- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
-
- Konu Sahibi narkisos2002
ne güzel keske bende basarabilseydim ama yapamadım işte bosanmanın çözüm olmadığını biliyorum birde ne yaparsanız yapın bazı insanları değiştiremezsiniztatlım ben beş yıl flört ettim bir yıl nişanlı kaldım bir yıllıkta evliyim 99 kiloyum tüm bunları başarabildim saygılı davrandıkça siz kaybedersiniz
eşiniz annesinede laf söylettirmiyor dimine güzel keske bende basarabilseydim ama yapamadım işte bosanmanın çözüm olmadığını biliyorum birde ne yaparsanız yapın bazı insanları değiştiremezsiniz
ah tatlım böyle yaparsan sen daha çok kaybedersin bak iyilik düşünüyosun ve üzülen sen oluyosunoglum 22 aylık ve babaannesini çok seviyor ben sevmiyorum diye oda sevmeyecek diye birsey yok bu doğru bi yol değil yarın bi gün oglum evlenip cocuk sahibi oldugunda torunum bana aynını yapsa hoşuma gitmezdi hem oğluma verecek bicevabım olmazdı
yok söylerim esime dinler haklısın der ama o istiyor diye bosanacak degiliz ya der annesinin dediğini de yapmaz ama yinede vazgecmezeşiniz annesinede laf söylettirmiyor dimi
şekerim sen baştan boyun eğmişsin biz şunu yapamayız bunu edemeyiz demişler resti çekmişler biraz hayır demeyi öğren yoksa iyice tepene binecekler daha sözde nişanda kıymetli olman lazımken ne biçim davranmışlar şimdi mi değer göstereceklermerhabalar size su anda eşimle aramızın gerilmesine sebep olan bir durumu özellikle de yorumları eşime okutmak için paylaşmak istiyorum.
2 yıl önce evlendim tahmin edebileceğiniz gibi eşimin ailesi ile bazı sıkıntılar yaşadık.benim açımdan sorun olan durumlar tamamen manevi konular.ilk sorun nişan döneminde başladı eşimin ailesi farklı bir şehirde yaşıyorlar tanışmaya gelmek istemediler isteme nişan hepsi bir arada olsun dediler ailem duruma her ne kadar bozulsada kabul etti sorun çıkmasın diye.nişana ailesinin gelmesi bile problem oldu. abi gelmedi. abla önce gelemem dedi sonra tamam gelicem dedi ( ki 3 saatlik mesafede oturuyorlar). 2 hafta kala kala abladan bir telefon nişan tarihini değiştirin ben kayınvalidemi ziyarete gidicem .bende eşim vasıtasıyla boyle bir şeyin olamayacaını belirttim. hadi bu bitti biz ylu bulamayız bizi şuradan gelin alın yoksa gelemeyiz diye tutturdular. babam arada eşim var diye 1 saaatlik yol gitti aldı.nişan gecesi alt kattaki anneamde misafir ettik dönünce evi serindi hasta olduk diye laf etmişler. benim tarafımdaki düğün gecesi ise abla ve enişte saat 10 30 gibi düğünden ayrıldılar üstelik ne bir iyi aksamlar ne bir allah mesut etsin. enişte bey bizimle resim çekinmek bile istemedi. ( daha önceki konumda ayrıntılı anlatmıştım )
eşimin tarafındaki düğünde ise ben yabancı bir şehirdeyim. bana ne kuaför ayarlandı ne gelin arabası.düğün öğretmen evindeydi oranın kuaförüde ben gelin saçı yapamam dedi. bende ne yapayım gittim bir kuaföre gelinlik falan giymeden saçımı yaptırdım duvağıda odada takarım dedim . açıkçası bir kuaföre gidip ben gelinim aceleden bi gelin başı yaptırayım sonrada taksiye bineyim demeye utandım. duvağımı otel odasında kendim tutturdum. fakat baktım ki düşecek gibi ablayı arayıp ( ki kendisi kuaförde idi ) durumu anlatıp birkaç tel toka rica ettim.kendisi ise 2 saat sonra beni arayıp el toka almadığını artık yola çoktığını eğer ÇOK LAZIMSA geri dönüp alayım dedi. bende dönmyin dedim ne diyeyim.
bugun ise eşimin ablası arayıp bize 1 saatlik bir mesafedeki bir yere 2 günlüne gideceklerini söylemiş. surası burası nerde diye sormuş.buraya giderkende neredeyse bizim yaşadığımız yerden geçecekler eşimde oraya gidelim görüşelim diyor. şimdi siz olsanız
1-bir yıl önce ev almıssınız size hayırlı olsuna gelmeyen ,buradan geçecekken sizede uğrayalım bi hayırlı olsun diyelim demiyen ve yukarıda yazdığım gibi davranan görümce için kalkıp oaraya gidermisiniz? yada arayıp ille bize uğrayın dermisiniz.
