Kendinize Yakın Gördüğünüz Üyeler Var Mı?

bir sürü sevdiğim kişi var saymaya başlayımmı
ama bazen bir kişinin ilk mesajını okuyorum onuda sevebiliyorum
elektrik meselesi galiba

Binlerce dansöz varhihoyyyt
Valla çoğu kişiyi yakın buluyorum kendime..Hatta bu magic i bile düşünün yani..:delphin:

beni sevmeyenin evini gecenin bi vakti 15 kişilik misafir grubu bassın, hepsi aç olsun, tam yemek yaparken tüpü bitsin, tüpçü kapalı olsun, piknik tüpüyle 15kişiye yemek hazırlasın inş :delphin:
kaydirigubbakcemile3
:roflol: Bu hülya hep dedikodunu yapıyo zaten senin, hiç yakın bulduğunu sanmam :dilcikar: Derse de inanma zemuszemus

Bana gelirsek, yalan yok benim kendime yakın hissettiğim çok üye yok :dilcikar:
Yorumlarını beğendiğim üyeler var ama yakın hissetmek farklı. ısim vermek gerekirse de aklıma gelenler, magiclowe(bak özellikle başa yazıyorum seni:roflol:) ,Hülya, sumak (zaten 2 sokak ötemde lülülülülülü) , Pandora, EcinniliBarones, Songül, bir de sinema kulubunden kızlar var. Fazla yok dedim ama en çok isim de ben saydım yanlız -tatlicadiarzu-
Atladığım birkaç isim daha vardır mutlaka, sonra ekleyebilirim zemuszemus

:roflol: :roflol:

liste başımıyım neyim:1closedeyes: :roflol: saol yıwrimmmŞeniz
ya hülya deminden beri yazıp duruo yok sen benim canımsın, yok papi sen benim herşeyimsin falan,bunaldım artık cnm yaa bukadar ilgi alaka olmazki sana içimi açmak istedim:umursamaz: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
var
en çok sevdiğim magiclowe,prensesin.uykusuyum,pandora,princess,denmur,piyano,maix,minik06.
çoğuyla çok yakın değilim ama sadece yakın hissediyorum.bana göre çok iyi kızlar.
daha sayamadıklarım olabilir.aklıma gelirse unuttuğum isim yazarım yine.
günlükteki yazılarını takip ettiğimse,princess.

demek beni beğeniorsun:1ninca: kaydirigubbakcemile3 Şeniz

ben bide okypete eklemek istiorum listeme, mesafeli görünür ama çok şekerdir :hulya:

valla bütün k.k üyeleri kardeşim gibi opuyorumnanaktan

ama tesettür topiciğinde ki laklakçılarımın yeri başka :1hug:

teremm , biricik , papatya88 ve diğerleri ve tüm k.k:enbuyukkk:

olma mıııııı...çokk varrr hemde....kaydirigubbakcemile4

benimo-gulmisal-hülya-emdev-theshe-dreamlover-magiclowe-chevi-
gülsüm sultan -liyadora-lirik güzel-okypete-saruböceg-cemre110-
küllümango-darbinwille-arzuco-banueralp- zoia-april -rüyamsın-
azelya55-aşkito-libyana-cinsilatif-2006 model-ecinnilibarones-

aklımageldikçe eklerim daha..

hattaaaa kazenkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Elendra,,
Deniz_Güneş,,
Cinsilatif,,
GülsümSultan,,
Tinkerbelle,,
Kronick,,
nam-ı diğer Elfida,,
,,

a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
beni sevmeyenin evini gecenin bi vakti 15 kişilik misafir grubu bassın, hepsi aç olsun, tam yemek yaparken tüpü bitsin, tüpçü kapalı olsun, piknik tüpüyle 15kişiye yemek hazırlasın inş :delphin:
kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol:

liste başımıyım neyim:1closedeyes: :roflol: saol yıwrimmmŞeniz
ya hülya deminden beri yazıp duruo yok sen benim canımsın, yok papi sen benim herşeyimsin falan,bunaldım artık cnm yaa bukadar ilgi alaka olmazki sana içimi açmak istedim:umursamaz: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ayy hala buralarda dolanıyo bu..Birileri beni yazsın da sevineyim, hani yazmayan olursa burda yazıyım gözüne gözüne sokuyum kendimi ki; utanma belası acısın yazsın..Domates.Anladın sen onu :jeyyar:

olma mıııııı...çokk varrr hemde....kaydirigubbakcemile4

benimo-gulmisal-hülya-emdev-theshe-dreamlover-magiclowe-chevi-
gülsüm sultan -liyadora-lirik güzel-okypete-saruböceg-cemre110-
küllümango-darbinwille-arzuco-banueralp- zoia-april -rüyamsın-
azelya55-aşkito-

aklımageldikçe eklerim daha..

hattaaaa kazenkaydirigubbakcemile3

Pandora ne kadar soğuk bir hatunsun listen bomboş :delphin:

olmazmıopuyorumnanaktan
patim exteremem,livim,ilarzum,incitanemtuana,mrs sönmez,april,superisi(asi2222)menar, çenebazım,meraklı,izmirperisi medusa...
birde muhabbetim fazla olmadığı ama sevdiğim üyeler var,sanırım burdan öğrenicekler büyük ihtimalle..ilanı aşk gibi olucak ama:kedi:kaydirigubbakcemile3
onlarda emdev,kuzum:)sarıböceq,hülya ,şirine66:lepi:

