-
- Konu Sahibi narkisos2002
demekki kaynında biraz ana kuzusuymuş canım benim kaynanayada kötü diyolardı. eşim yalvardı ne olur beni bırakma ben seni annemden daha çok seviyorum dedi. hatta annesinede dedi ben karımı senden daha çok seviyorum diye. bende nişanı atmadım evlendim kovulan kaynana oldubana yaptıklarından dolayı kız bulamıyorlar 3 defa nişanı atıldı bana yapılanları duyan nişanı atıyor
ben öyle düşünmüyorum etme bulma dünyası bizi ayırmaya çalışıyor ama diğerini evlendiremedidemekki kaynında biraz ana kuzusuymuş canım benim kaynanayada kötü diyolardı. eşim yalvardı ne olur beni bırakma ben seni annemden daha çok seviyorum dedi. hatta annesinede dedi ben karımı senden daha çok seviyorum diye. bende nişanı atmadım evlendim kovulan kaynana oldu
annem çok iyi bir kv dir annem oldugu için söylemiyorum ama annem e dedimki senin gelinin seni sevmediği için fenalık yapsa oğlunu kandırsa hos olur mu ya olmaz işte eger ogün annem gercejten yanımda olsaydı boşanıp yoluma bakacaktımbence git anneni dinle biraz
bu devirde hiçbir kız ben seni seviyorum annemi boşver diyen bir erkeği geri çevirmez tatlımben öyle düşünmüyorum etme bulma dünyası bizi ayırmaya çalışıyor ama diğerini evlendiremedi
iyi kaynanalara kötülük yaparsan tabiki mutsuz olursun canımannem çok iyi bir kv dir annem oldugu için söylemiyorum ama annem e dedimki senin gelinin seni sevmediği için fenalık yapsa oğlunu kandırsa hos olur mu ya olmaz işte eger ogün annem gercejten yanımda olsaydı boşanıp yoluma bakacaktım
ben bekar olsam çeviririm bugün benim için annesinden vazgecen yarın baska biri için benden vazgecerbu devirde hiçbir kız ben seni seviyorum annemi boşver diyen bir erkeği geri çevirmez tatlım
:) o kadar saçma düşünüyosunki ömrün boyunca başkalarının iyiliğini düşündükçe senden çok mutluluklar gidecek emin olben bekar olsam çeviririm bugün benim için annesinden vazgecen yarın baska biri için benden vazgecer
kötü gelinler de var ama pek kazandıklarını da görmedim misal amcamın esi dedem le babaanneme etmediğini bırakmadı kac kere kovdu hakaret küfür etti yasliliklarında bakmadı ama şimdi etrafında kimse yok çocukları neredeyse dövecek kapısı açan yok degdi miiyi kaynanalara kötülük yaparsan tabiki mutsuz olursun canım
haklısın ne diyeyim insan kendini göremezmiş:) o kadar saçma düşünüyosunki ömrün boyunca başkalarının iyiliğini düşündükçe senden çok mutluluklar gidecek emin ol
kötü gelinler de var ama pek kazandıklarını da görmedim misal amcamın esi dedem le babaanneme etmediğini bırakmadı kac kere kovdu hakaret küfür etti yasliliklarında bakmadı ama şimdi etrafında kimse yok çocukları neredeyse dövecek kapısı açan yok degdi mi[/QUOT
çok haklısın durduk yere kötü davranırsa cezasını çeker. bende kaynanamı bana iyi davrandığı zamanlarda severdim sayardım. bir baktım yaptığım iyilikler tepti bende ikinci yüzümü gösterdim
ama bak ne olursa olsun sakın üzülme olan sana oluyo. eğer bi şeyi başaramıyosan kabulleneceksin tatlım. kaynananın dediklerini hiç duyma. duymamazlıktan gel. ne güzel ayrı evde yaşıyosun. rahat ol kocana hep gül afedersin yataktada dişiliğini göster evliliğiniz muhteşem olsun Allaha yalvar herşeyi Allaha havale ethaklısın ne diyeyim insan kendini göremezmiş
kabullendim artık hep dua ediyorum ama kocam seviyor öpüyor okşuyor ama günün sonunda ayrı yatıyoruzama bak ne olursa olsun sakın üzülme olan sana oluyo. eğer bi şeyi başaramıyosan kabulleneceksin tatlım. kaynananın dediklerini hiç duyma. duymamazlıktan gel. ne güzel ayrı evde yaşıyosun. rahat ol kocana hep gül afedersin yataktada dişiliğini göster evliliğiniz muhteşem olsun Allaha yalvar herşeyi Allaha havale et
e tabi bide eskiyle şimdikiler farklı canım. baban anneni seviyosa sıkıntı yokben çocukken anneme çok üzülür ve kızardım dedemler yengeme bişey diyemezler ama anneme alttan alttan cemkirirlerdi annem dedeme 13 yıl baktı simdi de babaanneme bakıyor babamın anneme bi gün olsun kötü söz söylediğini görnedim sevgililer gününü yıl dönümlerini hiç unutmaz canım askım çelebim ceylanım diye sever allah razı olsun der yani annem demi kötü olsaydı
aaaaaaaaaa neden ayrı yatıyosun tatlım eğer sağlık sorunun falan yoksa aşırı dar ve seksi iç çamaşırları taytlar giy kocanı kendine çek ayrı yatmak olmazkabullendim artık hep dua ediyorum ama kocam seviyor öpüyor okşuyor ama günün sonunda ayrı yatıyoruz
eşim ayrı yatıyor benimle ilgili degilmiş öyle dei baska bi kadında yok uyku problemi var oglum da çok geç yatıyor hani oglanla ugrasırken yorgun düşüyorum oda halime üzülüp yat sen ben gelecem diyor beraber oluyoruz ama nadir seven okşayan sarılıp öpen bi adam ama galiba biraz soğuttum kendim den cok dır dır yaptım zamanın daaaaaaaaaaa neden ayrı yatıyosun tatlım eğer sağlık sorunun falan yoksa aşırı dar ve seksi iç çamaşırları taytlar giy kocanı kendine çek ayrı yatmak olmaz
tüh ya inşallah düzelir. o uyurken yat yanına sokul sensiz uyuyamıyorum ben seni çok seviyorum ne olur gitme falan de böyle olmaz yanieşim ayrı yatıyor benimle ilgili degilmiş öyle dei baska bi kadında yok uyku problemi var oglum da çok geç yatıyor hani oglanla ugrasırken yorgun düşüyorum oda halime üzülüp yat sen ben gelecem diyor beraber oluyoruz ama nadir seven okşayan sarılıp öpen bi adam ama galiba biraz soğuttum kendim den cok dır dır yaptım zamanın da
diyorum neler yaptım soğuk değil ama anlamadım yakında hersey düzelecek falan diyortüh ya inşallah düzelir. o uyurken yat yanına sokul sensiz uyuyamıyorum ben seni çok seviyorum ne olur gitme falan de böyle olmaz yani