• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kene beni de buldu.....

beni de ısırdı kene bugün 1 haftayı doldurdum
senin etine saplanmamış demek ki eline geldiğine göre benim koluma saplanmıştı ben dikkatlice çekip çıkardım daha sonra da acile gittim ama bana aşı fln yapmadılar:sm_confused:
doktor keneyi çıkardığım yere baktı öyle kene değil için rahat olsun dedi ot kenesi dedi
adres ve tel bilgilerimi aldı olayın nerde geçtiğini sordu onu da kaydetti
ben o akşam ateşlendim ve de çok bulantım oldu ama zaten ben hep ateşlenirim en ufak bi üşütmede o yüzden şüphe etmedim
herkes çok dikkatli olsun hakketen o kadar minik bişey ki ve de açık renk olduğu için farkedilemiyor bile
1 hafta geçti 1 haftayı daha atlatsam içim çok rahat etcek
ahir ömrümde keneyi de tanıdım-tatlicadiarzu-

sanada geçmiş olsun canım inşallah sorun çıkmaz benimde bugün 5.gün

beni de ısırdı kene bugün 1 haftayı doldurdum
senin etine saplanmamış demek ki eline geldiğine göre benim koluma saplanmıştı ben dikkatlice çekip çıkardım daha sonra da acile gittim ama bana aşı fln yapmadılar:sm_confused:
doktor keneyi çıkardığım yere baktı öyle kene değil için rahat olsun dedi ot kenesi dedi
adres ve tel bilgilerimi aldı olayın nerde geçtiğini sordu onu da kaydetti
ben o akşam ateşlendim ve de çok bulantım oldu ama zaten ben hep ateşlenirim en ufak bi üşütmede o yüzden şüphe etmedim
herkes çok dikkatli olsun hakketen o kadar minik bişey ki ve de açık renk olduğu için farkedilemiyor bile
1 hafta geçti 1 haftayı daha atlatsam içim çok rahat etcek
ahir ömrümde keneyi de tanıdım-tatlicadiarzu-

seni nerde ısırdı kene küçükmüydü

iyice kontrol ettirdin mi kendini birilerine
biliyosun çok ufak bi hayvan hele ki bi de ben saplanmış halini biliyorum minicik bir ben gibi duruyor

biz hemen farkettik keneleri üzerimde rahatlıkla 100e yakın kene vardı bide kısacık bi şort ve de straples badim vardı yani çıplak gibi bişeydim :) doluydu yaa kendimden iğrendim o an hele ki koltukaltıma bi baktım hayatım film şeridi gibi geçti gözümün önünden doluydu koltuk altım şükür ki onlar ete saplanmamış hemen ıslak mendille sildim çıktılar ama tabi bitanesi ete saplanmış onu da ben dikkatlice çıkardım ardından hemen denize girdim bi güzel her tarafımı suda ovuşturdum kafamı fln iyice soktum suya eve gelince eşyalarıma hemen makinaya attım 90 derecede yıkadım
onca insan hayatını kaybetti bu yaratıktan resmen pisi pisine ölüm yaa küçücük iğrenç bi yaratık koca insanı öldürüyor
örümcek yavrusuna da benziyor görüntü olarak hala aklıma geldikçe bulantım başlıyor

canım beni tekirdağ kumbağda ısırdı
çok ama çok küçüktü hiç farkedilmecek gibi anca yakından bakınca farkedilir dediğin gibi pire kadar bişey ki bide açık gri farkedilmiyor

iyice kontrol ettirdin mi kendini birilerine
biliyosun çok ufak bi hayvan hele ki bi de ben saplanmış halini biliyorum minicik bir ben gibi duruyor

