Kendisine attığım ''ben ciddiyim'' mesajından sonra onun ''Ne ciddisi gibi len'' temalı mesajına cevap atmadım kendimi tutarak. Son görülmemi falan kapadım, bi engel basma vs yapmadım hiçbir yerden yani çocukça geliyordu(hala geliyor) facebookta bir kız arkadaşıma küçük şakalı bir yorum yazdım o gün başka bir şey yapmadım. sanırım bunu gördü facebookta ve VAAAY BENSİZ ESPRİ DE YAPIYOR BANA CEVAP VERMİYOR BENİ ARAMIYOR AMA MUTLU vs gibi bi kafaya mı büründü neyin gururu moduna girdi bilmiyorum bir baktım ''beni engellemiş.''
Ne yapsam diye düşündüm. Tak tak engel de yapılabilir, stabil de kalınabilir. Zaten insan haklıyken böyle bir tepki görünce sarsılıyor kendisine ikimizin masum bir fotoğrafını attım ve onun kız ile çekindiği fotoğrafı ona geri attım ''Sen bu sıcaklıkta, bu samimiyette bir fotoğraf çekinerek bu fotoğraftaki masumiyetten çok şey aldın'' yazdım. Ümit Besen vari bir arabesk ama onun anlayacağı dil bu bence, ya da bilemiyorum anlar mı. Mesaj atarsa dalaşa girmek istemediğimden Whatsapptan engelledim. (allahım ne çocukça şeyler bunlar)
Tüm arkadaşlarının vs olduğu bir Instagram hesabı vardı, işe başlayınca kendine yeni bir hesap açmıştı, uzun süredir de girmiyordu bu çok fotoğrafın arkadaşlarının ve benim fotoğraflarımın olduğu bu eski hesaba. Şu an ne yalan söyleyim ben silemedim fotoğraf falan. O da silmemiş. Ama bunun bana karşı bir silmeme değil de eski hesabının şifresini unutma, girmeye üşenme vs bir durumdan olduğunu düşünüyorum. ''Sen sil gurursuz'' derseniz emin olun vallahi haklısınız da şu an elim gitmez, belki Instagram dondururum vs bilmiyorum.
5 senelik ilişkiyi internette hesaptan engelleme, silme vs durumuna indirgediği için kendisine şükranlarımı sunuyorum.