kendinizi benim yerine koyun gider misiniz veya davet edermisiniz ?

nas
tatlım ben artık onu bile yaptırmıyorum çok çok ileri gitti bir güzel içimi boşalttım hala dır dır ediyodu evden kovdum oh canıma değsin
nasıl basarıyorsunuz anlamıyorum ben her yolu denedim kovmak ve kavga dışında nafile

Aynen bende sizin gibi düşünüp kan kussamda kızılcık şerbeti içtim dedim ve nezaketimi hiç bozmadım. Fakat çok sevgili eşimin çok saygı değer annesine "saat öğlen 12 de değilde 3 de gelin o zaman müsaitiz" diyene kadar. Neymiş efendim o ev oğlunun eviymiş, ben zaten gidecekmişim bu evden istediği zaman gelirmiş. Kadın resmen telefonda çemkire çemkire bas bas bağırdı, eşim de duydu. Yani ben kibarlığımı bozmadım ama kendi evimden kovuldum :) Yani dünya da neler neler var... İnsanlar bazen hiç yapmak istemedikleri şeylere mecbur kalıyorlar.
evet doğru bende kovuldum daha 2 aylık evliyken yaklasık 1 yıl da konusmadım ama ya ayrılıp onun istediğini yapacaktım yada sabredecektim ben 2. yi seçtim yanlış seçim olsada

ben çocugumu ve kendimi seviyorum çok agladıgım acillere yetiştidiğim zamanlar oldu birşey değişti mi hayır kendimi yormuyorum artık bazen boğasım geliyor ama tutuyorum kendimi kötüyle kötü olma her karanlığın ardında güneşli bi gün var diyorum sabrediyorum kaybediyor gibi gözüküyorum ama aslında kazanıyorum bence

evet doğru bende kovuldum daha 2 aylık evliyken yaklasık 1 yıl da konusmadım ama ya ayrılıp onun istediğini yapacaktım yada sabredecektim ben 2. yi seçtim yanlış seçim olsada
kaynanam evimize geldi bana seni istemiyorum diye bağırdı. eşimde annesine dediki eşimi istemiyosan evimize gelmezsin hadi şimdi git ben eşiimi bırakmam dedi arkasına baka baka gitti pislik

canım biz ikimizde öğretmeniz mesleğimiz elimizde eşin devlete bağlı bir kurumda çalışmıyosa ona kızma
esim bi lavabotuar da işci olarak çalışıyor annesinin haksız oldugunu daha ben söylemedensöyler ama ne yapalım annem der

kaynanam evimize geldi bana seni istemiyorum diye bağırdı. eşimde annesine dediki eşimi istemiyosan evimize gelmezsin hadi şimdi git ben eşiimi bırakmam dedi arkasına baka baka gitti pislik
benim eşim de basta benim yanımdaydı herkesi karsısına aldı ama şimdi öyle degil çok şükür birebir sorunlarımız yok ama

esim bi lavabotuar da işci olarak çalışıyor annesinin haksız oldugunu daha ben söylemedensöyler ama ne yapalım annem der
canım işte genelde böyle olur kaynanana pis pis laf vur bak üzülen sen olursun kocanı kendine bağlamaya bak eşin annesine karşı seni savunuyosa hiç sorun yok.

benim eşim de basta benim yanımdaydı herkesi karsısına aldı ama şimdi öyle degil çok şükür birebir sorunlarımız yok ama
iş sende bitiyo. iyi niyetli olma kaynanana iyi davranma canım madem eşin annesinin huyunu biliyo sende bunu koz olarak kullan annesi sana bişey derse sende annesine cevap ver. eşinede ağla annen bana şöyle böyle yaptı falan eşin annesine toz kondurmayan birisi değilmiş sonuçta

iş sende bitiyo. iyi niyetli olma kaynanana iyi davranma canım madem eşin annesinin huyunu biliyo sende bunu koz olarak kullan annesi sana bişey derse sende annesine cevap ver. eşinede ağla annen bana şöyle böyle yaptı falan eşin annesine toz kondurmayan birisi değilmiş sonuçta
denedim o da bi yere kadar işe yaradı o kadar çok denedim ki inanamazsın

tatlım çocuğun kaç yaşında ya çocuğunu kaynanana karşı doldur. babaanne kötü falan desin
oglum 22 aylık ve babaannesini çok seviyor ben sevmiyorum diye oda sevmeyecek diye birsey yok bu doğru bi yol değil yarın bi gün oglum evlenip cocuk sahibi oldugunda torunum bana aynını yapsa hoşuma gitmezdi hem oğluma verecek bicevabım olmazdı

