Kendini geliştirme ve kötü alışkanlıkları bırakma başlığı

Eve yarın geçeceğim kızlar yetişemem sanırım. Bugün asla boş kalmamam lazım meşgul oldukça kafamı dağıtabiliyorum sizin önerileriniz neler

Günaydın hanımlar
Bugün saç bakımına yöneliyorum. 2 tane kür buldum dönüşümlü olarak onları kullanacağım. Birazdan eczaneye gidip alacağım gerekli malzemeleri
Planım saç bakımı, ayarlayabilirsem reformer pilatese kaydolacagım. Günlük işlerimi tamamlamak ve çantamı düzenlemek. Artık kitap okumayı gerçekleştirmek istiyorum karar verip verip uygulayamadığım tek plan sizin önerileriniz var mı siz neler yapacaksınız bugün? Cilt bakımı rutini de oluşturmak istiyorum ama kendi evimde değilim öncelikle malzemelerimi almam gerek. Yarın da onu halledeceğim

Selamlar kendi evime geldim. Saç bakımı için gerekli malzemeleri sipariş ettim. Eşyalarımı toparladım biraz ev temizliği yapacagım dinlenip. Akşam da kitap okurum

Kızlar tekrar selam. Çamaşırları yıkadım astım, banyoyu temizledim yıkadım bir güzel. Antre yerleri ve halısını sildim. Yarın yanımda götüreceklerimi çantamı hazırladım. İşle alakalı işlerimin bir kısmını hallettim (evden çalışıyorum) akşam cilt bakımı yapacagım sonra biraz kitap okurum yarın ofise geçeceğim. Pilatese kaydolamadım öncelik sıramda o ve saç bakımı var şu an. Siparişlerim yola çıkmış. Yine güncelleyeceğim burayı.

Selam kızlar
Bugün ofise geçtim işlerimi hallettim
Eve geldim daha doğrusu anneanneme. saç için verdiğim siparişlerim gelmiş. Hemen bir tanesini uyguladım. Diğer losyonu da hazırladım beklemede. Cilt bakım ekipmanlarım da hazır. Yarın sabah akşam olmak üzere cilt ve saç bakım rutinlerime başlıyorum. Ayrıca yarın reformer pilatese de başlıyorum kızlar. Sizlerden hiç ses çıkmıyor inşallah salmadınız bugün muhtemelen erken yatarım. 3 ay rutinim bu şekilde olacak gün aşırı pilates ve her gün saç ve cilt bakımı. Bir de su içenilsem çok iyi olacakta

Kızlar bir de ben yemin ettim stalk yapmayacağım kendi hayatıma odaklanacağıma dair söz verdim kendime ne zaman gereksizlere bakmak istesem gelip buraya gireceğim

Herkese günaydın kızlar, epeydir bu başlığı ihmal etmişim. Yeniden kendime ve hedeflerime odaklıyım uzun bir aradan sonra. Konuyu yapmak istediklerim / yaptıklarım şeklinde ayırmak daha mantıklı geldi.

27.10.2024 yapmak istediklerim:

İşle ilgili bütün birikmiş mailleri temizlemek, başvuruları yapmak, yarına hiç iş bırakmamak.
Numaramı değiştirmek
Tartılmak
En az 50 sayfa kitap okumak.
Şikayet etmemek (hiç bir konuda) - Bu maalesef kendimle ilgili en sevmediğim özelliğim, bunu değiştirmek üzerine harekete geçiyorum.
Ve en önemlisi, bugün geçmişte kalan bütün gereksiz insanları, kalabalığı, numaramla beraber temizliyorum. Benim için yeni bir başlangıç olacak. Üzerimdeki ataletten kurtulmak istiyorum.

