kendini öven,ailesini öven tipler hakkında yorumunuz???

Bu hastalığı biçok insanda gördüm ve çok gülüyorum kendilerine :roflol: bi arkadaşım var fazla samimi değiliz kız her karşılaştığımız ortamda mutlaka kendini över aynada kendini seviyomuşta çok güzelmişte sengözlerimebaksanab kaç senedir tanıyorum kızı daha bi kere makyajsız,postişsiz,lenssiz halini görmedim geçenlerde pikniğe gidecektik sabahın köründe buluştuk ben hep onun gerçekte nasıl bi tip olduğunu merak etmişimdir ama sabahın köründe bile suratında kalıp gibi fondoteni makyajı,postişleri ve lensleriyle geldi tatlicadiarzu yani böyle insanlarda her yerde çekinmeden güzelliğini anlatıp duruyo ya pes

bir insan birşeyi çok fazla söylüyorsa...o insanda o şey yoktur...
ben bunu bilir bunu söylerim...

kendini veya kendi ile alakakalı bir şey veya kişileri öven kişi bence aslında hiç övgüye layık bir şeyi olmayan başkırılmış kişiliklerdir
övgü 2.3 şahıslar tarafından yapıldığında övgüdür çünki dış gözün gördüğü yorumdur.
kendi kendine yapılan övgü megalomanlıktan başka bir şey değildir.

bence kompleksli olan insan kendinii över...
eksiklerini konuşarak kapatan insan kendini över...
bazen yalancı insan kendiniz över...
kendini bilen de der ki...
beni ben değil,başkaları övsün...
sevgiler...

amaaan arkamdan konuşup kuyumu kazmasında varsın kendini övsün öyle tehlikeli ve sinsi insanlar varki onun yanında bu övünme durumları çok hafif kalıyor

Bu hastalığı biçok insanda gördüm ve çok gülüyorum kendilerine :roflol: bi arkadaşım var fazla samimi değiliz kız her karşılaştığımız ortamda mutlaka kendini över aynada kendini seviyomuşta çok güzelmişte sengözlerimebaksanab kaç senedir tanıyorum kızı daha bi kere makyajsız,postişsiz,lenssiz halini görmedim geçenlerde pikniğe gidecektik sabahın köründe buluştuk ben hep onun gerçekte nasıl bi tip olduğunu merak etmişimdir ama sabahın köründe bile suratında kalıp gibi fondoteni makyajı,postişleri ve lensleriyle geldi tatlicadiarzu yani böyle insanlarda her yerde çekinmeden güzelliğini anlatıp duruyo ya pes

He valla doğru diyon...Makyaj, postiş, lens yok yok suratta..Bakımlı olmak süper birşey de..
Herşey suni..Vay efendim ''çok güzelim çok güzelim ben''..

Yok yaaaaa sırnaşık şeysen öle sanıyon kendini heahahahaahsırnaşık şey O kadar makyaja bilmem neylee güzel olcan tabii..Ninem de güzelleşir o kadar ekleme şeylerle...jeyyar

Ah ah...:bbo:

ah ahh anne duy bunları duy herkes kızını, oğlunu övüyor. sende beni kötüle dur. okul dedin okuyup bitirdik, temizlik dedin adım titize çıktı sayende, yemek dedin çok şükür herşeyi yapabiliyorum, iş desen allahıma bin şükür ekmeğimi de kazanıyorum, bu kadar şeye rağmen evde kalır bu dedin koca da buldum :lepi: daha ne yapayım ki amuda kalkayım diyeceğim ona da kilom müsait değil. neymiş efendim şımarırmışım. bir kere eline sağlık çok güzel olmuş desen dişimi kıracağım ama neyse beni bilen biliyorjeyyar

şaka bir yana hiç bana göre değil övme ve övünme işleri:1closedeyes:

Ne gibi?.................CADIARZU

söylemek istediğim şu hepimiz etten kemikten yaradılmış insanlarız sonuçta melekte değiliz dolayısıyla her insanın kusurları zaafları vardır örnek olarak teyzemin kayınvalidesini vereyim çok iyi bir insandır yardımseverdir bugüne kadar hiç kimsenin arkasından konuştuğunu duymamışımdır çok hanımefendi bir kadındır ama durmadan kendini metheder bunun çevresindekilere nasıl bir zararı olabilirki bende onunla oturur onu överim yani aslında kişileri olduğu gibi kabul edip günahıyla sevabıyla sevebilmek lazım kusur ararsak hepimizde var ve illaki birşeyler bulunur ama öyle insanlar vardırki durmadan sizinle uğraşır ve sizi incitmek için fırsat kollar işte ben böyle kişilerden korkar ve uzak dururum umarım anlatabilmişimdir hem iş yapıyorum hemde arada bir buraya takılıyorum bugün

ben 36 yıllık hayatımda sunları ogrendım...
kendını övenden ve begenenden uzak duracaksın(özellıkle narsıst durumuna gelmısse) kı senı asla begenmez hep kusur bulur
sırtını sana yaslayıp sadece verıcılık bekleyen ınsanlardan kacacaksın kı bu tıpler daıma senı kullanır
cok bılmıslerle,durmadan konusanlarla
oturup muhabbet etmıyeceksın senı hayatta dınlemez
yuzune gulup arkandan soylendıgı anladıgın an onu yakınına bılem yaklastırmayacaksın
sonradan daha cok ıncınırsın
daha cok var da aklıma sımdılık gelenler bunlar

He valla doğru diyon...Makyaj, postiş, lens yok yok suratta..Bakımlı olmak süper birşey de..
Herşey suni..Vay efendim ''çok güzelim çok güzelim ben''..

