Kendinize Yakın Gördüğünüz Üyeler Var Mı?

ŞenizŞenizŞeniz

TanRıcA sen en büyük aşkımsın diye ismini bekledim en sona sakladım :asigim:
Şeniz

aaaaa tabikide Tanrıcaaaaaa kalbini güzelliği yüzüne yansınmış biricik canım arkadaşım benimmmmmmm ve Aprilim var =) April ile o kadar çok benzer yönlerimiz var ki :) bu arkadaslarımla düşüncelerimiz çok paralel

Son düzenleme:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Kız unutmuşum ben ne bileyim :roflol::roflol:
Hehe gülüp duruyorum..Neyse sabaha kadar otur 50 yi tamamla hadi çalış
manyak ya :roflol::roflol:bu gece tamamlıycamsüprizzzzzsonra kimse tutmasın beni:hooray:-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
TanRıcA sen en büyük aşkımsın diye ismini bekledim en sona sakladım :asigim:
Şeniz
Şenizkalbini biliyorum emdevim:1hug:
bir mukabele canım arkadaşımŞenizaynı sözler senin için geçerli esas dünya güzelim

isim vermicektim ben:1ninca::1ninca:

ama TANRICAM benim canımmmmmmmmm

senin yerin çok başka:)

diğerlerini demicem zaten çok değillerdelikafadulden

Var tabii ya özellikle AlleGRia, liyadora, lirik güzel, pandora, ve ilder35, pasaklıminiktanrıça, burcuözge, incitanemtuana ve navb
:1hug:

olmazmı hiç benimde var mantıklı düşünen iyi niyetli olan üyeleri seviyorum mesela laale,gülsüm sultan,masumum,okypete,deniz-güneş aklıma gelenler bunlar.

magiclowe ben de seni başa yazayım nan kaydirigubbakcemile3,Hülya'm var ,Theshe 'm var ,haftada bir görüşmek zorunda oldugum aynı zamanda kaydirigubbakcemile3 :asigim:

chess var ,kendıme de benzetıyorum nıyeyse :1rolleyes: Şeniz
aZeLYa55 var,
pasaklı var,
chevi var,
citol var ,manyak karı :1hug: şu çekılıs şeysi nedenıyle de cok yakınlasmadık degıl hani :jeyyar:

daha da var olabılır kaydirigubbakcemile3

benim en sevdiğim üye chess:asigim:
:roflol:

bencil karı mymeka kaydirigubbakcemile3

aferin yola gel :1closedeyes:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

saol canemmmmm yirim seni ŞenizŞeniz

ya yemin ediyorum körler sağırlar birbirini ağırlar gibi algılanmasın ama aynı hisleri paylaşıyoruz canım ya, hatta evden çalıştığını okuyunca yok artık dedim bu kadar olur bende evden çalışıyorumdaŞenizŞeniz

aaa ben de severim chessi, çok sempatik

dimi TheShe, çok pozitif bi insan chess
:roflol::roflol:
Bende TheSheyi severim, çok klas bi üyedir kendisi, bi çizgisi olduğunu hissettirenlerdenŞeniz

valla şaka bi yana da insan sanalda da olsa bazı insanlarla frekans tutturuyor, bende aynı frekansta olduğum insanları seviyorum, ilişkilerde ortak dil yaratmak diye bişey vardır ya, haliyle ortak dil geliştirdiğim üyeleri seviyorum ama unuttuğum olur diye sıralamıcam, sinema topiği dizi topiği ve bu topiklere takılmayan diğer bi kaç üyeyi seviyorum
a.s.

Son düzenleme:
ŞenizŞenizŞeniz

Benimde kate_34 opuyorumnanaktan

bencil karı mymeka kaydirigubbakcemile3

aferin yola gel :1closedeyes:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

saol canemmmmm yirim seni ŞenizŞeniz
ŞenizŞeniz

ooh be, sabahtan beri diğer öpüşüp koklaşanları kıskanıyodum:1closedeyes::1closedeyes:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bir de sen de ikizler sanırım nan ,delikafadulden
dur ben de yapayım Şeniz Şeniz

kaydirigubbakcemile3

bir de sen de ikizler sanırım nan ,delikafadulden
dur ben de yapayım Şeniz Şeniz

kaydirigubbakcemile3

yok canım benim yükselen ikizler, altın yıllarımız başlıyomuş kız vurcaz voleyikaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

Olmaz mı? Burası bana canım dostum özlempau'yu kazandırdı...

Sonra, Lady34, Pasakli, Gamze_Belinay, buzdevri, eylül_13 ablam, toredo ve adı aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım...

boshayallersmileboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…