bir yere gidersiniz ..başlar----'''benim oğlum benim kızım.....şunu harika yapar şöyle beceriklidir..böyle güzeldir....bu kadar çalışkandır....şu kadar hanımdır....
o mu?? benim hanımın eline kimse su dökemez.....
yeni biriyle tanışırsınız ve sohbet oluşur..fakat bir terslik vardır..karşınızdaki bayan kendini bir över bir över.......överde över....
neye uğradığınızı şaşırırsınız....
--------at ile avrat yiğidin bahtına...
övermisiniz birilerini...övenler ne derece sağlıklı???--hayır yani psikolojik açıdan dedim....sengözlerimebaksanab
Okudum okudum anlamadım ki...:1shok:
Evet kendimi de överim ailemi de..
Hiç görmüyor musunuz ne olaylar oluyor insanların evlerinin içinde?Gazetelerde,haberlerde ya da en basitinden burada KK 'da bile hergün bir aile faciası..
Anne evladına küfrediyor,dövüyor,baba kızına farklı gözle bakıyor..
Allahıma binlerce kere şükür benim anam babam beni pamuklara sararak büyüttü,bir dediğim iki olmadı,maddi manevi hiç bir şeyin eksikliğini yaşatmadılar. Şimdi başım ağırıyor desem,önce elimi tutacak olan onlardır yine. Allahım başımdan eksik etmesin onları..:Saruboceq:
Bu kadar kötü örneklerin olduğu bir hayatta ailemi övmezsem onların hakkını yemiş olurum.. Bakıyorum da burada bile 3 ya da 5 kişi ailesinden şikayet etmiyor,bu konuda da aman övülmez şu olur bu olur diyorlar.. Överim de,tekrar tekrar da söylerim,hiç de çekinmem,şükürler olsun ki Rabbime onlar benim anam babam..
Beni de bu kadar muhteşem yetiştirdikleri için ne yapsam da ödeyemem onlara olan borcumu..hihoyyyt
bir yere gidersiniz ..başlar----'''benim oğlum benim kızım.....şunu harika yapar şöyle beceriklidir..böyle güzeldir....bu kadar çalışkandır....şu kadar hanımdır....
o mu?? benim hanımın eline kimse su dökemez.....
yeni biriyle tanışırsınız ve sohbet oluşur..fakat bir terslik vardır..karşınızdaki bayan kendini bir över bir över.......överde över....
neye uğradığınızı şaşırırsınız....
--------at ile avrat yiğidin bahtına...
övermisiniz birilerini...övenler ne derece sağlıklı???--hayır yani psikolojik açıdan dedim....sengözlerimebaksanab