Kendinize Yakın Gördüğünüz Üyeler Var Mı?

ya aslında isim isim yazmak biraz sıkıntılı bi durum o an aklınıza gelmeyen ama normalde çok ama çok değer verdiğiniz insanlar oluyor adını sizin listeniz de bulamayınca da gönlü kalabiliyor
sevdiğim çok üye var ama ben kısaca bikaç isim yazıcam
-munem ablaların ablası bitanecik tatlı dilli ablam
-libyanam o ayrıdır benim için ahiret kardeşim
-her zaman takdir ettiğim yazılarını gördüğümde asla okumadan geçmediğim keşke böyle bi ablam ya da dostum olsaydı diye iç geçirdiğim
gülsüm sultan kısaca sultanım
-sersoy'um ciğer parem zor gün dostu
-uzun bi müddet kk'dan ayrı kaldığım zaman bile msj.larıyla beni yalnız bırakmayan incitanemtuanam
-yabangülüm canım hemşerim
-barçman abla onu her gördüğümde mutlu oluyorum
Çok teşekkürler tatlımŞeniz
Bende sizlerle çok mutlu olduğum için buradayım

kızlar tek tek okuyamadım ama benim de sampati beslediğim şekerlerim hislerimin karşılıklı olduğunu göstermişler bana opuyorumnanaktan

chessim opuyorumnanaktan hülyam opuyorumnanaktan kanciceğim opuyorumnanaktan barçim opuyorumnanaktan nalansum opuyorumnanaktan cemrem opuyorumnanaktan

inşallah atladığım da yoktur ama bilin ki duygularımız karşılıklı aklinialirimsmile izdivacımıza engel yok aklinialirimsmile

ben de ucundan kıyısından saymaya başlarsam öncelikle ilk göz ağrım ilk canlarım ilk dert ortaklarım aklıma geliyor

MonaPisa'm, fırtınanınkızı, PamukPrensesPathem'im, nilim, prenses0006'ım, küçük böcüğüm, Lakito'm, umudum, Princess'im yani ağlayarak sabahladığımız gönül dostlarım :asigim:

sonradan bir yakınlaşıp pir dost kaldığım Ecinnilim, Dilaremim, Satrapim, Essmeraldam, füsfüsüm, tuçem, nalansum, DıpDıpım :asigim:

çok çok sevgili ablalarım FirstLady'm, Desibel'im, bitoşum :asigim:

geyiğin sultanları lady'm, pasaklı tanrıçam, cemrem, ne zamandır görünmüyor ama zemusum cloudym :asigim:

kokoşlarım gurbaam, bambusim, ilarzum :asigim:

hemşolarım pembeperim, nehir ve nevin kardişlerim, fatolinam, patriam, nurbeyzam, libym, komşu hemşolarım süper eltiler (roşum, kısmetsizim), beyaz toprak, cano, panterim :asigim:

son zamanlarda sempatimi üst seviyelere taşıyan hülyam, theshe'im, nilbera'm :asigim:

sonracıma tabii starlarım emdevim, puffum ve tümü :asigim:

bunların dışında nadiren muhabbet ettiğim veya hiç etmesem de sempati beslediklerim mesela kuzum olsun, ilona olsun, gülsüm sultan olsun, barzey laale olsun :asigim:

ayy seviyorum işte, ne kadar atlamamaya çalışsam da imkansız...

Barçisi öpüyor bu güzel ve iyi kalpli çenebazınıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hic yok desem yalan olmas cunku bugun yakın gorunen yarın cok uzak olabiliyor..sadece sevdigim insanlar var burda birkac kisi..

- Doğayı ve hayvanları sevenleri
- Çok yönlü analiz edip, tarafsız yorum yapabilenleri
- Herkese yardımcı olabilecek bilgileri, alıntıları, deneyimlerini paylaşanları
- Konu açtığında başından sonuna kadar takip edenleri, yorum yazanları ayırım yapmadan herkese teşekkür ederek cevap verenleri
- Olumsuz yorumlardan da ders çıkarmaya çalışanları, yazanları pişman etmeyenleri
- Konu sahibini kırmadan eleştiri yapabilenleri
- Sadece kendi sorunu olduğu zaman siteye uğramayıp, başkalarının sorunlarını da paylaşmayı bilenleri
- Kısaca başkaları için emek veren ve saygı gösteren herkesi yakın görüyorum.:hulya:

mintimle duyguçıkmazımı unuttuğum için de esefle kınadım kendimi

sizi de çok seviyorum acılı adanam ve duygusal lokumum opuyorumnanaktan

irna ablayı da çok severim, gülümseyen yüzüyle, her yorumu gülümser opuyorumnanaktan

aa canım çekti bende yazayım bayanssulusmile

depresifim pollyannam :1hug: deniz güneş Şeniz kuzum, saruboceq, navb,laale, Monapisa, çenebaz, Gülsüm Sultan, Hülya...

