- Konu Sahibi kardelen18
tekrar geçmiş olsun canım...bundan sonra sorun çıkmaz heralde..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni de ısırdı kene bugün 1 haftayı doldurdum
senin etine saplanmamış demek ki eline geldiğine göre benim koluma saplanmıştı ben dikkatlice çekip çıkardım daha sonra da acile gittim ama bana aşı fln yapmadılar:sm_confused:
doktor keneyi çıkardığım yere baktı öyle kene değil için rahat olsun dedi ot kenesi dedi
adres ve tel bilgilerimi aldı olayın nerde geçtiğini sordu onu da kaydetti
ben o akşam ateşlendim ve de çok bulantım oldu ama zaten ben hep ateşlenirim en ufak bi üşütmede o yüzden şüphe etmedim
herkes çok dikkatli olsun hakketen o kadar minik bişey ki ve de açık renk olduğu için farkedilemiyor bile
1 hafta geçti 1 haftayı daha atlatsam içim çok rahat etcek
ahir ömrümde keneyi de tanıdım-tatlicadiarzu-
tekrar geçmiş olsun canım...bundan sonra sorun çıkmaz heralde..
beni de ısırdı kene bugün 1 haftayı doldurdum
senin etine saplanmamış demek ki eline geldiğine göre benim koluma saplanmıştı ben dikkatlice çekip çıkardım daha sonra da acile gittim ama bana aşı fln yapmadılar:sm_confused:
doktor keneyi çıkardığım yere baktı öyle kene değil için rahat olsun dedi ot kenesi dedi
adres ve tel bilgilerimi aldı olayın nerde geçtiğini sordu onu da kaydetti
ben o akşam ateşlendim ve de çok bulantım oldu ama zaten ben hep ateşlenirim en ufak bi üşütmede o yüzden şüphe etmedim
herkes çok dikkatli olsun hakketen o kadar minik bişey ki ve de açık renk olduğu için farkedilemiyor bile
1 hafta geçti 1 haftayı daha atlatsam içim çok rahat etcek
ahir ömrümde keneyi de tanıdım-tatlicadiarzu-
iyice kontrol ettirdin mi kendini birilerine
biliyosun çok ufak bi hayvan hele ki bi de ben saplanmış halini biliyorum minicik bir ben gibi duruyor
biz hemen farkettik keneleri üzerimde rahatlıkla 100e yakın kene vardı bide kısacık bi şort ve de straples badim vardı yani çıplak gibi bişeydim :) doluydu yaa kendimden iğrendim o an hele ki koltukaltıma bi baktım hayatım film şeridi gibi geçti gözümün önünden doluydu koltuk altım şükür ki onlar ete saplanmamış hemen ıslak mendille sildim çıktılar ama tabi bitanesi ete saplanmış onu da ben dikkatlice çıkardım ardından hemen denize girdim bi güzel her tarafımı suda ovuşturdum kafamı fln iyice soktum suya eve gelince eşyalarıma hemen makinaya attım 90 derecede yıkadım
onca insan hayatını kaybetti bu yaratıktan resmen pisi pisine ölüm yaa küçücük iğrenç bi yaratık koca insanı öldürüyor
örümcek yavrusuna da benziyor görüntü olarak hala aklıma geldikçe bulantım başlıyor
geçmiş olsun cnm
bizim komşunun üstündede 3 tane yakaladı
neyseki onda bişey çıkmadı
hemde başlarını sokmuşlardı
seninkine de ot kenesi dedi mi doktor
bak bide netten buldum bunu;
"KKKA hastalığının özellikle Erzurum'un kuzeyi, orta Karadeniz'in iç kısımları ile Doğu Anadolu'nun kuzeye yakın yerlerinde görüldüğünü bildiren Akdağ, bilhassa kırsalda yaşayan ve hayvancılıkla uğraşan kişilerin sık sık vücutlarında kene kontrolü yapmalarını istedi. "
yani ne senin yaşadığın yerde nerde benim yaşadığım yerde rastlanmamış