- 29 Temmuz 2015
- 871
- 564
- 103
- 34
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
-
keyfimizden boyle yapmıyoruztek hayalim ye ic yat ...
iş arama sürecindeyim umarım olur severek yapabilecegim bir işİş bulma durumunuz yok mu? Ben de aylardır sizin gibiyim, ailemin verdiği paraları biraz biriktirdim uygun bir tatile çıkacağım üç dört günlüğüne de olsa. Standartlarım düşük ama hava değişikliği olacak. Bayram dönüşü işe başlayacağımı bilmek beni motive ediyor. Yoksa abartısız üç ay sizin gibiydim.
İmkanınız varsa kesinlikle iş bulun, hatta yoksa bile kalıcı bir iş ayarlayana kadar part time olur, garsonluk olur muhakkak bir işe girin.
iş arama sürecindeyim umarım olur severek yapabilecegim bir iş
teşekkür ederim :)Merak etmeyin döneceklerdir :) İlk iş görüşmesi telaşesine girdiğinizde bu havadan çıkarsınız merak etmeyin. Yürüyüşe çıkın film izleyin kendinize vakit ayırın.
Bende senin gibiyimmBen variiim. Benim durumum biraz farkli ama calissamda eve donunce odamdan disari adim atmiyorum. Sanirim bu yalnizlik bana iyi geliyo kendmi dinliyorum bi sekilde.
Bende senin gibiyimm
boşver ya sorun yok sorun hayat sınav dünyası işte sınanıyoruz sen oyle ben boyle o oyle..takıl hayatın gelişine göre yatman gerekse bu aralar yat iş bakıcaksan bak dua etmeyide unutma canımm :)Nolcak peki boyle halimiz. Sorunumuz ne sanki ?
boşver ya sorun yok sorun hayat sınav dünyası işte sınanıyoruz sen oyle ben boyle o oyle..takıl hayatın gelişine göre yatman gerekse bu aralar yat iş bakıcaksan bak dua etmeyide unutma canımm :)
Kızlar bende sizin gibiyim terapi grubu kuralım bayramdan sonra sohbet eder geyik yaparız kafayı dağıtırız...
Bende aynıyım bayram temizliği yapmadım ev berbat halde.Ben iyice berbat durumdayım. Evde tonlarca iş ve hiçbirine el atamıyorum. Gece uykularım hep bölünük ve gündüzleri ENAZ dört kere yatağa gidiyorum. Onun dışında kalan tüm vakitlerde de koltukta oturup kalıyorum. Bu terapi grubu fikrini gerçekten beğendim. Kuralım bayramdan sonra .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?