• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kene beni de buldu.....

kardelen18

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
7.199
345
363
pazar günü oylata gitmiştik arkadaşlarla yeşillikti heryer büyük ihtimal oradan geldi.Dün akşam giyinirken farkettim bakayım derken elime geldi hemen kutuya koyup hastaneye acile gittik hemen tetanoz aşısı yaptılar o aşı öyle bir yaktı ki kolumu hala acısını hissediyorum ateşe falan baktılar herşey normal dediler korkacak bişeyin olmadığını bizim buralardaki kenelerin tehlikeli olmadığını söyledi doktor. hayvanı aldılar tahlil için ben çok korktum 1 hafta içinde grip belirtileri olursa gel tedavi altına alırız dedi.inşallah kötü birşey olmaz çok korkuyorum yaa

Son düzenleme:
ahh canım yaa çok geçmiş olsun...
inş bir şey olmaz...
önlemini almışsın nasılsa

ahh canım yaa çok geçmiş olsun...
inş bir şey olmaz...
önlemini almışsın nasılsa

buyuk gecmıs olsun ınsallah bısey olmaz canım sakın ol rabbım saklasın:çok üzgünüm::Saruboceq:

geçmiş olsun canım...aklına kötü şeyler getirme,inşallah hiçbirşey olmaz...:Saruboceq:

Geçmiş olsun.
İnşallah birşey olmaz

sağolunn tşk ederimm.....dediğiniz gibi inşallah bir şey olmaz dua ediyorum hep

Yani pikniğe gidemez olduk,
yeşilliklere şöyle keyiflice uzanamaz olduk...
gitsek bile tedirginlikten zevk bile alamıyoruz,
bulunduğumuz ortamdan...
çok geçmiş olsun arkadaşım,inşallah sonuç temiz çıkar..
sevgiler...

geçmiş olsun canımopuyorumnanaktan

iyiki ısırmamış,inş.vürüssüz kenelerdendir.
korkma benim yeğenime yapışmıştı hatta.ama bişey cıkmadı,seninkide öyledir inşallah canım allah korusun,korumuşda.

aman birdah gittiğinizde pantolon giyin ve çorabınızın içine sokun pacalarınızı.
evet sıcakda zor oluyor amabaşka korunulmuyor bu lanet böçekelerden,
kendileri küçük,zararı büyük yaratıklar.:oklava: :mymeka:

kardelencim geçmiş olsun bu taraflardaki kenelerin tehlikeli olmadıgını bende duymustum umarım bi sorun çıkmaz canım

Back