• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kene beni de buldu.....

Çok geçmiş olsun,
keneler kabusumuz oldu,eskiden hiç böyle korkularımız yoktu,gönül rahatlığıyla yeşil alanlara,kıra pikniğe giderdik,son senelerde pikniklere hasret kaldık,en ufak bir yeşillikten bile kaçıyorum,kene çıkacak korkusuyla:1no2:
İstanbul'daki keneler hastalık yapmaz diyenler oluyor ama adı bile yetiyor:1no2:

geçmiş olsun canım....

çok geçmiş olsun canım inşallah temiz çıkar sonuçları böcüğün sende dikkat et kendine..

geçmiş olsun canım inşallah bişey olmaz.

Yani pikniğe gidemez olduk,
yeşilliklere şöyle keyiflice uzanamaz olduk...
gitsek bile tedirginlikten zevk bile alamıyoruz,
bulunduğumuz ortamdan...
çok geçmiş olsun arkadaşım,inşallah sonuç temiz çıkar..
sevgiler...

geçmiş olsun canımopuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun canım tahlil sonuçlarını bekliyoruz inş. bir sorun yoktur.

inş bişey olmaz tatlım..
hemde bursada oylatta ölemii...
off korka korka gizıcem artık :((

iyiki ısırmamış,inş.vürüssüz kenelerdendir.
korkma benim yeğenime yapışmıştı hatta.ama bişey cıkmadı,seninkide öyledir inşallah canım allah korusun,korumuşda.

aman birdah gittiğinizde pantolon giyin ve çorabınızın içine sokun pacalarınızı.
evet sıcakda zor oluyor amabaşka korunulmuyor bu lanet böçekelerden,
kendileri küçük,zararı büyük yaratıklar.:oklava: :mymeka:

kardelencim geçmiş olsun bu taraflardaki kenelerin tehlikeli olmadıgını bende duymustum umarım bi sorun çıkmaz canım

çok geçmiş olsuun cnm
ne kadar dikkaet de etsek bişeklde buluyoor bizi işte
alah korktuğumuza uğratmasın

sağolun çok teşekkür ederim herşey iyi şimdilik ateşim falan da yok birazcık halsizlik var oda önceden vardı zaten ama tek sorun aşı yapılan kolum acıyor

Geçmiş olsun.... Allah esirgesin inşallah birşey olmaz...

geçmiş olsun canım benim yaa umarım bişey olmaz

geçmiş olsun.....

umarım zehirli değildir....

songül ablamında dediği gibi piknik zehir oldu bizlere artık....

canım geçmiş olsun inşaallah birşey olmaz allahım korusun :(

çok geçmiş olsun içini ferah tut hiç birşey olmaz inşallah canım...a.s.

ah canım ya milletçe manyak olduk..bir paranoya...inanırmısın üniv..bir çime yayılıp saalerce huzur bulurdum..kene belası yüzünden millet bişey yapamaz oldu..

ayy canım cok gecmıs olsun ıns kotu bısey yok doktorn dedıgı gıbı ıcını ferah tut guzel sonuclarla mujde verırsn ınsallah

çok geçmiş olsun canım ya :(

allahın izni ile bişi olmaz inşallah, içini ferah tut

Geçmiş olsun. Önemli olan kenenin hastane ortamında alınmış olması.Sen gerekenleri yapmışsın. İnşallah herşey yolunda gider ateşin çıkmaz. Kafana takma, önemli olan moral

sağolun tşk ederimmm:1hug:

Çok geçmiş olsun

canım benim çok geçmiş olsun
inşallah bişeycik olmaz canım zaten aşısını olmuşsun umarım korktuğun gibi olmaz

çoook ama çokkk geçmiş olsun...a.s.

gecmıs olsun
inş korktugunla kalırsın bı sey olmaz...

geçmiş olsun canım
inşallah bir şey çıkmaz

Nedir bu kenelerden çektiğimiz. Pikniklere hasret kaldık. Adı üstünde kene gibi yapışıyorlar ve çıkmıyorlar. Canım çok geçmiş olsun. Neyseki hemen farketmişsin ve önlemini almışsın. Dlerim birşey olmaz.

