• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kene beni de buldu.....

çok geçmiş olsuun cnm
ne kadar dikkaet de etsek bişeklde buluyoor bizi işte
alah korktuğumuza uğratmasın

geçmiş olsun.....

umarım zehirli değildir....

songül ablamında dediği gibi piknik zehir oldu bizlere artık....

ah canım ya milletçe manyak olduk..bir paranoya...inanırmısın üniv..bir çime yayılıp saalerce huzur bulurdum..kene belası yüzünden millet bişey yapamaz oldu..

ayy canım cok gecmıs olsun ıns kotu bısey yok doktorn dedıgı gıbı ıcını ferah tut guzel sonuclarla mujde verırsn ınsallah

çok geçmiş olsun canım ya :(

allahın izni ile bişi olmaz inşallah, içini ferah tut

Geçmiş olsun. Önemli olan kenenin hastane ortamında alınmış olması.Sen gerekenleri yapmışsın. İnşallah herşey yolunda gider ateşin çıkmaz. Kafana takma, önemli olan moral

canım benim çok geçmiş olsun
inşallah bişeycik olmaz canım zaten aşısını olmuşsun umarım korktuğun gibi olmaz

pazar günü oylata gitmiştik arkadaşlarla yeşillikti heryer büyük ihtimal oradan geldi.Dün akşam giyinirken farkettim bakayım derken elime geldi hemen kutuya koyup hastaneye acile gittik hemen tetanoz aşısı yaptılar o aşı öyle bir yaktı ki kolumu hala acısını hissediyorum ateşe falan baktılar herşey normal dediler korkacak bişeyin olmadığını bizim buralardaki kenelerin tehlikeli olmadığını söyledi doktor. hayvanı aldılar tahlil için ben çok korktum 1 hafta içinde grip belirtileri olursa gel tedavi altına alırız dedi.inşallah kötü birşey olmaz çok korkuyorum yaa
bazı keneler korkutmazCADIARZU yani zararı olmaz inş bi şey olmaz gecmiş olsun açil şifalar dua yolluyorum sizeee

Back