27.10.2024 yaptıklarım:

İşle ilgili bütün birikmiş mailleri temizlemek, başvuruları yapmak, yarına hiç iş bırakmamak. - Yapıldı
Numaramı değiştirmek - 532 ile başlayan numara istediğim için yarın bayiye giderek çözeceğim. Onlineda istediğim numaralar yok maalesef.
Tartılmak -Yapıldı - 2 tartıda ayrı ayrı tartıldım, 51.20 ve 51.90 çıktı. Hedefim kasım sonu 48 olabilmek.
En az 50 sayfa kitap okumak. -Yapıldı
Şikayet etmemek (hiç bir konuda) - Bu maalesef kendimle ilgili en sevmediğim özelliğim, bunu değiştirmek üzerine harekete geçiyorum. -Yapıldı
Ve en önemlisi, bugün geçmişte kalan bütün gereksiz insanları, kalabalığı, numaramla beraber temizliyorum. Benim için yeni bir başlangıç olacak. Üzerimdeki ataletten kurtulmak istiyorum. - Numara değişikliği ile beraber olacak.

Bugün Yapılan ekstralar:

Sabah cilt bakımı
Gece cilt bakımı
Saç bakımı - Dökülme önleyici sprey her gün kullanılacak. Bugün kullanıldı.

Her sabah buraya gün içerisinde tamamlamak istediklerimi yazacağım. Bu şekilde aklımdan çıkmıyor ve motive olabiliyorum. Su alışkanlığımı da bu şekilde kazanmak istiyorum.

Her sabah fix olarak yapmak istediklerim: 1 saat yürüyüş, Cilt bakımı ve güne su ile başlamak
Her akşam fix olarak yapmak istediklerim: Gece cilt bakımı ve saç bakımı. Bugün bir 50 sayfa daha okuyabilirsem çok gücel olacak.

Planları günlük rutine bindirdikten sonra haftalık ve aylık olarak ekleyeceğim. Örnek olarak bu aylık hedefim 4 kg verebilmek.

Günaydın kızlar,

28.10.2024 yapmak istediklerim:

Cilt bakımı + Güne su ile başlamak - Yapıldı
Hava çok soğuk olduğu için 1 saat yürüyüş yapılmadı.

Saç dökülmeyi önleyici sprey kullanmak + saç masajı yapmak
Numaramı 532li hat ile değiştirmek
1 kasım tarihinde spora başlamak üzere spora yazılmak ( haftada minimum 3 olarak ayarlıyorum)
+50 sayfa kitap daha okumak
Regl dönemine gireceğim için tartılmayı erteliyorum aynı şekilde 1 kasımda ölçüm alınacagı için en doğru sonuçları o tarihte paylaşacagım.
Gece cilt bakımı yapmak
Kolajen içmek

Bugün mesai yarım günmüş, çok fazla işim olmayacak. Kitap sayfa sayısını 100'e çıkartabilirim belki, dışarıdaki işlerimin seyrine bağlı.
Bir de stalk yapmayı azaltmak hatta bırakmak istiyorum. Şu merak olmasa

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, bir de siparişlerimden bir kaçı gelse mükemmel olur bugün.

Günaydın herkese

28.10.2024 yaptıklarım:

Cilt bakımı + Güne su ile başlamak - Yapıldı
Hava çok soğuk olduğu için 1 saat yürüyüş yapılmadı.

Saç dökülmeyi önleyici sprey kullanmak + saç masajı yapmak -Yapıldı
Numaramı 532li hat ile değiştirmek -Yapıldı
1 kasım tarihinde spora başlamak üzere spora yazılmak ( haftada minimum 3 olarak ayarlıyorum)
+50 sayfa kitap daha okumak
Regl dönemine gireceğim için tartılmayı erteliyorum aynı şekilde 1 kasımda ölçüm alınacagı için en doğru sonuçları o tarihte paylaşacagım. - Yine de tartıldım 51.2 ve regl oldum.
Gece cilt bakımı yapmak -Yapıldı
Kolajen içmek

Kızlar bugün resmi tatil oldugu için kendime de off bir gün yaratıyorum. Sadece kitap okumayı planlıyorum bugün. Hattımı değiştirmem ile huzura erdim resmen. Gereksiz insan kalabalığından kurtulmak müthişmiş.

merhaba, nasıl gidiyor kendinize odaklanma süreciniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…