Çok geçmiş olsun nedir şu kenelerden çektiğimiz gerçekten yaa :oklava:

Geçmiş olsun :teselli:

bazı keneler korkutmazCADIARZU yani zararı olmaz inş bi şey olmaz gecmiş olsun açil şifalar dua yolluyorum sizeee

geçmiş olsun inş kötü bişey yoktur

sağolun tşk ederim ateşim falan yok inşallahh hiç sorun çıkmaz

çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah bişey olmaz
yalnız takıldığınm konu heryerde buranın keneleri bişey yapmaz deniyor ne saçma haa

bi haber yok daha bekliyorum ateşim falanda çıkmadı sorun yok şimdilik sadece aşı yapılan kolum biraz hareket ettirince acıyor

bi haber yok daha bekliyorum ateşim falanda çıkmadı sorun yok şimdilik sadece aşı yapılan kolum biraz hareket ettirince acıyor

o aşıyı hamile olunca 6 aylıkkende bnde vurulduum biliriim acısını bi kaçgün kolunu yukarı kaldrmazsın çook geçmiş olsun ama sana sorum şu olcak cnmm
kene yapışıkmıydı yapışıksa senmi çıkarttın yapıştığı yerden

pazar günü oylata gittik büyük ihtimal oradan geldi ben sonraki gün akşam farkettim şöyle oldu belime yakın bir yerdeydi ben giyinirken farkettim elime birşey takıldı hemen üzerime çıkarıp bakayım dedim bakarken elime geldi bende hemen kutuya koydum pire gibi bişeydi çok küçüktü hastaneye acile gittik orada doktor baktı bu kene olmayabilir falan dedi hemen aşı yaptılar eğer ateşin çıkarsa halsizlik gibi grip belirtileri olursa gel tekrar dedi gönderdi hayvanı aldılar tahlil için şimdilik bir haber yok çok şükür ateşim falanda çıkmadı

pazar günü oylata gittik büyük ihtimal oradan geldi ben sonraki gün akşam farkettim şöyle oldu belime yakın bir yerdeydi ben giyinirken farkettim elime birşey takıldı hemen üzerime çıkarıp bakayım dedim bakarken elime geldi bende hemen kutuya koydum pire gibi bişeydi çok küçüktü hastaneye acile gittik orada doktor baktı bu kene olmayabilir falan dedi hemen aşı yaptılar eğer ateşin çıkarsa halsizlik gibi grip belirtileri olursa gel tekrar dedi gönderdi hayvanı aldılar tahlil için şimdilik bir haber yok çok şükür ateşim falanda çıkmadı

cnm bnm yaa çok geçmiş olsuuun
walla büyük tehlike atlatmışsın herne kadar o çevrede virüslü kenenin pek olmaycağını düşünsemde
sen yine de bi çocuk bi fakir sevndr

beni de ısırdı kene bugün 1 haftayı doldurdum
senin etine saplanmamış demek ki eline geldiğine göre benim koluma saplanmıştı ben dikkatlice çekip çıkardım daha sonra da acile gittim ama bana aşı fln yapmadılar:sm_confused:
doktor keneyi çıkardığım yere baktı öyle kene değil için rahat olsun dedi ot kenesi dedi
adres ve tel bilgilerimi aldı olayın nerde geçtiğini sordu onu da kaydetti
ben o akşam ateşlendim ve de çok bulantım oldu ama zaten ben hep ateşlenirim en ufak bi üşütmede o yüzden şüphe etmedim
herkes çok dikkatli olsun hakketen o kadar minik bişey ki ve de açık renk olduğu için farkedilemiyor bile
1 hafta geçti 1 haftayı daha atlatsam içim çok rahat etcek
ahir ömrümde keneyi de tanıdım-tatlicadiarzu-

Back