kendini öven,ailesini öven tipler hakkında yorumunuz???

ay ne başarısı gösterdin papucumun avkatı :smiley-cool: tatlicadiarzu:asigim:

Kayınpederini tanımam delü kız,
Ama hayatta hiç birşey yapamamışsa,
Sen ve eşin de azimliyseniz, kendi başarısızlığını örterek işte ben böyle evlat yetiştirdim diyerek üstünüzden geçiniyordur.
Benim ki tespit sadece, kırılmayasın sakın...:1hug:
Çok gördüm de böylelerini ondan şeyettim.
Aman salla...:dilcikar:

Not: Hukuk fakültesinden mezun olmak herkesin yapabileceği bir iş değil. Ciddi sabır ve sağlam bir sinir sistemi lazım öncesi ve sonrası için..

İnsanın yeri geldiğinde abartmadan, bir yakınıyla iftihar etmesini çok normal buluyorum..a.s

Ama zaman zaman karşılaşıyoruz..Mesela kızının güzelliğini öven bir hanım..kafamçokkarıştı

Yahu senin doğurduğun tabii sana dünyanın en güzeli gelecek..Bırak da ona biz karar verelim..:1closedeyes:
Kirpi bile yavrusunu pamuğum diye severmiş ona bakarsanız..:1closedeyes:

Ya da ''kızım üniversite mezunu bilmem ne, aynı şeyi tekrarlar durur saatlerce..:a015:
Eeeee?
Ortamdaki herkes üniversite mezunu zaten..Farklı birşey söyle de övdüğüne deysin bari değil mi?:bbo:

Yani hepimiz zaman zaman böyle ailesini çatır çatır saatlerce öven insanlarla karşılaşıyoruz..Ben bu olayı abartan insanların, aslında bir takım kompleksleri olduğunu düşünüyorum..

Ama çok da takılmıyorum..He he deyip geçiyorum..:1closedeyes:

vallahi ben kendini öveni de;övüleni de pek anlamıyorum..
bu konuda sarışınlıkta sanırım master filan yaptım..:mymeka:
anlattığında karşımdaki insan samimiyetinden anlatıyor diye düşünüyorum..gamyoncuiremsu
siz vesatsınız anacım;ahanda yazıyorum buraya..:lepi:tatlicadiarzu

Yok Elfiş, ben böyle evlat yetiştirdim falan değil...
Gerçekte evladının yaptığı bişeyi direk sahiplenme ve ben yaptım deme hastalığı var onda..
tatlicadiarzu laelaelaelaelae

benimde anlamadığım şudur..üniversiteden mezun olmuşsundur malum iş krizi başlar....
başlarlar aman bu bölümü bitirdinde ne oldu..şu da bu bölümü bitirdi şimdi boşta geziyor..walla kızım bitirdi hemen atandı mesleğe başladı..ohhh maaşını alıyor tıkır tıkır..bende emekli oldum oğlumda şurayı kazandı...şu kadarda maaş veriyorlar bzizim oğlana....işi garanti kesin okul bitinceişe başlar hemde şukadar maaşla.....
amaaann siz daha çalışın çalışın nereye kadar....en iyisi zengin bir koca bulun evlenin ..ee işte imkanlarınız çok az...hahahahahahahah

------diğer bir örnek sen niye yemiyorsun kızım çok zayıfsın kaşşıkkadar kalmış yüzün
------siz liseyemi gidiyorsunuz ?
--------yoo kızım üniv bitirdi
-------yaa ölemi aynı liseye gidiyor gibi hiç belli etmiyor
------------((((((((
-------hiç yemek yedirmiyorsunuz siz bunu hiç beslemedinizmi bakın topaç gibi benimkiler ayol bune hastalıklı gibi kalmış...(((((
-----walla benimkiler bir otursun sofraya elinden ekmeği zor alıyorum hahahahahahh((((