aklıma gelirse editlerim daha opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

benim yakın gördüklerim çok fazla aslında....
ama unuttuklarım illaki oluyor ek yapacak olursam
chess,kan çiçeği,depresif polyanna ,ecinnili barones,saruböceg,nilbera,songül,pasaklı minik tanrıça,düş ve ilarzumm ekleme yapacağım çünkü yine hatırımdan kayanlar olduopuyorumnanaktan

Teşekkür ederim a.s. opuyorumnanaktan

Böyle şeylerde ne diyeceğimi pek bilemem de :kedi:

Ay ne zormuş bu listeyi hazırlamak Herkesi yazasım var
Yıllar öncesi bir olaya dayalı bir kişi hariç herkesi seviyorum ben Herkesde sevilmeğe layık bir yada birkaç özellik görüyorum Kırgınlıklarım kişiler bazında değil Kırıldıysam olaylara kırılıyorum Unuttuklarımdan özür dileyerek başlıyorum
Bir canlarım listesi var asla vazgeçemeyeceklerim

Gurbaaprenses
Lalee
Firstlady
Okypete
Özümbüş
Dreamlover
Nevbahar
Ponus
Aksi
Gözek
D@ğçiçeği
İlona
Denizgüneş
Anko6
Mentalist

Çok sevip takdir ettiklerim

Lerenim
Anuşka

Libyana
rüyanaz
azrasıla
DEVDAS
ekrulummorameist
esmergüzeli
casmin
egem
şimal
giznur
denef72
Creyblossom
dishe
SNY
mutluluk reçetem
Çubukkraker
Düş
hotcholate

Kuzum
Kronik
Uzman
TCA
ÖZLEM
Papatya16
Beyazmelek
İncitanemtuana
Burfur
Nilbera
Talin
Mirayım
Hürrem2000
Sarıböcek
MRSsönmez
Burfur
Halikarnas
Esmergüzeli
şevvalcik
roşum
kısmetsizkedi
haydeç
Gülsümsultan
prensesfb
NAZLI
strawbery35
z@z@
rosenoire
esyn
selinas
özo35
Mirayım
Whiterose
Whitegirl
Asiprenses Denef72
Liyadora
Corel
Barzey
eylül13
Anuşka
çenebaz
gülsu
duyguçıkmazı
fırtınanınkızı
smhsmh
bambusi
dids
rüyanaz
azrasıla
DEVDAS
ekrulummorameist
esmergüzeli
casmin
egem
şimal
giznur
denef72
Creyblossom
dishe
SNY
mutluluk reçetem
Çubukkraker
Düş
hotcholat
PÜSKÜÜT
unuttuklarım olmuştur şüphesiz onlardan özür diliyorum kısacası ben herkesi seviyorum

AYY yandınız artık aklıma geldikçe ekleme yaparım yaşasın edit tuşu

Gusel
didosh
lokumprenses
ilarzu

canım
canım
canım
canım
canım
canım
canım
emin ol bal kaymağım tatlım kıymetlim sende benim için vazgeçilmezsin Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca Sayfa Bulunamadı

bende aynı konuyu açmışım konu tekrarı olmuş:roflol:herneyse yine diyim benim hiç tanımadığım halde CANCUolumunekankayizsmile

Ha bu arada yakın gördüklerime sürekli birileri ekleniyor:kahve:
Çenebaz'ımı yazdım mı bilmiyorum ama çok şeker ya yakın görmemek mümkün mü? Nalansu da aynı şekilde..extrem var, eccem var, liv85 var,citol, chess sen de varsın :hulya: huuulya, iklim, fatolina,canavar, PasaklıMinikTanrıca,TheOrıgınal(DıptısDıptıs),merakliii,meg,April, haa bir de şu yarışmada sesini çok beğendiğim puff var, çok etkiledi beni.Ondan sonra cancu,dduygusal,deniz_güneş var GülsümSultan,nevbahar, olilyam(kankam)..
O kadar çok ki ya şu var ben bir mesajında dahi yakın hissediyorum kendime..O yüzden yaz yaz bitmez :delphin:

yirim senii yirimmm opuyorumnanaktan

hihoyyythihoyyythihoyyyt

O kadar güzel arkadaşlıklar edindim ki burada...

