kızlar tek tek okuyamadım ama benim de sampati beslediğim şekerlerim hislerimin karşılıklı olduğunu göstermişler bana opuyorumnanaktan
chessim opuyorumnanaktan hülyam opuyorumnanaktan kanciceğim opuyorumnanaktan barçim opuyorumnanaktan nalansum opuyorumnanaktan cemrem opuyorumnanaktan
inşallah atladığım da yoktur ama bilin ki duygularımız karşılıklı aklinialirimsmile izdivacımıza engel yok aklinialirimsmile
ben de ucundan kıyısından saymaya başlarsam öncelikle ilk göz ağrım ilk canlarım ilk dert ortaklarım aklıma geliyor
MonaPisa'm, fırtınanınkızı, PamukPrensesPathem'im, nilim, prenses0006'ım, küçük böcüğüm, Lakito'm, umudum, Princess'im yani ağlayarak sabahladığımız gönül dostlarım :asigim:
sonradan bir yakınlaşıp pir dost kaldığım Ecinnilim, Dilaremim, Satrapim, Essmeraldam, füsfüsüm, tuçem, nalansum, DıpDıpım :asigim:
çok çok sevgili ablalarım FirstLady'm, Desibel'im, bitoşum :asigim:
geyiğin sultanları lady'm, pasaklı tanrıçam, cemrem, ne zamandır görünmüyor ama zemusum cloudym :asigim:
kokoşlarım gurbaam, bambusim, ilarzum :asigim:
hemşolarım pembeperim, nehir ve nevin kardişlerim, fatolinam, patriam, nurbeyzam, libym, komşu hemşolarım süper eltiler (roşum, kısmetsizim), beyaz toprak, cano, panterim :asigim:
son zamanlarda sempatimi üst seviyelere taşıyan hülyam, theshe'im, nilbera'm :asigim:
sonracıma tabii starlarım emdevim, puffum ve tümü :asigim:
bunların dışında nadiren muhabbet ettiğim veya hiç etmesem de sempati beslediklerim mesela kuzum olsun, ilona olsun, gülsüm sultan olsun, barzey laale olsun :asigim:
ayy seviyorum işte, ne kadar atlamamaya çalışsam da imkansız...