• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendiyle ve eşiyle çelişenler

Hıım anlaşılan konuyu açtım diye asıl sorunu olan benmişim gibi gözüküyo hayalkırıklığına uğratıcam ama malesef o ben değilim

Hıım anlaşılan konuyu açtım diye asıl sorunu olan benmişim gibi gözüküyo hayalkırıklığına uğratıcam ama malesef o ben değilim

Neden sen değilsin?
Bence kadınların %90 i yaşıyor bu sorunu az ya da çok..
Umdugumu bulamadım, hayal kırıklığı yaşıyorum, eşimi taniyamiyorum, sizin eşleriniz de böyle mi, her erkek yapar mı gerçekten konularının temelindeki sorun bu..

Neden sen değilsin?
Bence kadınların %90 i yaşıyor bu sorunu az ya da çok..
Umdugumu bulamadım, hayal kırıklığı yaşıyorum, eşimi taniyamiyorum, sizin eşleriniz de böyle mi, her erkek yapar mı gerçekten konularının temelindeki sorun bu..[/QUOT benimi söktürmeye çalışıyorsun anlayamadım :KK39:ama evet her gönülde bi dizi oyuncusu yatar ama sanalla gerçeyi ayırt etmek lazım ben en azından izleyip hayal kırıklığına uğrayanlardan değilim yanlış anlaşılmasın benim kocam romantik,anlayışlı,kibar falan değil gayet kütük hatta ama dizi kuaförü belki diziler çekilirken işham alır diyede umud etmiyo değilim:KK70:

dizilerden konusuyorsak eğer
içimi kıpır kıpır ediyorlar
sonra herife bakıyorum yan gözümle
ay allah cezasını versın dıyorum
gıdıyorum yatagıma ya :kk77:

Back
X