Hımm, hayatta herşeyi 10 üzerinden 100'le yaptığını, kendisinin, ailesinin, akrabalarının dünyanın 7 harikasının arasında olduğunu, her ortaya koyduğu işin her zaman herkes tarafından mükemmel bulunduğunu, bütün bunlara karşın olumsuz bir durum olursa da nedeninin de başkalarının hak yemesinden ya da iftira atmalarından kaynaklandığını, elinden gelse dünyanın onun yüzünden döndüğünü şiddetle her fırsatta savunan, konuşan, konuşan, konuştukça susmayan bir tanıdığım var ve maalesef bazı bağlardan dolayı da ona katlanmak zorundayız. Yapabildiğimiz tek şeyde artık, onu görünce köşelere saklanmak.. Bu kendini övme hadisesini geveze bir insandan dinlemek, tahmin edebileceğiniz gibi hiç durmayan bir işkenceye dönüşüyor.. Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz demişler ama bu arkadaşın haberi olmamış henüz.. Ne zaman sabrımız taşacak da kendisini haberdar edeceğiz bilemiyorum.. Ama çok yakında.. Beni izleyin.. Bir derdim var bölümüne" cinnet geçirdim ve katil oldum" yazarsam birgün tek nedenini bu mesajda bulabilirsiniz..