Kendinize Yakın Gördüğünüz Üyeler Var Mı?

tatlıgaci-senemciq-tanrıça-kkarabiber-pati-demothy-sihirsensin-tuti-benim adım yar-liv85-akitra

aklıma geldikçe ve unuttuklarımı hatırlayınca yine eklerim ...

Son düzenleme:
topik sahibesi karabiberim:1closedeyes:
bu kadar tatlı oldunu daha önce bilsem bırakırmıydım seni:jeyyar:

Oyyyy cnm ciğerimm benimmolumunekankayizsmile dur suratımı yapmam lazım havaya girdim ya:1closedeyes:
Topik sahibi olarak ben de yazayım çok var ama bu kız özel ya tanrıçam benimopuyorumnanaktan

ben incitanem tuanayı çok yakın hissediyorum nedense:)) cokacimcoook
evine arada gidip yemeklerinden yemek istiyorummm..
nam nam nam cokacimcoook

ben incitanem tuanayı çok yakın hissediyorum nedense:)) cokacimcoook
evine arada gidip yemeklerinden yemek istiyorummm..
nam nam nam cokacimcoook

nam nam nam :roflol:
Allah'ım ne şeker yazışın ya..Yanaklarını sıkasım geldi..
bak şimdi yakın hissettim seni kendime, bir gün bana gel mısır pörtletirim sana film izler salya -sümük ağlar hatta gerekirse o sümüğü kolumuza silmek suretiynen ganga oluruk aha da böyleolumunekankayizsmile olur mu?
:canayakın ve içten olma yolunda iğrençleşmeyi göze alan smile:

Evt şimdi aklımda olan diğer üyeleri sayayımzemuszemus
Liv85,hülyam,magiclowe,pandora,pati daha var ama aklıma gelmedibilmiyorumkismile

Liv85,hülyam,magiclowe,pandora,pati daha var ama aklıma gelmedibilmiyorumkismile

Doğru diyosun biberim dur ben de yazayım aklıma gelmişken..Ekleme yapalım
Magiclowe var, yeni yeni ısınıyorum işte kendisine:sinifsinifandora var,Tanrıçam var,cemre110 var,sihirsensin,lansor17,Gözek,Aksi,April,december:1ninca:incitanemtuana,The Orıgınal(DıptısDıptıs),Pati, Liv85 Çenebaz ha bir de sen varsın tabii kkarabiberim ortanca kardeşimolumunekankayizsmile

olur izlerik ama recim yapıyom mısırı yağsız patlat nolür!! geberdim 4 kilo verene kadar o yüzden incitanemtuanayla da çok samimi olmuyorum, yemek tariflerini görmezden geliyorum..
ganga olürük temem.. :hülyabirinciyse bende ikici oleyimmi simeylisi:

:roflol:
Kızzzzz bayıldım ben sana şu kelimeleri değişik yazmışsın bayıldım Allah'ım Ya Rabbim:roflol:

İnciyi salla ben sana hafif tatlılar yaparım şekerim
2.liğe talep çok, değerlendireceğim..:1closedeyes:
:hahahaha diye gülerken sırtını dönüp içki yudumlayan smile:

oyyyyŞenizŞenizŞeniz cnmm karabiberimmmm duyguların karşılıksız değilllbayanssulusmile açılabilirsin rahatça kaydirigubbakcemile3

alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

aboww inci duymasın kısss..
yap tatlılarını bakalım, yerüz biz de bakar değerlendürürüz belkim ikinciliğe alabilürüz.. (şampiyoon benim de)
:ne kadar arkanı dönerek hatta camdan bakarak içsen de benim gadar kerizmatik olmassın simeylisi:

oyyyyŞenizŞenizŞeniz cnmm karabiberimmmm duyguların karşılıksız değilllbayanssulusmile açılabilirsin rahatça kaydirigubbakcemile3

alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

:1hug::1hug: hisssediyodum karşılıksız olmadığını:asigim: kaydirigubbakcemile3 bi ara geleyim özelden açılayımzemuszemus

Vayyy hodri meydan ha
:totomla dahi karizmatik poz veririm biz bu rütbeyi tuvalet kapısına yazmadık smili:

Vayyy hodri meydan ha
:totomla dahi karizmatik poz veririm biz bu rütbeyi tuvalet kapısına yazmadık smili:

uppsssss...

:rütbece yeni olduğum için korkuyorum, korktuğum için sesimi çıkarmıyorum simiylisi:

:ayrıcana daha demin salyasümük film izliyoduk nöölüyozz yaa bühüüüü senağlama simiylisi:

Gel gel, sen yenisin galiba gözünü korkutmayalım:1hug:

:daha baştan korkutayım ki sesi çıkmasın muhahaha böhöhöhö nihahaha hahahaha smili:

Gel gel, sen yenisin galiba gözünü korkutmayalım:1hug:

:daha baştan korkutayım ki sesi çıkmasın muhahaha böhöhöhö nihahaha hahahaha smili:

5 aylıkım ablaaaaaa.. senağlama senağlama senağlama senağlama

:benim hiç janti rütbem olmadı biliyormusun abla tadında güçük emrah simiyli:

oy yesinler bende sayıyorum hazır ollll
her derdimi dinleyen akıl ve sevgi ihtiyacım oldugunda kostugum PINARCIMMolumunekankayizsmile
JEANımmmolumunekankayizsmile
ALLEGRIA özledik seni cabuk gellll:gitme:
AMONRA bidaha bizi böyle habersiz bırakma
ASMıN esrarengiz şahsiyetkaydirigubbakcemile2
MÜGECıK canımın içi
ADAER gelinlik topiğinde tanısıp böyle dost olacagım aklıma gelmezdi Şeniz
2009 SONBAHAR GELıNLERı topiğindeki bütün arkadaslarım
ıNCıTANEMTUANA aramızda cok yas farkı yok ama hep öyle ablam olmasını isterdim:1hug:
ve son olarakta OKYPETE çok dobra ve mantıklı oldugu için

Son düzenleme:
pınarım
you_ know
allegria
sarissa
jean

en sevdiklerim canlarım onlar benim. tabii bi de mügecik

Son düzenleme:
Benim de you_know , Pınarcımm , Allegria , sarissa, amonra,mügecik, tul ,margeritha ,yemek tariflerinde incitanemtuana,libyana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…