Yok yaaaaa sırnaşık şeysen öle sanıyon kendini heahahahaahsırnaşık şey O kadar makyaja bilmem neylee güzel olcan tabii..Ninem de güzelleşir o kadar ekleme şeylerle...jeyyar

Ah ah...:bbo:

yani bide sıfır makyaj çık ortaya da güzelim de sıkıyosa şutarafagitti

ay millet kendini övüyor duruyor başka işleri yok ama bazende farketmedende övülmekten hoşlanmayan insanlar övünmeye başladıgı zaman o zaman sinirlerim tepeme geliyor başkası kendini övdüğü zaman onu laf ediyor başka yere gidincede kendi kendini övüyor ne biçim sistem anlamadım gitti.

ukala tipleri sevmiyorum.bunlar kendilerini geliştirememi şaşagılık komplaksi tasıyan tiplerdir bu bi gercek.

birinin kendi sevdiklerini övdükten sonra baskasına satasmadıysa övünmesinden ve sevdiklerini övmesinden rahatsız olmam (yani amaç sataşmak başkalarını kötülemek deilse)
amaç kıskançlık olmasın yeterki
iltifat edilmeyi sevmiyorum ama bir konuda marifetim varsa cevremdekiler tarafından övülmeyi severim her insan kadr
ve birinin iyi bir yanı varsa övmeden gecmem pek

valla bu zamana kadar kendini övenlerden bişi çıktığını görmedim
kızını oğlunu öven varsa muhakkak işin içinde bi bit yeniği vardır
beni istemeye gelen olup ta kendini övünce annem öööle susardı
bende derdim hah bunun bileti kesildi
anneme kızardım sen niye susuyosun diye
o da kızım allah bilsin zaten kısmet olacak olursa görürler övmeye ne gerek derdi

bi de diğer yerlerde nası bilmem ama bizim burda kadınlar kızlarının kısmeti açık olsun isteyeni bol olsun diye çok överler oğlunu öven de kız isterken çok över

evet arkadaşlar çok övenlerin çok övünenlerin maharetlerini sergileme sırası gelince bir şey yapamadıkları ortaya çıkıyor.Ben yakın zamanda yaşadım bir kızda bu olaya yaşı 19 benim ise 28 karşıma geçmiş tabi başka insanlarda var sohbet esnasında ben şunu yaparım ben bunu yaparım.Eee birde baktım hiç bir şey yok asıl gerçek olan ağzından bir şey çıkıyorsa yapıyorum diyorsan yaptığınıda ortaya koymaktır.Ben 3 ay 19luğun sesini dinledim ama iş övündüğü meseleleri ortaya çıkarmaya gelince bir şey çıkmadı.Ve ben 3 ayda çok yol aldım ortaya neler neler çıktı.Yetmedi eşime sulanmaya resmen asılmaya kalktı gözümün içine baka baka.Sonra anladım küçük hanım beni diskalifiye edecek aklı sıra.Sanki ben eşimin kız arkadaşıyımda benim yerimi almaya çalışmalar var.Kolaymı?İş övünmekte değildir.İşin özü YAPTIKLARINIZLA İNSANLARIN SİZLERİ TAKDİR ETMESİDİR.

birinin kendi sevdiklerini övdükten sonra baskasına satasmadıysa övünmesinden ve sevdiklerini övmesinden rahatsız olmam (yani amaç sataşmak başkalarını kötülemek deilse)
amaç kıskançlık olmasın yeterki
iltifat edilmeyi sevmiyorum ama bir konuda marifetim varsa cevremdekiler tarafından övülmeyi severim her insan kadr
ve birinin iyi bir yanı varsa övmeden gecmem pek
evet size sonuna kadar katılıyorum.Benim içimden geçeni dile dökmüşsünüz.

Hımm, hayatta herşeyi 10 üzerinden 100'le yaptığını, kendisinin, ailesinin, akrabalarının dünyanın 7 harikasının arasında olduğunu, her ortaya koyduğu işin her zaman herkes tarafından mükemmel bulunduğunu, bütün bunlara karşın olumsuz bir durum olursa da nedeninin de başkalarının hak yemesinden ya da iftira atmalarından kaynaklandığını, elinden gelse dünyanın onun yüzünden döndüğünü şiddetle her fırsatta savunan, konuşan, konuşan, konuştukça susmayan bir tanıdığım var ve maalesef bazı bağlardan dolayı da ona katlanmak zorundayız. Yapabildiğimiz tek şeyde artık, onu görünce köşelere saklanmak.. Bu kendini övme hadisesini geveze bir insandan dinlemek, tahmin edebileceğiniz gibi hiç durmayan bir işkenceye dönüşüyor.. Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz demişler ama bu arkadaşın haberi olmamış henüz.. Ne zaman sabrımız taşacak da kendisini haberdar edeceğiz bilemiyorum.. Ama çok yakında.. Beni izleyin.. Bir derdim var bölümüne" cinnet geçirdim ve katil oldum" yazarsam birgün tek nedenini bu mesajda bulabilirsiniz..

X