- 20 Şubat 2013
- 207
- 76
- Konu Sahibi Blossommlover
Kızlar kendimi nasıl aşabilirim sessiz yapıda bir insanım çok konuşamıyorum kendimi iyi yaptığım bir şeyde bile övemiyorum hep benim yaptığım kötü oluyor diye düşünüyorum insanlar bana laf sokuyor mesela şakayla karışık laf sokuyorlar dalga geçiyorlar kv ve eltim ben donup kalıyorum cevap veremiyorum nasıl bu durumu aşıp bende şaka yapar gibi söyleyip cevap verebilirim onların karakterleri öyle hep kendilerini övüp dururlar benim çocukluk travmalarım var babam sürekli eleştirir eziklerdi küçükken ama artık büyüdüm eziklenmek istemiyorum karşılık verdiğimde çok sert tepki verdiğim için de suçlu ben oluyorum duygusal olarak hassasım hemen gözlerim dolar kendimi açıklayamam benim moralimi bozmaya izin verdiğim için ve bozulduğumu belli ettiğim için yapmaya devam ediyorlar şakadan hoşlanmadığımı söyledim ve suçlu oldum ne var bunda çok alıngansın laflarına maruz kalıyorum yapım gereği ciddiyim ve bende artık herşeyi şakaya alıp eğlenmek istiyorum nereden nasıl başlacağımı bilmiyorum biri bir şey söylediğinde patır patır bende cevap vermek istiyorum nasıl yapıcam bir yöntemi var mıdır yoksa karakter meselesi olduğu için ben hep böyle mi kalıcam kendimi değiştiremiyorsamda nasıl katlanabilirim çok mutsuzum yeni evliyim ve evliliğimin tadını bile çıkartamıyorum hamile de kalamıyorum birazda o modumu düşürüyor yetersiz görüyorum kendimi eşim şuanlık dert etmiyor bunu ama ilerde ne olur bilemem detaylı yaşadıklarımı yazmak istemedim çok uzun olucağı için ama bir iki örnek vermek istiyorum sevgililer gününde eşim bana çiçek almıştı kayınvalidem eşime karına çiçek aldın da anana almadın mı dedi ben direk bozuldum ya eşim bana bir çiçek bile alamıcak mı bunda bile gözü kalıyor falan düşündüm ama o eğlendi bu durumla eltim de hamile kalamadığımı biliyor ve kendisi 2. Çocuk düşünmeye başladı sürekli hamileyim galiba modunda geziyor eğleniyor geçen benden süt istedi yok dedim sonra aşağıya indim telefonla beni aradı gerçekten yok mu diyor dedim yok gel bak buzdolabına inanmıyorsan akşam kaynıma süt aldırmış getirdi bana bak dolapya varmış gördün mü dedi eğlendi falan ben nasıl onlar gibi olabilirim sizce