- Konu Sahibi ArmutTatlisi
-
bir de deliveren arkadaş yorumlarını çok severim
bende sana çok büyük bi sempati duyuyom heran aşka dönüşebilir şimdilik platonik içimde yaşıyorumm...bayanssulusmilebayanssulusmile
Bu aralar Ecinnili'ye sempati duymuyorum değil haniolumunekankayizsmile
Hoşuma gidiyor duruşu ve yazdıları.
livcim ve sal_dercim duygularımız karşılıklı canlar opuyorumnanaktan
benim yakın arkadaşlarım yani msnden görüştüklerim can arkadaşlarım haricinde
msn de henüz görüşmediğim ama çok yakın bulduğum arkadaşlarım var :)
magiclowe, prensesin uykusuyum,liv85,sal_der,prensesfb,emdev, jesabel, cafelatte, cekhu, burcu_01, tanrıça,piyano
eklemeyi unutuklarım varsa özür dilerim yeniden eklerim
bende varım kaydirigubbakcemile2 sevindirik oldum şimdisempatiksalakcinni
Bu aralar Ecinnili'ye sempati duymuyorum değil haniolumunekankayizsmile
Hoşuma gidiyor duruşu ve yazdıları.
tabii ki varsın canım yorumlarına rastladıkça çoğunlukla hep rep vermek istiyorum ama sistem izin vermiyor :) verdiği kadar rep verebiliyorum ben de :) çünkü yorumlarını çok beğeniyorum
hislerimiz karşılıklı hülyacım olumunekankayizsmile
topik pazar sevişgenlerine döndü sempatiksalakcinni
ya ben bisürü kişiyi çok sefiyom burda ya yazsam unutacağım nickler aklıma gelmeyecek diye yazmıyorum. hoşlanmadığım kimsede yok. hoşlanmamak yerine görmemek iç huzurumun yegane sebebi bayanssulusmile
hemşom satrapi var,valla sen yazdın die yazmadımkaydirigubbakcemile3kalbimiz karşılıklı gülom:asigim:
şeydaferat var coversemin kuzisiŞeniz
chees var samimiyetim yok ama çok sempatik buluyorum...bide kankalarımın kankalarını sempatik bulurum muhabbetim olmasada:)mesela malice ve prensesin uykusuyumla muhabbetim yok ama livimin kankası oldukları için pozitif bakarım onların yazılarınaopuyorumnanaktan
saol canımmmopuyorumnanaktan
hemşom satrapi var,valla sen yazdın die yazmadımkaydirigubbakcemile3kalbimiz karşılıklı gülom:asigim:
chees var samimiyetim yok ama çok sempatik buluyorum...bide kankalarımın kankalarını sempatik bulurum muhabbetim olmasada:)mesela malice ve prensesin uykusuyumla muhabbetim yok ama livimin kankası oldukları için pozitif bakarım onların yazılarınaopuyorumnanaktan
ayy şimdi tesadüfen gördüm burayı iyi ki de görmüşüm duygularımız karşılıklı tanrıça liv ortak paydasında sempati besleyenler kılabı hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?