Anket Kendinizi ne kadar güzel buluyorsunuzz???

Kendinizi ne kadar güzel buluyorsunuzz ??

• Ankete Katılan
    84
evet hemde cok memnunum....
ben kendini seven biriyimdir... :lepi:
öyle komplexlerimde yoktur hic ay buram böyle olsaydi suram söyle olsaydi diye felan...
aynaya baktigimda gördügümde kendimi bu ne be demem hic yani.... kaydirigubbakcemile3

bende kendimle barışık biriyimdir.biraz daha kilo alsam daha iyi olcagımı söyler herkes...
bi 3 kilo alıyım yetr :)))
fiziğimi begeniyorum.bende aynaya baktığımda hiç kötü şey geçmez içimden :))

yüz güzelliği olarak çok süper diyeceğim biryerim yok normalim ama fiziğimden çok memnunum hihoyyyt

saçlarım dalgalı düz olsun isterdim bide 3_4 kilo versem iyi olur.ama şükürler olsun sağlıklıyım en büyük güzellik de o.

Yirim ben kendimi ya..
Yirim yirimm

Ayy cok kendini begenmis oldu budakaydirigubbakcemile3.
Hic oyle huylarim yoktur halbukisengözlerimebaksanab
Ama 3-4 kilo versem fena olmaz hani..

güzelim sanırım begenırım ben kendımı..

ama nedense bugun ayna bana hıc duşündüklerımı söylemıyor..

bu bı yana en begenmedıgım yerım evlenmeme ve eşimin bana aşık olmasını sagladı..

yıllrca onun kompleksını yaparken şimdi gurur duyuyorum..

Fiziğimden ve yüz güzelliğimden çok memnunum.

yani kendime bayılmıyorum ama fena olduğumu da düşünmüyorum açıkçası (; beğeniyorum.

Ben bir çirkiniiiiim.:F
Memnunum halimden aslında bu sorun üzerinde çok fazla düşünmüyorum!:L

allaha cok sükür halimden memnunum aynaya severek bakiyorum vücudum haric yani fazla kilolarim oda benim elimde olan bisey ama.............

güzel biri değilim...ama sağlıklıyım, her şey normal ve bir sürü insanı sevyior ,bir sürü insan tarafından seviliyorum..Allah bunları almasın elimden umarım...

Çevremdekiler sürekli söyler fiziğimin ve yüzümün değişik ve güzel olduğunu.
Ben de kendimden çok memnunum.kaydirigubbakcemile2

Ben kendini beyenenlerdenim Çok güzelim yaaaaaaaa :) Bu ne kaş bu ne göz Yarebbim :) Tutmayin beni abarttıkca abartıcam )))))))))) Şaka biyana beyeniom kendimi çok güzelim en azindan öle düşünüom

kilolarım dışında kendimi seviyorum gerçi kilolarımı da seviyorum ama kısmetimi kapatmasa malum erkekler pakete önem veriyoyerimseniben

Kendimi beğeniyorum güzel bir bayanım allah çokk şükür bir de şu kilolar

olmasa daha iyi olacak amaaaaaaaaa.:çok üzgünüm:

Fiziğimden ve yüz güzelliğimden çok memnunum herkes de söler zatren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…