------------------------biliyorum övünenler birgün görecekler bu işlerinböyle övünerek olmadğını-----------

ayy en sinir olduğum insan tipi.İnsan evlatlarından gurur duyar ayrı nispet yapmadan anlatır ama yani kendilerini,evlatlarını bulunmaz hint kumaşı gibi anlatmalarına gıcık oluyorum.Ben kendimi niye öveyemki başkaları övsün.

hiç sevmem ama kenini öven .oğlunu öven kızını yere göğe koyamayan bir kayınvalidem
var
:)))))))))
keçinin sevmediği ot burnunda çıkarmış
hesabı

Asla hoşlanmadığım bir durum.Ne kendim yaparım,ne bir başkasına müsade erim.Yapmacık ve sıradan geliyor bana.Kendini övenler bıraksın başka birileri tarafından övülüyor mu ona baksın.Gerçi ben bir başkasının bana olan yorumunada karışır sustururum.Doğal olmak kadar güzel hiç birşey yok bana kalırsa.Allah böylelerinden hepimizi korusun hanımlar

bir insanda ne eksikse sürekli onu söylermiş.açığını kapatmak için.....kompleksli insanlarınn yaptıkları boş işlerrrr............

tek kelımyle nfret edrım bu tiplerdenklava: samımı gelmez bana ve hatta böle bıryle mumkun oldugnca samımı olmamamya calısrm sınır bozucu bnce:dilcikar:

eksiklikleri kapatmak için bide söyleyip dururlar kendilerinde oluşması için (yani bi insana 40 kere salak dersen olur hesabııı)

sevmek ne demek nefret ediyorum bu tiplerden sonucta herkes ortada ve siz ğörüyorsunuz neden ha bire daha kendinizi övüyorsunuz bırakın siz değil baskaları övsün sizi ve aileni ve övündükleri seylere bakınca aslında övülecek hic bir sey yok bende kacıyorum böyle tiplerden dayanamam bir sey derim diye

böyle sürekli kendilerinden bahsedenlerden nefret ederim ve doğruluk payının olmadığını düşünürüm. bence hoşlanmadıkları yönlerini ön plana çıkarmak için yapılan birsey bu. hersey ortada gören görür taktir eden eder.. övmeye ne gerek vat diye düşünürüm ben bilmem yanılıyor muyum

guzel konu!a.s.
bizim de komsularimiz boyle...bir aile bu kadar mi kendini over!:sm_confused:
baba haric herkes kendileri hakkinda oyle bi girisler ki ...Aman Allahim kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Ben cok iyi anliyorum..insan bazen cocuklarini kendisini ovmek ister ama bu kadar da olmaz ki yani...tatlicadiarzu
bide en guldugum sey "ben kendimi ovmuyorum, yanlis anlasilmasin, sadece dogrulari soyluyorum" dediklerinde o zaman ben :roflol::roflol::roflol:

en gıcık olduğum şeydir kayınvalidem saolsun birinin yanında beni övmeyi pek sever şöyle hamarattır böyle titizdir die aslında övüyomu yeriyomu pekde anlayamıyom hani kızım sana sölüyom gelinim sen anla hesabı ne gerek var böle şeylere yaaa görünen köy kılavuz istermi:roflol:

Övünmek gibi olmasın hiç öyle övünme becerim yoktur....
Azıcık olsaydı isterdim...
Dozunu kaçıranlarada sinir olurum,dinlemem....

bende övünenleri hiç sevmiyorum hele birde maddi konularda bi çok insanın ulaşamayacağı şartlara sahipse nispet yapar gibi yok şu markayı aldım yok gelirim iyi yok yardımcım var iş yapmıyorum kocam süpper akrabalar ohoo müthiş bende ters giden bişey olmaz herşeyim süper diye her fırsatta bunu insanların gözüne sokan insanlar bana göre görgüsüzdür hayatta herşey yolunda gidiyo gibi gösterirler ama gerçek hiçte öyle değildir hatta sitedede var bi kaç kişi böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…