Kendinize Yakın Gördüğünüz Üyeler Var Mı?

livcim ve sal_dercim duygularımız karşılıklı canlar opuyorumnanaktan

benim yakın arkadaşlarım yani msnden görüştüklerim can arkadaşlarım haricinde

msn de henüz görüşmediğim ama çok yakın bulduğum arkadaşlarım var :)

magiclowe, prensesin uykusuyum,liv85,sal_der,prensesfb,emdev, jesabel, cafelatte, cekhu, burcu_01, tanrıça,piyano

eklemeyi unutuklarım varsa özür dilerim yeniden eklerim

livcim ve sal_dercim duygularımız karşılıklı canlar opuyorumnanaktan

benim yakın arkadaşlarım yani msnden görüştüklerim can arkadaşlarım haricinde

msn de henüz görüşmediğim ama çok yakın bulduğum arkadaşlarım var :)

magiclowe, prensesin uykusuyum,liv85,sal_der,prensesfb,emdev, jesabel, cafelatte, cekhu, burcu_01, tanrıça,piyano

eklemeyi unutuklarım varsa özür dilerim yeniden eklerim

bende varım kaydirigubbakcemile2 sevindirik oldum şimdisempatiksalakcinni

hemşom satrapi var,valla sen yazdın die yazmadımkaydirigubbakcemile3kalbimiz karşılıklı gülom:asigim:
şeydaferat var coversemin kuzisiŞeniz
chees var samimiyetim yok ama çok sempatik buluyorum...bide kankalarımın kankalarını sempatik bulurum muhabbetim olmasada:)mesela malice ve prensesin uykusuyumla muhabbetim yok ama livimin kankası oldukları için pozitif bakarım onların yazılarınaopuyorumnanaktan

Bu aralar Ecinnili'ye sempati duymuyorum değil haniolumunekankayizsmile
Hoşuma gidiyor duruşu ve yazdıları.

hislerimiz karşılıklı hülyacım olumunekankayizsmile
topik pazar sevişgenlerine döndü sempatiksalakcinni
ya ben bisürü kişiyi çok sefiyom burda ya yazsam unutacağım nickler aklıma gelmeyecek diye yazmıyorum. hoşlanmadığım kimsede yok. hoşlanmamak yerine görmemek iç huzurumun yegane sebebi bayanssulusmile

:asigim:
hislerimiz karşılıklı hülyacım olumunekankayizsmile
topik pazar sevişgenlerine döndü sempatiksalakcinni
ya ben bisürü kişiyi çok sefiyom burda ya yazsam unutacağım nickler aklıma gelmeyecek diye yazmıyorum. hoşlanmadığım kimsede yok. hoşlanmamak yerine görmemek iç huzurumun yegane sebebi bayanssulusmile

pazar sevişgenleri sempatiksalakcinni

hemşom satrapi var,valla sen yazdın die yazmadımkaydirigubbakcemile3kalbimiz karşılıklı gülom:asigim:
chees var samimiyetim yok ama çok sempatik buluyorum...bide kankalarımın kankalarını sempatik bulurum muhabbetim olmasada:)mesela malice ve prensesin uykusuyumla muhabbetim yok ama livimin kankası oldukları için pozitif bakarım onların yazılarınaopuyorumnanaktan

biliyom hemşom benim :asigim:teşekkür ederim canımm:asigim:

saol canımmmopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

kızım sen ne tatlı şeysin oyle olumunekankayizsmile ...bende kankamın kankanlarını pek sempatik bulurum ,senin sectigin insanlarda senin gibi oluyor coooook seker oluyor ...bitanesin kankam olumunekankayizsmile

satrapicim demek hislerimiz karsıklılıymıs canımsınnnnopuyorumnanaktan

gerçekten düşüncelerine saygı duyduğum benim derdimle aynı dertte olan
çok üye var burda
hepsini selamlıyorum a.s.

ayy şimdi tesadüfen gördüm burayı iyi ki de görmüşüm duygularımız karşılıklı tanrıça liv ortak paydasında sempati besleyenler kılabı hihoyyyt

kendime yakın hissettiğim yaklaşık 250 üye var, hepsini sayayım mı delikafadulden
diğerlerine de kendimi yakın hissederim en ufak bir muhabbette
şahsen kknın herkese yakınına sempati besliyorum, herkes eksi bir iki üç taneyi falan da durduk yere antipatik bulmamışımdır
mutlaka bir zararını görmüşümdür :umursamaz:

kızlar tek tek okuyamadım ama benim de sampati beslediğim şekerlerim hislerimin karşılıklı olduğunu göstermişler bana opuyorumnanaktan

chessim opuyorumnanaktan hülyam opuyorumnanaktan kanciceğim opuyorumnanaktan barçim opuyorumnanaktan nalansum opuyorumnanaktan cemrem opuyorumnanaktan

inşallah atladığım da yoktur ama bilin ki duygularımız karşılıklı aklinialirimsmile izdivacımıza engel yok aklinialirimsmile

ben de ucundan kıyısından saymaya başlarsam öncelikle ilk göz ağrım ilk canlarım ilk dert ortaklarım aklıma geliyor

MonaPisa'm, fırtınanınkızı, PamukPrensesPathem'im, nilim, prenses0006'ım, küçük böcüğüm, Lakito'm, umudum, Princess'im yani ağlayarak sabahladığımız gönül dostlarım :asigim:

sonradan bir yakınlaşıp pir dost kaldığım Ecinnilim, Dilaremim, Satrapim, Essmeraldam, füsfüsüm, tuçem, nalansum, DıpDıpım :asigim:

çok çok sevgili ablalarım FirstLady'm, Desibel'im, bitoşum :asigim:

geyiğin sultanları lady'm, pasaklı tanrıçam, cemrem, ne zamandır görünmüyor ama zemusum cloudym :asigim:

kokoşlarım gurbaam, bambusim, ilarzum :asigim:

hemşolarım pembeperim, nehir ve nevin kardişlerim, fatolinam, patriam, nurbeyzam, libym, komşu hemşolarım süper eltiler (roşum, kısmetsizim), beyaz toprak, cano, panterim :asigim:

son zamanlarda sempatimi üst seviyelere taşıyan hülyam, theshe'im, nilbera'm :asigim:

sonracıma tabii starlarım emdevim, puffum ve tümü :asigim:

bunların dışında nadiren muhabbet ettiğim veya hiç etmesem de sempati beslediklerim mesela kuzum olsun, ilona olsun, gülsüm sultan olsun, barzey laale olsun :asigim:

ayy seviyorum işte, ne kadar atlamamaya çalışsam da imkansız...

Son düzenleme:
chesscim biz senle nasıl arkadaşız hayatım, ne profiline yazabiliyorum ne özeline :roflol:
arkadaş olmasak daha mı rahat yazıcam yoksa fisfisfis

mesajı takip edemiyorum yani duyurulur kaydirigubbakcemile3

Back