Leonela, nasıl yazsam bilemedim ancak tek bildiğim arkadaşının AİLECEK demesinden hiç hoşlanmadım.
Yanılabilirimde sadece senin anlattıklarından yorum yapıyorum. Sen daha sosyal, çevresi olan birisin. Arkadaşın için ise sadece sen varsın. Ancak dikkat edeceğin tek nokta şu, seni sevdiği için mi tek sen varsın yoksa kimse olmadığı için mi ? Sanki şu AİLECEK lafı kimse olmadığı için sen varsın gibi geldi.
O zaman, açıkça çok bölündüğünü, bu bölük zamanlar içerisinde ona elinden geldiğince vakit ayırdığını söyle. Köpek kadar değerim yok derse de o bana muhtaç ya sen ? dersin.
Ama aklının köşesinde de kalsın. Sıkı bir dost herşeyden ötedir. Sevgili, akraba, kuzen vs. Ben eşim ve can dostumu birbirinden asla ayırmam hatta can dostum beni daha iyi tanıyan taraftır. İkisine de büyük bir sevgi bağıyla bağlıyım. Eşler boşanıyor, sevgililer ayrılıyor ama dost hep elini tutandır, her ne olursa olsun yanında olandır. Ki eşim can dostumdan sevgilin diye bahseder.
En doğru kararı sen vereceksin arkadaşın gerçekten dostsa elini hep tut hiç bırakma ama değilse kendini boğdurma.