merhabalar size su anda eşimle aramızın gerilmesine sebep olan bir durumu özellikle de yorumları eşime okutmak için paylaşmak istiyorum.
2 yıl önce evlendim tahmin edebileceğiniz gibi eşimin ailesi ile bazı sıkıntılar yaşadık.benim açımdan sorun olan durumlar tamamen manevi konular.ilk sorun nişan döneminde başladı eşimin ailesi farklı bir şehirde yaşıyorlar tanışmaya gelmek istemediler isteme nişan hepsi bir arada olsun dediler ailem duruma her ne kadar bozulsada kabul etti sorun çıkmasın diye.nişana ailesinin gelmesi bile problem oldu. abi gelmedi. abla önce gelemem dedi sonra tamam gelicem dedi ( ki 3 saatlik mesafede oturuyorlar). 2 hafta kala kala abladan bir telefon nişan tarihini değiştirin ben kayınvalidemi ziyarete gidicem .bende eşim vasıtasıyla boyle bir şeyin olamayacaını belirttim. hadi bu bitti biz ylu bulamayız bizi şuradan gelin alın yoksa gelemeyiz diye tutturdular. babam arada eşim var diye 1 saaatlik yol gitti aldı.nişan gecesi alt kattaki anneamde misafir ettik dönünce evi serindi hasta olduk diye laf etmişler. benim tarafımdaki düğün gecesi ise abla ve enişte saat 10 30 gibi düğünden ayrıldılar üstelik ne bir iyi aksamlar ne bir allah mesut etsin. enişte bey bizimle resim çekinmek bile istemedi. ( daha önceki konumda ayrıntılı anlatmıştım )
eşimin tarafındaki düğünde ise ben yabancı bir şehirdeyim. bana ne kuaför ayarlandı ne gelin arabası.düğün öğretmen evindeydi oranın kuaförüde ben gelin saçı yapamam dedi. bende ne yapayım gittim bir kuaföre gelinlik falan giymeden saçımı yaptırdım duvağıda odada takarım dedim . açıkçası bir kuaföre gidip ben gelinim aceleden bi gelin başı yaptırayım sonrada taksiye bineyim demeye utandım. duvağımı otel odasında kendim tutturdum. fakat baktım ki düşecek gibi ablayı arayıp ( ki kendisi kuaförde idi ) durumu anlatıp birkaç tel toka rica ettim.kendisi ise 2 saat sonra beni arayıp el toka almadığını artık yola çoktığını eğer ÇOK LAZIMSA geri dönüp alayım dedi. bende dönmyin dedim ne diyeyim.
bugun ise eşimin ablası arayıp bize 1 saatlik bir mesafedeki bir yere 2 günlüne gideceklerini söylemiş. surası burası nerde diye sormuş.buraya giderkende neredeyse bizim yaşadığımız yerden geçecekler eşimde oraya gidelim görüşelim diyor. şimdi siz olsanız
1-bir yıl önce ev almıssınız size hayırlı olsuna gelmeyen ,buradan geçecekken sizede uğrayalım bi hayırlı olsun diyelim demiyen ve yukarıda yazdığım gibi davranan görümce için kalkıp oaraya gidermisiniz? yada arayıp ille bize uğrayın dermisiniz.
ben demem .
kendileri buraya uğramak isterlerse başımın üstüne .zaten bekleddğimde bu . bir uğraypı güle güle oturun hayırlı olsun demeleri.eşimse benden çekindikleri için gelmediklerini soylüyor. bende karşımdakine boyle davransam evine gitmeye çekinirim diyorum .herhngi bir tartışmamız falan olmadı hatta ben daha önce çocuklarının doğum günü falan kutlamışken nişan ve sonrası tavırlar sebebiyle mümkün mertebe görüşmedim. o kadar.ne hakaret ettim ne kalplerini kırdım ama bana verilmeyen değeri başkasına veremem. belkide ben bazı seyleri aşamıyorum . peki siz olsanız ?
tipik görümce dvranışları..samimiyetsiz..

k
oglum 22 aylık ve babaannesini çok seviyor ben sevmiyorum diye oda sevmeyecek diye birsey yok bu doğru bi yol değil yarın bi gün oglum evlenip cocuk sahibi oldugunda torunum bana aynını yapsa hoşuma gitmezdi hem oğluma verecek bicevabım olmazdı
v dem kendi çocuklarını doldurmuş zamannda ve ben bişey söyleyince çemkiremiyor çünkü haksız

X