kendinizi benim yerine koyun gider misiniz veya davet edermisiniz ?

tatlım ben beş yıl flört ettim bir yıl nişanlı kaldım bir yıllıkta evliyim 99 kiloyum tüm bunları başarabildim saygılı davrandıkça siz kaybedersiniz
ne güzel keske bende basarabilseydim ama yapamadım işte bosanmanın çözüm olmadığını biliyorum birde ne yaparsanız yapın bazı insanları değiştiremezsiniz

ALLAHIM yardımcın olsun zor bi dutum.umarim esin birgün gerçekleri görür ve seni anlar. Ama eslere gore onların ailesi haklı onun annesi ablasi abisi vb. Kimse suclu değildir temiz kalplidir ard niyetli degildir her daim HAKLIDIR .şu hayatta ne ekersen onu Biçersin. Sen esine ne kadar onlari sikayet etsende onun gözünde kötü ve istemeyen olursun. Bnde gitmek istemezdim ve cok soguk davranirdim

ah tatlım böyle yaparsan sen daha çok kaybedersin bak iyilik düşünüyosun ve üzülen sen oluyosun

şekerim sen baştan boyun eğmişsin biz şunu yapamayız bunu edemeyiz demişler resti çekmişler biraz hayır demeyi öğren yoksa iyice tepene binecekler daha sözde nişanda kıymetli olman lazımken ne biçim davranmışlar şimdi mi değer gösterecekler

yok söylerim esime dinler haklısın der ama o istiyor diye bosanacak degiliz ya der annesinin dediğini de yapmaz ama yinede vazgecmez
canım o zaman annesine ağzından ne geliyosa söyleyeceksin. o sana kötü bişey dediğinde sende ona söyle. kaynanam bana beraber yaşarız dediğimde kusura bakma diğer oğlunun evine git derdim.

canım o zaman annesine ağzından ne geliyosa söyleyeceksin. o sana kötü bişey dediğinde sende ona söyle. kaynanam bana beraber yaşarız dediğimde kusura bakma diğer oğlunun evine git derdim.
zaten kv demin beklediği de bu bak gördün mü diyecek fırsat kolluyor ya nasıl anlatayım tanıman yasaman lazım

ben sabredip bekliyorum daha diğer çocuklarını evlendiremedi bakalım onlar evlenince ne yapacak

Sonuna kadar sız haklısınız..
Bırde tel tokayı lazımsa alayım demıs yazıklar olsun o gun sızın gununuz bırde..
Esın fazla ıyı nıyet gosterıyor bence kesınlıkle gıtmeyın.Kardesını gormek ısteyen ınsan donustede olsa sıze gelır

dedim yapmadımmı sanıyorsun esim bi söyleyince baslıyor bedduaya
bizimkide beddua ederdi. bende dedimki annen seni gerçekten sevse beddua etmezdi dedim. canım kusura bakmada eşinde bitiyo iş ya seninki biraz ana kuzusu. evlendikten sonra ayrı bir aile oluyosun. anne baba dışta kalıyo. ama eşin biraz ana kuzusu

kv dem iyiliğine de derman sığmaz doğruya doğru ama işte zor seyler yasamış falan bunları yapması gerekmez ama bi kac önce kavga ettik eşimle anneme anlattım o da bosanın dedi tamam dedim sonra 1 saat gecmeden sen kendini tutamazsın ararsın sende de suc var dik duramadın fena olamadın kafanı kullanamadın demeye basladı annem aslında iyidir ama öyle yapınca gittim mutfaga agladım sonra da evime gittim annemin de haklı oldugu yerler var neyse ya

öyle haklısın

bence git anneni dinle biraz

aaah ah benimde kaynım daha evlenmedi ama ben kaynanamı çevreme çok kötü tanıttım şimdi kimse buna kız vermiyor. bu kadar iyi olman çok gereksiz
bana yaptıklarından dolayı kız bulamıyorlar 3 defa nişanı atıldı bana yapılanları duyan nişanı atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…