• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendini odaya kapatmış birileri var mı ben gibi

İş bulma durumunuz yok mu? Ben de aylardır sizin gibiyim, ailemin verdiği paraları biraz biriktirdim uygun bir tatile çıkacağım üç dört günlüğüne de olsa. Standartlarım düşük ama hava değişikliği olacak. Bayram dönüşü işe başlayacağımı bilmek beni motive ediyor. Yoksa abartısız üç ay sizin gibiydim.
İmkanınız varsa kesinlikle iş bulun, hatta yoksa bile kalıcı bir iş ayarlayana kadar part time olur, garsonluk olur muhakkak bir işe girin.

İş bulma durumunuz yok mu? Ben de aylardır sizin gibiyim, ailemin verdiği paraları biraz biriktirdim uygun bir tatile çıkacağım üç dört günlüğüne de olsa. Standartlarım düşük ama hava değişikliği olacak. Bayram dönüşü işe başlayacağımı bilmek beni motive ediyor. Yoksa abartısız üç ay sizin gibiydim.
İmkanınız varsa kesinlikle iş bulun, hatta yoksa bile kalıcı bir iş ayarlayana kadar part time olur, garsonluk olur muhakkak bir işe girin.
iş arama sürecindeyim umarım olur severek yapabilecegim bir iş

Ben variiim. Benim durumum biraz farkli ama calissamda eve donunce odamdan disari adim atmiyorum. Sanirim bu yalnizlik bana iyi geliyo kendmi dinliyorum bi sekilde.

boşver ya sorun yok sorun hayat sınav dünyası işte sınanıyoruz sen oyle ben boyle o oyle..takıl hayatın gelişine göre yatman gerekse bu aralar yat iş bakıcaksan bak dua etmeyide unutma canımm :)

Aynen sanirim dogru terim sınanmak. Allahim baska dert vermesin olsun, en kotu gunumuz boyle olsun :)

Kızlar bende sizin gibiyim terapi grubu kuralım bayramdan sonra sohbet eder geyik yaparız kafayı dağıtırız...

Ben iyice berbat durumdayım. Evde tonlarca iş ve hiçbirine el atamıyorum. Gece uykularım hep bölünük ve gündüzleri ENAZ dört kere yatağa gidiyorum. Onun dışında kalan tüm vakitlerde de koltukta oturup kalıyorum. Bu terapi grubu fikrini gerçekten beğendim. Kuralım bayramdan sonra .

Ben iyice berbat durumdayım. Evde tonlarca iş ve hiçbirine el atamıyorum. Gece uykularım hep bölünük ve gündüzleri ENAZ dört kere yatağa gidiyorum. Onun dışında kalan tüm vakitlerde de koltukta oturup kalıyorum. Bu terapi grubu fikrini gerçekten beğendim. Kuralım bayramdan sonra .
Bende aynıyım bayram temizliği yapmadım ev berbat halde.
Ağrılarım var ve üşengeçlik var üzerimde.
Bu günlerde geçecek diye diye sabrediyorum.
Hayatta en önemli şey gerçekten ruhsal ve fiziksel sağlık...
Terapi grubunda daha yakından tanışır birbirimize destek olur çözümler buluruz inşallah.

Ben de aranızda yeniyim sırf bu ruh halimden kurtulmak değişiklik hissetmek için üye oldum hatta az önce.İçim ölmüş sanki nefes alamıyorum işe git uyu uyan işe git gençliğim gidiyor.

Back