendisliği okuyorum aklım habire başka bölümlerde kendimi bu bölümü bitirmeye motive edemiyorum
zeki kadınlar yardımmm
Bir koca bul evlen sen, o okul bitmeyecek belli ki. Harcanan paraya yazıkderslerim rezaalet asla ders çalışmıyorum aklım habire başka konularda pazartesi zor bi sınavım var daha başlayamadım bile
hep böyleyim ne yapıcam
zeki kadınlar yardımmm
Cok az insan istedigi bolumu okuyor ve sevdigi meslegi yapiyor. Ben moda tasarimi cok istedim ve tutturdum da fakat o donem bazi sebeplerden gitmedim. Sonra tekrar hazirlandim ve muhendislik tuttu iyi bir universitede. Hic de alakam yoktu bölümle ama cok iyi bir secenekti. Arkadas ortamim olmasa keyifli bi uni hayati olmasa cekilicek dert degildi. Bolum zordu benim ilgimi cekmiyordu fakat ya bitiricektim ve sonrasinda guzel bir is hayatim olucakti yada birakip uni hayatini bitiricektim. İkincisi hic secenegim olmadi cunku ailemde okumamis meslegini eline almamis hemen hemen kimse yok. Olmasi gerekenin bu oldugunu dusunerek buyudum. Bazi derslere senin gb ck isteksiz hazirlanrdim ama yine de calisirdim. Arkadas grubun varsa beraber calismak cok ise yariyor. Sinav oncesi birimizde toplanir kahveler cipsler sabaha kadar sinava hazrlanir ertesi sabah sinava grer ve cogunlukla da gecerdik. Boyle boyle bitti uni. Suan yaptigim isi severek yapiyorum. Gaza gelmeye ihtiyacin var. Birakirsan yazik edersin.derslerim rezaalet asla ders çalışmıyorum aklım habire başka konularda pazartesi zor bi sınavım var daha başlayamadım bile
hep böyleyim ne yapıcam
zeki kadınlar yardımmm
nasıl gaza gelebilirm kimya mühendisliğindeCok az insan istedigi bolumu okuyor ve sevdigi meslegi yapiyor. Ben moda tasarimi cok istedim ve tutturdum da fakat o donem bazi sebeplerden gitmedim. Sonra tekrar hazirlandim ve muhendislik tuttu iyi bir universitede. Hic de alakam yoktu bölümle ama cok iyi bir secenekti. Arkadas ortamim olmasa keyifli bi uni hayati olmasa cekilicek dert degildi. Bolum zordu benim ilgimi cekmiyordu fakat ya bitiricektim ve sonrasinda guzel bir is hayatim olucakti yada birakip uni hayatini bitiricektim. İkincisi hic secenegim olmadi cunku ailemde okumamis meslegini eline almamis hemen hemen kimse yok. Olmasi gerekenin bu oldugunu dusunerek buyudum. Bazi derslere senin gb ck isteksiz hazirlanrdim ama yine de calisirdim. Arkadas grubun varsa beraber calismak cok ise yariyor. Sinav oncesi birimizde toplanir kahveler cipsler sabaha kadar sinava hazrlanir ertesi sabah sinava grer ve cogunlukla da gecerdik. Boyle boyle bitti uni. Suan yaptigim isi severek yapiyorum. Gaza gelmeye ihtiyacin var. Birakirsan yazik edersin.
Valla sizin nasil gaza geliceginizi ben bilemem. Biz arkadaslarla birbirimizi gazliyorduk. Benim motivasyonun uni bittikten sonraki belli standarttaki bir yasamdi. Rahat calisma ortami, kendi ayaklarimn uzerinde durabilme olanagi, sayginlik vs. Bunlari kazanabilmek icin oturup essek gb calistim. Meslegimi edinmezsem veya edinirsem basima geliceklerin farkindaydim. Ona gore ilerledim. Siz de sonrasini dusunun. Okul oyle boyle bir gun biticek. Hatta kiymetini de bilin. Ben uni ortamimi cok ozluyorum. Hayat cok guzeldi..nasıl gaza gelebilirm kimya mühendisliğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?