ben demem .
kendileri buraya uğramak isterlerse başımın üstüne .zaten bekleddğimde bu . bir uğraypı güle güle oturun hayırlı olsun demeleri.eşimse benden çekindikleri için gelmediklerini soylüyor. bende karşımdakine boyle davransam evine gitmeye çekinirim diyorum .herhngi bir tartışmamız falan olmadı hatta ben daha önce çocuklarının doğum günü falan kutlamışken nişan ve sonrası tavırlar sebebiyle mümkün mertebe görüşmedim. o kadar.ne hakaret ettim ne kalplerini kırdım ama bana verilmeyen değeri başkasına veremem. belkide ben bazı seyleri aşamıyorum . peki siz olsanız ?
ne yazık ki kaybettiğimin farkındayım ama imkanlarım kısıtlı ne yapabilirimah tatlım böyle yaparsan sen daha çok kaybedersin bak iyilik düşünüyosun ve üzülen sen oluyosun
canım o zaman annesine ağzından ne geliyosa söyleyeceksin. o sana kötü bişey dediğinde sende ona söyle. kaynanam bana beraber yaşarız dediğimde kusura bakma diğer oğlunun evine git derdim.yok söylerim esime dinler haklısın der ama o istiyor diye bosanacak degiliz ya der annesinin dediğini de yapmaz ama yinede vazgecmez
zaten kv demin beklediği de bu bak gördün mü diyecek fırsat kolluyor ya nasıl anlatayım tanıman yasaman lazımcanım o zaman annesine ağzından ne geliyosa söyleyeceksin. o sana kötü bişey dediğinde sende ona söyle. kaynanam bana beraber yaşarız dediğimde kusura bakma diğer oğlunun evine git derdim.
tatlım sende kaynanan gibi ol o zaman sende eşine de ay bak fırsat kolluyo baksana dezaten kv demin beklediği de bu bak gördün mü diyecek fırsat kolluyor ya nasıl anlatayım tanıman yasaman lazım
ben sabredip bekliyorum daha diğer çocuklarını evlendiremedi bakalım onlar evlenince ne yapacakcanım o zaman annesine ağzından ne geliyosa söyleyeceksin. o sana kötü bişey dediğinde sende ona söyle. kaynanam bana beraber yaşarız dediğimde kusura bakma diğer oğlunun evine git derdim.
dedim yapmadımmı sanıyorsun esim bi söyleyince baslıyor bedduayatatlım sende kaynanan gibi ol o zaman sende eşine de ay bak fırsat kolluyo baksana de
aaah ah benimde kaynım daha evlenmedi ama ben kaynanamı çevreme çok kötü tanıttım şimdi kimse buna kız vermiyor. bu kadar iyi olman çok gereksizben sabredip bekliyorum daha diğer çocuklarını evlendiremedi bakalım onlar evlenince ne yapacak
Sonuna kadar sız haklısınız..
Bırde tel tokayı lazımsa alayım demıs yazıklar olsun o gun sızın gununuz bırde..
Esın fazla ıyı nıyet gosterıyor bence kesınlıkle gıtmeyın.Kardesını gormek ısteyen ınsan donustede olsa sıze gelır
bizimkide beddua ederdi. bende dedimki annen seni gerçekten sevse beddua etmezdi dedim. canım kusura bakmada eşinde bitiyo iş ya seninki biraz ana kuzusu. evlendikten sonra ayrı bir aile oluyosun. anne baba dışta kalıyo. ama eşin biraz ana kuzusudedim yapmadımmı sanıyorsun esim bi söyleyince baslıyor bedduaya
öyle haklısınbizimkide beddua ederdi. bende dedimki annen seni gerçekten sevse beddua etmezdi dedim. canım kusura bakmada eşinde bitiyo iş ya seninki biraz ana kuzusu. evlendikten sonra ayrı bir aile oluyosun. anne baba dışta kalıyo. ama eşin biraz ana kuzusu
bence git anneni dinle birazkv dem iyiliğine de derman sığmaz doğruya doğru ama işte zor seyler yasamış falan bunları yapması gerekmez ama bi kac önce kavga ettik eşimle anneme anlattım o da bosanın dedi tamam dedim sonra 1 saat gecmeden sen kendini tutamazsın ararsın sende de suc var dik duramadın fena olamadın kafanı kullanamadın demeye basladı annem aslında iyidir ama öyle yapınca gittim mutfaga agladım sonra da evime gittim annemin de haklı oldugu yerler var neyse ya
bana yaptıklarından dolayı kız bulamıyorlar 3 defa nişanı atıldı bana yapılanları duyan nişanı atıyoraaah ah benimde kaynım daha evlenmedi ama ben kaynanamı çevreme çok kötü tanıttım şimdi kimse buna kız vermiyor. bu kadar iyi olman çok gereksiz