- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
ashahaah yi bini recep
Ahaha Hayır çirkin de bişey ben buna ne diyeyim kalbini klozete at üzerine et sifonu mu çek mi diyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ashahaah yi bini recep
Hani bize
hoşgeldin kalbime ey sevgili
ashahaah yi bini recep
hoşgeldinn
mantı koyim miOndan dolayı çekti zaten
ıfadelerın cok tatlı yaa nasıl güldümmm )) gel buyur prenses hepımıze yaptım tek yermıyım sizsizz hic
Koyhoşgeldin kalbime ey sevgili
mantı koyim mi
ıımmmmhhh hadi yap kızz
ahaahah koptummmAhaha Hayır çirkin de bişey ben buna ne diyeyim kalbini klozete at üzerine et sifonu mu çek mi diyeyim
hoşgeldin kalbime ey sevgili
mantı koyim mi
ahaahah koptummm
bilemem artıkk
ooovvv
hoşbulduk bebişim :127::127::131:
heyoooooooo bısıy sorcam bana hıc su sızın yazınızı alıntıladı su sızın konunuza cevap verdi dıy e bıldırım gelmıo. sadece bırı bıseyı begenınce bıldırım gelıo kızlar.. bende mı bı ayar hatası var herkesınmı öle yoksa
herkesin öyle canım alıntılama kaldırıldıheyoooooooo bısıy sorcam bana hıc su sızın yazınızı alıntıladı su sızın konunuza cevap verdi dıy e bıldırım gelmıo. sadece bırı bıseyı begenınce bıldırım gelıo kızlar.. bende mı bı ayar hatası var herkesınmı öle yoksa
hee bı kıtaptan alıntıladımdı ben onu :))Teşekkürler :) Seninde kullanıcı adını sevdim Eline sağlık
Koy
:))))) spagettı yerken cenem menem salça oluyo gelırken pecete al evde kalmamıs
:18::18::18::18::18:
herkesin öyle canım alıntılama kaldırıldı
ahaahah tabikiiÇirkinlerin de sevmeye hakkı var
ahahaha tövbe tövbeee
tama alırım başka ne istiyosun
ahaahah tabikii
napıyosun oglimm hamile var laa burda
niye yatıyom kızım yerim benYeme de yanında yat
evet ya öyle maalesef( ımsss. hep takıpde kalmak durumundayız bu durumda desene..
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehamile misinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ahaahah tabikii
napıyosun oglimm hamile var laa burda
niye yatıyom kızım yerim ben
evet ya öyle maalesef
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehamile misinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn