Kendinize Yakın Gördüğünüz Üyeler Var Mı?

canim ya cok tsk ederim ne mutlu bana egerki paylasimlarimdan birazcik olsa yardimci olabiliyosam:kedi::kedipuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

extreme (kusenciğim)
derinss
phenomen
sakardeniz
mühürlükaderim
gulaycık85
tuti
hernekadar beni kendine yakın görmesede tanrıça :dilcikar:

Bunlarda çok muhabbtm olmamasına rağmen yakın hissettklerim opuyorumnanaktan
magiclowe
kkarabiberr
pandora
deniz_güneş

Son düzenleme:

saol yeavruum Şeniz

Son düzenleme:
valla sevdiğim üye o kadar çokki buraya yazamayacağım, onlar kendini bilir zatenkaydirigubbakcemile3

bide güzel fikirleri, güzel başlıkları, güzel önerileri olan üyelere bayılıyorum, mesela çenebazla nalansunun son önerisi çok güzeldi, başlık kimindi bilmiyorum ama nostanjik fotoların eklendiği bi başlık vardı o fikirde şahaneydi bence:hulya:

Bence de.
Nalansu'yu da Çenebaz'ı da tebrik ettim valla çok güzel bir iş çıkardılar.hihoyyyt

tamam biliorum ben:hulya::hulya: kaydirigubbakcemile3

ayy chess heryer kar oldu daha bitmedi şu örgüler, bu kışa yetiştiremicez galiba :hulya::hulya::hulya:

kaydirigubbakcemile3

Ha bu arada yakın gördüklerime sürekli birileri ekleniyor
Çenebaz'ımı yazdım mı bilmiyorum ama çok şeker ya yakın görmemek mümkün mü? Nalansu da aynı şekilde..extrem var, eccem var, liv85 var,citol, chess sen de varsın :hulya: huuulya, iklim, fatolina,canavar, PasaklıMinikTanrıca,TheOrıgınal(DıptısDıptıs),merakliii,meg,April, haa bir de şu yarışmada sesini çok beğendiğim puff var, çok etkiledi beni.Ondan sonra cancu,dduygusal,deniz_güneş var GülsümSultan,nevbahar, olilyam(kankam)..
O kadar çok ki ya şu var ben bir mesajında dahi yakın hissediyorum kendime..O yüzden yaz yaz bitmez

sen bana daha yeni ısınıodun demi kaydirigubbakcemile3
İtinayla yardım edilir bebek:jeyyar:

ayy vala bi el at hülyam, bitiremedik bi :hulya::hulya:

hülya abla listende adımın olması beni çok mutlu etti ŞenizŞeniz

tamam biliorum ben:hulya::hulya: kaydirigubbakcemile3

ayy chess heryer kar oldu daha bitmedi şu örgüler, bu kışa yetiştiremicez galiba :hulya::hulya::hulya:

kaydirigubbakcemile3

kendini bilmek gibisi yok canımkaydirigubbakcemile3

valla 12 de kapatıyolar bide kaloriferi donuyorum kk nın başında, yakında 3. sayfaya çıkcam forumda(kk) geyik yaparken donarak öldü:roflol::roflol::roflol:

valla 12 de kapatıyolar bide kaloriferi donuyorum kk nın başında, yakında 3. sayfaya çıkcam forumda(kk) geyik yaparken donarak öldü:roflol::roflol::roflol:

Aynı sebepten 2. ölüm olarak ben geleceğim ardından
Serçe ayak parmağımı hissetmiyorum bazen hayır ne zorluyorum bilmiyorum kalk git sobanın yanına otur sıcacık bize verecekler siteyi sanki

çok yaşa emi ne güldüm ya :roflol::roflol: :roflol: :roflol:

Serçe ayak parmağımı hissetmiyorum bazen hayır ne zorluyorum bilmiyorum kalk git sobanın yanına otur sıcacık bize verecekler siteyi sanki

ben sana elektrikli giyinilebilen battaniye alcaktım, serçe parmağınada bişeler örim bari kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

neyse geyikten içeri alcaklar bizi katıksız 3gün mapus verceklerkaydirigubbakcemile3

yanlız gitmeyeceğime sevindim
:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ok mag mod:hulya:

eklemeye devam edeyim.
,elbetteki unuttuklarımızı ekleyeceğiz değilmi.:icecream:.. neyse edit yapmadan ekleyeyim bari.
ayrı mesajla....

magiclove seni yazdım sanmıştım,birde baktım,yazmamışım.
ekledim tabii..
neyse,devam edeyim. zeynep neslihan,fatolina..
dipnot.yazdıklarımda tek tek incelenirmiş demek .ilginç
yine unuttuklarım varsa ,eklerim artık.

Ay ne zormuş bu listeyi hazırlamak Herkesi yazasım var
Yıllar öncesi bir olaya dayalı bir kişi hariç herkesi seviyorum ben Herkesde sevilmeğe layık bir yada birkaç özellik görüyorum Kırgınlıklarım kişiler bazında değil Kırıldıysam olaylara kırılıyorum Unuttuklarımdan özür dileyerek başlıyorum
Bir canlarım listesi var asla vazgeçemeyeceklerim

Gurbaaprenses
Lalee
Firstlady
Okypete
Özümbüş
Dreamlover
Nevbahar
Ponus
Aksi
Gözek
D@ğçiçeği
ılona
Denizgüneş
Anko6
Mentalist

Çok sevip takdir ettiklerim

Lerenim
Anuşka

Libyana
rüyanaz
azrasıla
DEVDAS
ekrulummorameist
esmergüzeli
casmin
egem
şimal
giznur
denef72
Creyblossom
dishe
SNY
mutluluk reçetem
Çubukkraker
Düş
hotcholate

Kuzum
Kronik
Uzman
TCA
ÖZLEM
Papatya16
Beyazmelek
ıncitanemtuana
Burfur
Nilbera
Talin
Mirayım
Hürrem2000
Sarıböcek
MRSsönmez
Burfur
Halikarnas
Esmergüzeli
şevvalcik
roşum
kısmetsizkedi
haydeç
Gülsümsultan
prensesfb
NAZLI
strawbery35
z@z@
rosenoire
esyn
selinas
özo35
Mirayım
Whiterose
Whitegirl
Asiprenses Denef72
Liyadora
Corel
Barzey
eylül13
Anuşka
çenebaz
gülsu
duyguçıkmazı
fırtınanınkızı
smhsmh
bambusi
dids
rüyanaz
azrasıla
DEVDAS
ekrulummorameist
esmergüzeli
casmin
egem
şimal
giznur
denef72
Creyblossom
dishe
SNY
mutluluk reçetem
Çubukkraker
Düş
hotcholat
PÜSKÜÜT
unuttuklarım olmuştur şüphesiz onlardan özür diliyorum kısacası ben herkesi seviyorum

AYY yandınız artık aklıma geldikçe ekleme yaparım yaşasın edit tuşu

Gusel
didosh
lokumprenses
ilarzu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…