27.10.2024 yaptıklarım:
İşle ilgili bütün birikmiş mailleri temizlemek, başvuruları yapmak, yarına hiç iş bırakmamak. - Yapıldı
Numaramı değiştirmek - 532 ile başlayan numara istediğim için yarın bayiye giderek çözeceğim. Onlineda istediğim numaralar yok maalesef.
Tartılmak -Yapıldı - 2 tartıda ayrı ayrı tartıldım, 51.20 ve 51.90 çıktı. Hedefim kasım sonu 48 olabilmek.
En az 50 sayfa kitap okumak. -Yapıldı
Şikayet etmemek (hiç bir konuda) - Bu maalesef kendimle ilgili en sevmediğim özelliğim, bunu değiştirmek üzerine harekete geçiyorum. -Yapıldı
Ve en önemlisi, bugün geçmişte kalan bütün gereksiz insanları, kalabalığı, numaramla beraber temizliyorum. Benim için yeni bir başlangıç olacak. Üzerimdeki ataletten kurtulmak istiyorum. - Numara değişikliği ile beraber olacak.
Bugün Yapılan ekstralar:
Sabah cilt bakımı
Gece cilt bakımı
Saç bakımı - Dökülme önleyici sprey her gün kullanılacak. Bugün kullanıldı.
Her sabah buraya gün içerisinde tamamlamak istediklerimi yazacağım. Bu şekilde aklımdan çıkmıyor ve motive olabiliyorum. Su alışkanlığımı da bu şekilde kazanmak istiyorum.
Her sabah fix olarak yapmak istediklerim: 1 saat yürüyüş, Cilt bakımı ve güne su ile başlamak
Her akşam fix olarak yapmak istediklerim: Gece cilt bakımı ve saç bakımı. Bugün bir 50 sayfa daha okuyabilirsem çok gücel olacak.
Planları günlük rutine bindirdikten sonra haftalık ve aylık olarak ekleyeceğim. Örnek olarak bu aylık hedefim 4 kg verebilmek.