Takip ettiklerim ve en yakın hissetiklerim,
Mrs. Sönmez, okypete, liv85, Tanrıça, Pati, sarissa, superisi, izmirperisi,cicikız34, bambusi, Arora, mltm87, _pandora_, extreme, _MystickGirl_, Hülya, Ecinnili, liyadora,tuce, cancu....
gurbaam var tabii de gelse artık!

unuttuklarım vardır mutlaka...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aşkummm seviyorum seni aprilim benim opuyorumnanaktan

benimde var hemde çok:icecream:

meltemre,nurum ,tanrıcam ,pati ,şeyda,extrme, april ,sarissa ,mrssönmez hevin ilarzum cancu,didem_evo tuti karbeyaz menar , :sm_cool:

ve ve ve gülsüm sultan onun fikirlerine ve yakınlığına hayranım ona burdan teşekkür ediyorum...

unuttuklarım vardır ama yazarken uçup gidiyor muhabettim olmayan ama yakın gördüğüm üyelerde var ama yazmadım:icecream:

senide yirimmm opuyorumnanaktan

bende aynı konuyu açmışım konu tekrarı olmuş:roflol:herneyse yine diyim benim hiç tanımadığım halde CANCUolumunekankayizsmile

amanın seni tanımuyum olsun senide yirim opuyorumnanaktan

meg(CAN DOSTUM) , cancum(GÜZELLER GÜZELİ HEMŞOM) , susu , healt , mühürlükaderim, didemevo , VS VS

hemşon kurban olsun sanaaa yavrimmm opuyorumnanaktan

bende yazim bundan eksik kalırsam nolur sonra kaydirigubbakcemile3
arkidişlerim
megim,angelgözdem,aprilim,haşarıkedim ,superiim, ilarzum ,hülyam ,madamtospam, didemevom ,tanrıçam, mühürlükaderim, coturnixim,susum,mehserim,heath,muhammedimingamzesiyim

aklıma geldikçe eklicem opuyorumnanaktan

sonracıma
ecinnili barones,laale,okypete, libyana ,çenebaz ,gülsüm sultan, barçman, kuzum yorumlarını severek takip ettiğim üyeler opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
arkidişlerim
megim,angelgözdem,aprilim,haşarıkedim ,superiim, ilarzum ,hülyam ,madamtospam, didemevom ,tanrıçam, mühürlükaderim, coturnixim,susum,mehserim,heath,muhammedimingamzesiyim

oy oyyyy cancum beni kendine yakın görüomuşşşş yirim ben seni kız cokacimcoook

meg(CAN DOSTUM) , cancum(GÜZELLER GÜZELİ HEMŞOM) , susu , healt , mühürlükaderim, didemevo , VS VS

çtlaqımmm encılımm gözdemmmŞeniz
seviorum arkadaşımıııolumunekankayizsmile
arkidişlerim

aklıma geldikçe eklicem opuyorumnanaktan

sonracıma
ecinnili barones,laale,okypete, libyana ,çenebaz ,gülsüm sultan, barçman, kuzum yorumlarını severek takip ettiğim üyeler opuyorumnanaktan

çiçaaaan düştü cancuuuukaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmilebende seviorum seni çokkopuyorumnanaktan

çtlaqımmm encılımm gözdemmmŞeniz
seviorum arkadaşımıııolumunekankayizsmile

bende seni sefiorummm fıstığım bnm :kedi:

çiçaaaan düştü cancuuuukaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmilebende seviorum seni çokkopuyorumnanaktan

cancum çiceğin düşmüş yakala laelaelaelaelae

bu aralar burcu_01 e taktım içime alasım geliiiiiiii onu inşallah yakın zamanda görüşebiliriz olumunekankayizsmile

selayhus,barbieveken,tuti en yakın olduklarım
cok yakın olmadıgım halde hep sempatı hıssettıklerım
cancu,tweety,askito,tanrıca,superisi,april ayy bir kaç isim daha vardı suan unuttum adlarını

Back