biz hemen farkettik keneleri üzerimde rahatlıkla 100e yakın kene vardı bide kısacık bi şort ve de straples badim vardı yani çıplak gibi bişeydim :) doluydu yaa kendimden iğrendim o an hele ki koltukaltıma bi baktım hayatım film şeridi gibi geçti gözümün önünden doluydu koltuk altım şükür ki onlar ete saplanmamış hemen ıslak mendille sildim çıktılar ama tabi bitanesi ete saplanmış onu da ben dikkatlice çıkardım ardından hemen denize girdim bi güzel her tarafımı suda ovuşturdum kafamı fln iyice soktum suya eve gelince eşyalarıma hemen makinaya attım 90 derecede yıkadım
onca insan hayatını kaybetti bu yaratıktan resmen pisi pisine ölüm yaa küçücük iğrenç bi yaratık koca insanı öldürüyor
örümcek yavrusuna da benziyor görüntü olarak hala aklıma geldikçe bulantım başlıyor

:1shok: :1shok: :1shok:hadi ya benimde bi tane vardı çok küçüktü pire gibiydi tekrar geçmiş olsun canım inşallah bir sorun çıkmaz ikimizdede

inşallah canım bişey çıkmaz sallantıdayız valla-tatlicadiarzu-
ben çok sık ateşlenirim zaten bi de bugün bikaç kere hapşurdumkaydirigubbakcemile3
ben açıkçası hiç acile bile gitmicektim nasıl bi rahatlıksa benimki çünkü buralarda olmuyor öyle hiç keneden ölüm
annem çok üzüldü sırf onun içi rahat etsin diye gittim birazda
ama işte bana iğne yapmadılar

geçmiş olsun cnm
bizim komşunun üstündede 3 tane yakaladı
neyseki onda bişey çıkmadı
hemde başlarını sokmuşlardı

seninkine de ot kenesi dedi mi doktor

bak bide netten buldum bunu;
"KKKA hastalığının özellikle Erzurum'un kuzeyi, orta Karadeniz'in iç kısımları ile Doğu Anadolu'nun kuzeye yakın yerlerinde görüldüğünü bildiren Akdağ, bilhassa kırsalda yaşayan ve hayvancılıkla uğraşan kişilerin sık sık vücutlarında kene kontrolü yapmalarını istedi. "

yani ne senin yaşadığın yerde nerde benim yaşadığım yerde rastlanmamış

"Sağlık Bakanlığı, KKKA Hastalığı risk haritasını çıkardı. Buna göre vakalar çoğunlukla Orta Anadolu ve Orta Karadeniz Bölgesi'nde, yani Kelkit Vadisi başta olmak üzere Gümüşhane, Tokat, Sivas, Amasya, Çorum, Yozgat, Kastamonu, Karabük ve Çankırı illerinde yoğunlaşıyor."

seninkine de ot kenesi dedi mi doktor

bak bide netten buldum bunu;
"KKKA hastalığının özellikle Erzurum'un kuzeyi, orta Karadeniz'in iç kısımları ile Doğu Anadolu'nun kuzeye yakın yerlerinde görüldüğünü bildiren Akdağ, bilhassa kırsalda yaşayan ve hayvancılıkla uğraşan kişilerin sık sık vücutlarında kene kontrolü yapmalarını istedi. "

yani ne senin yaşadığın yerde nerde benim yaşadığım yerde rastlanmamış

ya doktor pek bakmadı bile bu kene değil dedi ya bacakları falan görünmüyor dedi bende ben kutuya koyduğumda görünüyordu hemen internetten baktım aynı resimdeki gibiydi küçüktü sonradan bacaklarını toplamış herhalde küçücük kalmıştı dedim talil için aldılar merak edilecek birşey yok korkma buradakiler tehlikeli değil falan dedi

gemiolsun42.gif

çok geçmiş olsun canım..:Saruboceq:
ben yaşamadım ama o duyguyu ii bilirim geçen sene sevgilimi ısssırmıştı hemde sivasta...mafoldumben

inşallah bir şeyin çıkmaz allahın izniyle atlatırsın...:çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun ya.. birşey olmaz muhtemelen..

benim arkadaşımın kızını ısırmış istanbulda. Hemen dr.a götürüp çıkarttırdılar. 13 gün ateşini gözlemleyin dediler. Şükür ki birşey çıkmadı..

Back