- 17 Temmuz 2014
- 800
- 547
-
- Konu Sahibi prettiestgirl
Merhaba hoş geldiniz siz de öyleyse :) hayatımın çok kötü bir dönemi, hem buraya yazıp hem de kendime odaklanarak acımı hafifletmeye çalışıyorum. Bugün defolsun yapıyorum ben kilom yok ama kendimi en iyi hissettiğim kilo 50. 3 kilo fazlalığım var bunu da dengeleyerek yapıyorum. Bugün fazla bir işim yok açıkçası kitap okumak istiyorum ama kendimi zorladıkça içimden gelmiyor :)Merhabadaha öncesinde üyeliğim vardı tlf degısıklıgı yaptığım için bilgilerime ulaşamadım. Sonrasında üye olmadan takip ediyordum ta ki bu yazınızı görene dek hemen hemen sizinle aynı durumda aynı düşünceler içindeyim buyuzden hemen üyelik açıp bi gazla bende bugün itibariyle öncelik zayıflayarak hayatıma sıfırdan başlama kararı aldım tekrardan.
Valla ben işten çıktım ve psikolojimi korumak için sürekli ev işi yapıyorum çünkü kitap okumayı sevmiyorum ya da tv izle nereye kadar düşündüm bir el becerim de yok ben de diyetisyene gittim hazır evdeyken kendi çapımda bir şeyler yapıyorum ama sonra sıkılıyorum ağırlık basıyor
Evliyim ve İstanbul’da yaşıyorum ama artık işimi evime yakın bir konumda istiyorum o sebepten şuan evdeyim ve çok sıkıldımEvli misiniz nerede yaşıyorsunuz