Ben yapıyorum.Sir ağda ile almaya çalışıyorum biraz zorlanıyorum ama alınca çok güzel oluyor.Kartuş makinaları da çok kullanışlı öbür şekilde cezvede ısılınca hemen soğuyor.
bende yeni başladım:) kartuş makinesi aldım bacak ve kol için iyi ama özel bölgelere konserve olandan kullanmak gerek... ben ilk defa kendim yaptım becerebildim yani:) sana tavsiyem hem kartuş hem konserve bölümü olan ağda makineleri var ondan alman...
Depilissima marka ağdayı herkes kullanıyor ve güzel olduğunu söylüyorlar.Almanı tavsiye ederim benimde burdan öğrendiğime göre mutlaka talk pudra sürerek alınınca daha güzel alıyormuş.
benim sir makinam var. Kazanlı ıstılıcılı. küçük portatif bişi. Ben 20tlye almıştım evlenmeden önce. Üstünde ısı değeri var. Ayarlayıp siri içine atıyorum zaten kendi eriyor ve donmadığı için 15 20 dakika içinde genital bölgem bitiyor. Tavsiye ederim.
Ben de geçen sene Vivet'in kartuş ağda makinesini aldım. Tek başıma kollarımı bile alabiliyorum. Yurtta kalıyorum odadaki tüm kızlar aldık kartuş makinelerden. Agiss kullanan da var. Ve pudralı ağda kullanıyorum. Kuaförüm de pudralı kullanmamı söylemişti. Hassas ciltler için iyi oluyor. Bir de kuaförümde kazanlı ısıtıcılı bir ağda var. Makineyi alırsam kendisine alırken, benim için de alacak extradan. Şekersiz ağda kullnıyor. Bu arada kartuş ağdalar azaldığında kapağını çıkarıp bıyıklarımı almak için de kullanıyorum. Çok da iyi oluyor.