• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendinizi ders çalışmaya motive etmek için yöntemleriniz var mı

sanat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
589
3
96
Diğer
kızlar ben ne zaman ders çalışmaya niyetlensem ya uykum gelir ya yapacak bi iş bulurum. motivasyon sağlayacak yöntemler var mı uyguladığınız

kızlar ben ne zaman ders çalışmaya niyetlensem ya uykum gelir ya yapacak bi iş bulurum. motivasyon sağlayacak yöntemler var mı uyguladığınız

ahaha aynı durum bende de war,pazartesi sınawlarım başlıyor ama aladağdan serinim nedense,konsantre olamıyorum...ben de bu başlıktan faydalanabilir miyim :)

ya kızlar bende aynen oyleyım yaaa!!benımde pazartesı baslıyo sınavlarım ama bende bı rahatlık var ders mers hak getire:roflol: bi gram calısmıyorum bıde kendıme hedef koymustum hıc bı sınavdan 90ın altına dusmıcem diye peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh:bbo:

zorlicaz kendimizi artık çalışmak için...başka yolu yok gibi..

kızlar herkesin motivasyonu farklı olabiliyor

mesela benim bir arkadaşım ders çalıştığı masanın her yerine gitmek istediği üniversitenin resimlerini asmıştı

ama çalışmaya meyilli değilseniz üniversitede daha kötü oluyor neyimize güveniyorsak laelaelaelaelae
ben hep sınavdan bir kaç saat önce çalışmaya başlıyodum ama şükür sene kaybı olmadan bitirdim allah yardımcınız olsun naniknanik

ben ders çalışmayı hiç sevmem,bu yüzden hep son güne bırakırdım sınavları öyle daha iyi anlıyordum mesela sınavdan 1-2 gün önce sabahlara kadar çalışır geçerdim o dersten,ama tabii herkesin çalışma stili farklıdıra.s.

Ben genelde soyle dusunuyorum. Simdi baslarsam cabuk biter ve eglenceleri seyler yapabilirim. Simdi baslamazsam devamli aklimda olacak ve eglencenin tadini cikaramam.

ben ders çalışmayı hiç sevmem,bu yüzden hep son güne bırakırdım sınavları öyle daha iyi anlıyordum mesela sınavdan 1-2 gün önce sabahlara kadar çalışır geçerdim o dersten,ama tabii herkesin çalışma stili farklıdıra.s.

ben de öyleyim,illa sıkışmam lazım :D

canım valla ben de üniversitede okurken hiç motive olamazdım çalışmazdım zaten 4 yıllık okulu 5 yılda 2,23 ortalamayla bitirdim. Sonra ne mi oldu bir iş görüşmesinde okulu 5 yılda bitirdiğim gündeme geldi ve işe almadılar. Ayrıca müracaat formlarında hep mezuniyet derecesi sorulurdu. Orda mesela 4 üzerinden 3 ve üstü ortalamayla bitirenlerin şansının benden yüksek olduğunu düşündüm hep.

canım ben üniversiteye giderken bile hiç ders calısmazdım..bi öss hazırlanırken 2 ay calısmıstım oda bi işkenceydi..hiç sevmiyorum ya ders calısmayı.motivede olamıyorum.üniversitedeykende sınavdan bi gün önce pacalarım tutusurdu öyle calısırdım..simdi düsünüyordumda hiç calısmadan iyi bitirmişim ben üniversiteyi kaydirigubbakcemile3

üniversitedeyken kendime

" hadi derslerini sınavlarını güzelcecik bitir sonra kendini gezmeyle dolaşmayla alışverişler ödüllendir"

Galiba beni motive eden ulaşılacak hedef... Şimdi hem erkek arkadaşımın yanına atanmak hem de mini mini öğrencilerim olmasını sağlamak amacıyla çalışıyorum mecburen...

bende suan dersin basına bugun belkı 135. kez oturmus bulunmaktayım pzt işletme sınavm var ve elımde deste deste notlar var hala bısey bılmıyorum ama suan gaza geldım calıscam kızlar kaydirigubbakcemile4

internet bağlantısını kestirmek iyi olabilir. bilgisayar kapalı olsa bile yanıbaşımda olunca ulaşabileceğimi bilince aklım takılıyor. ama kütüphanede geçen gün okulun kütüphanesine gittim orda çalıştım ve kafamı hiçbir şeye takmadan çalışabildim güzel güzel kendime çok şaşırdım hatta...
eğer kafanız bozuksa, birine kızmışsanız her okuduğunuz konu ile ona acı çektirdiğinizi düşünün. onu önemsemeyerek derslerinize çalışmanızın ona zarar verdiğini hayal edin. ama hayalin dozunu fazla kaçırmayın maazallah hayaller alemine dalıp çıkamayabilirsiniz ders de yalan olur :)

Back