Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadas calısan bayanlar sabahtan kalkıp neler yaparsınız bakım olarak sac mkyaj kullandıgıız makyaj urunlerı vazgecılmezlerınız..
fondeten surmeden pudura surmeden cıkmam dıyen varmı makyaj yapmadan cıkmam dıyen...ben pudraya ıyı sardım ama nereye kadar surcem bole cıldım sorunlu zaten
fondeten surmeden pudura surmeden cıkmam dıyen varmı makyaj yapmadan cıkmam dıyen...ben pudraya ıyı sardım ama nereye kadar surcem bole cıldım sorunlu zaten
Arkadaşlar pürüzsüz bir cillt için uyguladığım şeyleri paylaşmak istiyorum,
Haftada 1-2 defa; 1 çay kaşığı tuz - 1 çay kaşığı toz şeker - sıvı sabun ve ya temizleme jeli
bu 3 ürünü avucumuzun içinde karşıtırıp yüzümüze ve ellerimize fazla bastırmadan peeling yapıyoruz.
Yaptıktan sonra bile farkı göreceksiniz... Banyodan sonra yaparsanız daha güzel sonuç verebilir , teniniz yumuşadığı için.
Ben her zaman makyajımı temizledikten sonra yüzümü fırça ile yıkıyorum. ( yüz fırçaları, kozmetik marketlerde satılıyor)
fırça cildi harekete geçiriyor.
Tonic olarak loreal pure zone kullanıyorum. gözenek sıkılaştırıcı etkisi var ve yağsız nemlendirici bir krem.
Yüzüm her zaman pürüzsüz ve sivilcesiz oldu.
Uygulamalarım herkese şiddetle tavsiye olunur..
sevgilerr...
Tonık surduken sonra yusunuzu su ıle duruluyormusunuz.![]()
hayır öylemı yapmak gerekıyor
yok hayır nemlendirici sürüyorum hemen
yaa evlenınce yada evlıler esler makyajsız gorunce tuhafsamıyormu?? yanı hıc makyajlı halın cok farklı dıyen oldumu