kendınıze nasıl bakım yaparsınız..

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
41
Ankara
arkadas calısan bayanlar sabahtan kalkıp neler yaparsınız bakım olarak sac mkyaj kullandıgıız makyaj urunlerı vazgecılmezlerınız..

sabah kalkıp cleneen claner le yüzümü yıkarım
güneş kremi sbemad

hiç birinde aşırıya kaçmadan
avon marka göz kalemi
masfaktör maskara
avon ruj
saçlarım perma + röfle olduğumdan uçlarına bolca avon marka durulanmayan saç kremi
parfüm sevmediğimden pek kullanmam saçlarım genelde dağınıktır
sabah sabah bu kadar bakım yeter sanırım

arkadas calısan bayanlar sabahtan kalkıp neler yaparsınız bakım olarak sac mkyaj kullandıgıız makyaj urunlerı vazgecılmezlerınız..

yüzümü innova jeliyle yıkayıp. olay nemlendiricimi sürüp makyajımı yaparım.max faktör ürünlerini kullanıyorum ve çıkarken avon fergie parfümü sıkıp çıkıyorum:21:

fondeten surmeden pudura surmeden cıkmam dıyen varmı makyaj yapmadan cıkmam dıyen...ben pudraya ıyı sardım ama nereye kadar surcem bole cıldım sorunlu zaten

fondeten surmeden pudura surmeden cıkmam dıyen varmı makyaj yapmadan cıkmam dıyen...ben pudraya ıyı sardım ama nereye kadar surcem bole cıldım sorunlu zaten

Yazları değil ama kışları mutlaka fondoten ya da pudra sürerim bende. Daha önceleri maybelline affinitone fondoten kullanıyordum ama artık max factor creme puff purda kullanıyorum çokta memnunum. Akşamları mutlaka makyaj temizleme suyuyla makyjajımı çıkarıyorum ama, sonra bioderma temizleme jeliyle yıkıyorum, avene toniğim var onnula da siliyorum, en sonda nemlendirici krem sürüyorum:)) sabah yine aynı işlemler sonra makyajımı yapıyorum.

Eğer cildini güzel temizlersen bence pudranın çok fazla bir zararı olmayacaktır.;)

bende pudrasız allıksız çıkmam ama cildimde soruda yok sadece renk dengesizliği var onu sevmiyorum

Arkadaşlar pürüzsüz bir cillt için uyguladığım şeyleri paylaşmak istiyorum,

Haftada 1-2 defa; 1 çay kaşığı tuz - 1 çay kaşığı toz şeker - sıvı sabun ve ya temizleme jeli
bu 3 ürünü avucumuzun içinde karşıtırıp yüzümüze ve ellerimize fazla bastırmadan peeling yapıyoruz.
Yaptıktan sonra bile farkı göreceksiniz... Banyodan sonra yaparsanız daha güzel sonuç verebilir , teniniz yumuşadığı için.

Ben her zaman makyajımı temizledikten sonra yüzümü fırça ile yıkıyorum. ( yüz fırçaları, kozmetik marketlerde satılıyor)
fırça cildi harekete geçiriyor.

Tonic olarak loreal pure zone kullanıyorum. gözenek sıkılaştırıcı etkisi var ve yağsız nemlendirici bir krem.

Yüzüm her zaman pürüzsüz ve sivilcesiz oldu.

Uygulamalarım herkese şiddetle tavsiye olunur..

sevgilerr...

Arkadaşlar pürüzsüz bir cillt için uyguladığım şeyleri paylaşmak istiyorum,

Haftada 1-2 defa; 1 çay kaşığı tuz - 1 çay kaşığı toz şeker - sıvı sabun ve ya temizleme jeli
bu 3 ürünü avucumuzun içinde karşıtırıp yüzümüze ve ellerimize fazla bastırmadan peeling yapıyoruz.
Yaptıktan sonra bile farkı göreceksiniz... Banyodan sonra yaparsanız daha güzel sonuç verebilir , teniniz yumuşadığı için.

Ben her zaman makyajımı temizledikten sonra yüzümü fırça ile yıkıyorum. ( yüz fırçaları, kozmetik marketlerde satılıyor)
fırça cildi harekete geçiriyor.

Tonic olarak loreal pure zone kullanıyorum. gözenek sıkılaştırıcı etkisi var ve yağsız nemlendirici bir krem.

Yüzüm her zaman pürüzsüz ve sivilcesiz oldu.

Uygulamalarım herkese şiddetle tavsiye olunur..

sevgilerr...

teşekkürler :9:

göz altı kırısıklık ıcın ne kullanırsınız onlarıda eklermısınız

ben fondöten pudra kesinlikle kullanmıyorum, sadece özel günlerde, kullandığım zaman yüzüme maske sürmüşte silmemiş gibi hissediyorum, cildim nefes almıyor yani.

makyajdan önce ruj şeklindeki kapatıcı stick ile bir kaç dokunuş yapıyorum hafiftenn.. göz altına burun kenarlarına.
bu yeterki oluyor renk tonlamalarını kapatmak için.

Birde yeni keşfettiğim bişey var allık kullanırken burun ucuna uyguladığımda burun kalkık ve şirin duruyor.

Tonık surduken sonra yusunuzu su ıle duruluyormusunuz. :12:

BB krem çıkana kadar, nemlendirici+fondöten sürmeden çıkmazdım hiç.. :)
Artık BB krem sürüyorum onun yerine.. :)

Evet makyajsız çıkmam ben de çünkü aşırı sarışınım, hatta beyazşın bile denebilir.
:27: üstüne bir de kanım az, kirpiklerim bile sarı. :27::27:
BB kremsiz olmaz, tenim sarı, sürmezsem ne yapsam sırıtıyor.
Rimelsiz olmaz, kirpiklerim sarı, görünmüyor.
Allıksız olmaz, sürmeyince ölü gibiyim. :27::27:
Ruj: Makyajdan sonra dudaklarım çok cansız kalıyor mecburen onu da sürmek zorunda kalıyorum

Zorunluluk gibi bişey bende makyaj yapmak. :)))
:27::27:

hayır öylemı yapmak gerekıyor

bilmediğimden sordum bende :44: kokusu falan tuhaf oluyorum ben. acaba durulamak mı gerek dıye bı sorayım dedım:34:

yok hayır nemlendirici sürüyorum hemen

zaten yağlı cıldım var o nedenle kremsı şeyler gıcık edıyor benı.. boyle elımı suresım bıle gelmıyor..

yaa evlenınce yada evlıler esler makyajsız gorunce tuhafsamıyormu?? yanı hıc makyajlı halın cok farklı dıyen oldumu

Tonık surduken sonra yusunuzu su ıle duruluyormusunuz. :12:

Hayır tonic ciltte kalmalı. Cilt kuruyana kadar bekliyorum sonra nemlendirici sürüyorum.
ama bazı ürünler var 3 ü bir arada diye. tonic temizleyici vs yazıyor belki o tür ürünler durulanabilir, emin değilim.

yaa evlenınce yada evlıler esler makyajsız gorunce tuhafsamıyormu?? yanı hıc makyajlı halın cok farklı dıyen oldumu

Ben aşırı makyaj yapmadığımdan çok fark etmiyor ama şöyle düşünmek lazım onlarda sabah yataktan kalktıklarında dışarıda oldukları gibi değiller. :)

2 bebekle şu an sadece banyo yapabiliyorum...
o da geceleri, bebekler uyuyunca...
ruj, kalem, far, allık, fondoten kelimeleri anlamını yitirdi bende.. :ssz:

Back