- Konu Sahibi ArmutTatlisi
-
olma mıııııı...çokk varrr hemde....
benimo-gulmisal-hülya-emdev-theshe-dreamlover-magiclowe-chevi-
gülsüm sultan -liyadora-lirik güzel-okypete-saruböceg-cemre110-
küllümango-darbinwille-arzuco-banueralp- zoia-april -rüyamsın-
azelya55-aşkito-libyana-cinsilatif-2006 model-ecinnilibarones-
aklımageldikçe eklerim daha..
hattaaaa kazenkaydirigubbakcemile3
TanRıcA sen en büyük aşkımsın diye ismini bekledim en sona sakladım :asigim:olmazmıopuyorumnanaktan
patim exteremem,livim,ilarzum,incitanemtuana,mrs sönmez,april,superisi(asi2222)menar, çenebazım,meraklı,izmirperisi medusa...
birde muhabbetim fazla olmadığı ama sevdiğim üyeler var,sanırım burdan öğrenicekler büyük ihtimalle..ilanı aşk gibi olucak ama:kedi:kaydirigubbakcemile3
onlarda emdev,kuzum:)sarıböceq,hülya ,şirine66:lepi:
bayılıyorum sana bak ahana böyle akannehirdemek beni beğeniorsun:1ninca: kaydirigubbakcemile3 Şeniz
ben bide okypete eklemek istiorum listeme, mesafeli görünür ama çok şekerdir :hulya:
manyak ya :roflol::roflol:bu gece tamamlıycamsüprizzzzzsonra kimse tutmasın beni:hooray:-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Kız unutmuşum ben ne bileyim :roflol::roflol:
Hehe gülüp duruyorum..Neyse sabaha kadar otur 50 yi tamamla hadi çalış
Şenizkalbini biliyorum emdevim:1hug:TanRıcA sen en büyük aşkımsın diye ismini bekledim en sona sakladım :asigim:
Şeniz
bir mukabele canım arkadaşımŞenizaynı sözler senin için geçerli esas dünya güzelimaaaaa tabikide Tanrıcaaaaaa kalbini güzelliği yüzüne yansınmış biricik canım arkadaşım benimmmmmmm ve Aprilim var =) April ile o kadar çok benzer yönlerimiz var ki :) bu arkadaslarımla düşüncelerimiz çok paralel
olmazmıopuyorumnanaktan
patim exteremem,livim,ilarzum,incitanemtuana,mrs sönmez,april,superisi(asi2222)menar, çenebazım,meraklı,izmirperisi medusa...
birde muhabbetim fazla olmadığı ama sevdiğim üyeler var,sanırım burdan öğrenicekler büyük ihtimalle..ilanı aşk gibi olucak ama:kedi:kaydirigubbakcemile3
onlarda emdev,kuzum:)sarıböceq,hülya ,şirine66:lepi:
benim en sevdiğim üye chess:asigim:
:roflol:
magiclowe ben de seni başa yazayım nan kaydirigubbakcemile3,Hülya'm var ,Theshe 'm var ,haftada bir görüşmek zorunda oldugum aynı zamanda kaydirigubbakcemile3 :asigim:
chess var ,kendıme de benzetıyorum nıyeyse :1rolleyes: Şeniz
aZeLYa55 var,
pasaklı var,
chevi var,
citol var ,manyak karı :1hug: şu çekılıs şeysi nedenıyle de cok yakınlasmadık degıl hani :jeyyar:
daha da var olabılır kaydirigubbakcemile3
magiclowe ben de seni başa yazayım nan kaydirigubbakcemile3,Hülya'm var ,Theshe 'm var ,haftada bir görüşmek zorunda oldugum aynı zamanda kaydirigubbakcemile3 :asigim:
aZeLYa55 var,
pasaklı var,
chevi var,
citol var ,manyak karı :1hug: şu çekılıs şeysi nedenıyle de cok yakınlasmadık degıl hani :jeyyar:
aaa ben de severim chessi, çok sempatik
ŞenizŞenizŞenizmagiclowe ben de seni başa yazayım nan kaydirigubbakcemile3,Hülya'm var ,Theshe 'm var ,haftada bir görüşmek zorunda oldugum aynı zamanda kaydirigubbakcemile3 :asigim:
aZeLYa55 var,
pasaklı var,
chevi var,
Benimde kate_34 opuyorumnanaktan
ŞenizŞenizbencil karı mymeka kaydirigubbakcemile3
aferin yola gel :1closedeyes:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saol canemmmmm yirim seni ŞenizŞeniz
ya yemin ediyorum körler sağırlar birbirini ağırlar gibi algılanmasın ama aynı hisleri paylaşıyoruz canım ya, hatta evden çalıştığını okuyunca yok artık dedim bu kadar olur bende evden çalışıyorumdaŞenizŞeniz
.
bir de sen de ikizler sanırım nan ,delikafadulden
dur ben de yapayım Şeniz Şeniz
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?