Ayy hala buralarda dolanıyo bu..Birileri beni yazsın da sevineyim, hani yazmayan olursa burda yazıyım gözüne gözüne sokuyum kendimi ki; utanma belası acısın yazsın..Domates.Anladın sen onu :jeyyar:

casper takılıom ben nan nasıl görsünlerde yazsınlar die gezinimki :roflol:

hem kkya girmişssin soluğu bu topikte almışssın hadi hadi sen beklion asıl demi :jeyyar: :roflol:

olmazmıopuyorumnanaktan
patim exteremem,livim,ilarzum,incitanemtuana,mrs sönmez,april,superisi(asi2222)menar, çenebazım,meraklı,izmirperisi medusa...
birde muhabbetim fazla olmadığı ama sevdiğim üyeler var,sanırım burdan öğrenicekler büyük ihtimalle..ilanı aşk gibi olucak ama:kedi:kaydirigubbakcemile3
onlarda emdev,kuzum:)sarıböceq,hülya ,şirine66:lepi:

kaydirigubbakcemile2 Hoşgeldinsositososito
Özledik yeaavvrum:jeyyar:
Eee ben seni de yakın buluyorum ama tek tek yazamıyorum ki tavrına hayran olduğum:delphin:
Çok var kendime yakın bulduğum çok..Dur aklıma gelmişken bir kaçını daha yazayım...Ferza var onu şiir konusunda kendime çok yakın bulurum.Şimal'i de mütevaziliğinden dolayı..Çok kişi var ama magiclowe yok birtek:roflol:

Eee ben seni de yakın buluyorum ama tek tek yazamıyorum ki tavrına hayran olduğum:delphin:
Çok var kendime yakın bulduğum çok..Dur aklıma gelmişken bir kaçını daha yazayım...Ferza var onu şiir konusunda kendime çok yakın bulurum.Şimal'i de mütevaziliğinden dolayı..Çok kişi var ama magiclowe yok birtek:roflol:

radarları "hülya" ismini onca isim arasından algıladı ve sinyal verdi, bizimkide hemen atladı bende varmışım die:roflol:

:1ninca: :Çok pis açık veren üye:
Basıldık mı? Kapı çaldı ben bir bakıp geleyimkaydirigubbakcemile4

kapısına bozacı diye geldiğim severim seni :hulya:

radarları "hülya" ismini onca isim arasından algıladı ve sinyal verdi, bizimkide hemen atladı bende varmışım die:roflol:

kapısına bozacı diye geldiğim severim seni :hulya:

kaydirigubbakcemile4 Şıracı gelmiş:roflol:

Şevkate ihtiyacım var:sinifsinif: Sev beni.
N'apayım seviliyorum be.zemuszemus
Bir konu daha geyiğe gönüyor.Allah KK'nü korusun:Saruboceq:

hoşbulduk canitomŞenizbıngıldanı yediğim bide şu ziyaretçini açsaydın süper olurdu ama deli ettin beni,soruna cevap vericem die kara kara düşünüyodum,repi kullanmak yeni aklıma geldi,siteyi kullanmayı unutmuşum vallakaydirigubbakcemile3

ayy evet ya topik sahibesi kızcak sonra :sinifsinif:

karabibercim buncacıktan bişe olmaz arada olur öle geyik demi :kedi: :kedi: kaydirigubbakcemile3

neysem ekliceklerim vardı yazim hemen nişan topiğinden sonbahar14, esra, graceful, ve eski rouge yeni pandora..

listem kabardı :kedi:

hoşbulduk canitomŞenizbıngıldanı yediğim bide şu ziyaretçini açsaydın süper olurdu ama deli ettin beni,soruna cevap vericem die kara kara düşünüyodum,repi kullanmak yeni aklıma geldi,siteyi kullanmayı unutmuşum vallakaydirigubbakcemile3

Kız açık ya ziyaretçi mesajlarım, deminden beri yazıp duruyorum Allah Allah..Dur bir kontrol edeyim.

ayy evet ya topik sahibesi kızcak sonra :sinifsinif:

karabibercim buncacıktan bişe olmaz arada olur öle geyik demi :kedi: :kedi: kaydirigubbakcemile3

neysem ekliceklerim vardı yazim hemen nişan topiğinden sonbahar14, esra, graceful, ve eski rouge yeni pandora..

listem kabardı :kedi:
terbiyesiz seniiiii....nalçak nalannnn....kötükedihüso
ben unutulacak ha tun mu yum uleyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!sengözlerimebaksanab
püüüü sanaaaa....ver legolarımı :mymeka::dilcikar:

rumuz: dağlarda yetişen yaban domuzu:roflol::roflol::roflol:

sana 3 tane domatis atıcam şimdi zaten:)deneme dometes yazıyo sanki cevap yazabiliyomuşum gibi:gitme:kaydirigubbakcemile3domatesciler götürsün seni emi:tomato:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Kız unutmuşum ben ne bileyim :roflol::roflol:
Hehe gülüp duruyorum..Neyse sabaha kadar otur 50 yi tamamla hadi çalışkaydirigubbakcemile4

Back