Kendini daha seksi hissetmek isteyen kadın sakal bıraktı

Tiras etmemesine bir sey diyemem. Bikmistir, kendini salmistir vs vs. ama kesinlikle daha kadinsi ve sexi olmamis. Belki de yeni kazandigi ozguveni kendini oyle hissettiriyor olabilir.

Kaldi ki ben bir erkege bile sakali yakistir(a)miyorum.

Son düzenleme:
ilginçç

Bırakın insanlar nasıl mutluysa öyle yaşasın. Başkasının kılına, saçına, makyajına, kıyafetine, kilosuna karistigimiz yeter artık.

Bir kadin için cok zor bi hastalik bu arkadasimda vardi boynunda sakal cikiyordu yaz ayinda bile bogazli giyerdi

valla arkadaşlar eskiden kaşını aldırmayanlar ayıplanırdı çok net hatırlıyorum, incecik kaşlar modaydı, ama millet şimdi orjinal kaşının bile iki katı olacak şekilde boyayıp ibrahim tatlıses gibi geziyor
ne olacağı belli olmaz, ya ilerde kıl tüy moda olursa, hatta olsa da kıl tüy sektöründeki tüm epilasyoncusuydu ağdacısıydı hepsi tüm bu mamülleri üreten fabrikalar batsa, bilerek kalıcı bir formül üretmiyorlar

Tamamda neden traş oluyor kökünden aldırsa böyle olmaz ki bende rahatsızım hiç adet olmuyorum sakallarım çıkıyor heryerimde aşırı kıllanma var lazer yaptırdım şimdide evde philips kullanıyorum vallaha kocamdan çok sakalı var bu bacımız marjinal olmak istemiş bence

Bilmiyorumki belkide artik bikmistir 13 yasindan beri cunku ben gormustum daha once ilerlemis pkos hastasini gogsu erkek gibiydi resmen ve bikmisti oda aldirsa bile kokleri siyah siyah erkeklerdeki gibi kaliyordu

yani kızlar öyle dramatize edilmiş ki bazı yorumlar sanırsın dermansız derdi vardı kızın.. yahu çok büyük bir ihtimalle hormonlardan kaynaklı bir şeydir, ilaçla hallolur.. hiç olmadı 13 yaşından beri tıraş olmasındansa lazeri, ağdası 534354354 farklı yolu var kıllardan kurtulmanın.. tamam belki bu derece aşırı değil ama şu forumda bıyık, kaş, çene, bacak falan falan falan ağdası yapmayan kaç kadın var? e iyi bıktık diye salalım o vakıt

ya 35 i devirince benimde çenemde bi kaç kıl tüy çıkmadı değil

Nerede ya hu Kerimcan var bir tane, ama herifin kaşları senden benden şekilli, cildi benden pürüzsüz valla güzel buluyorum ben onu. Ama bu hanımla bir değil kabul edelim chess :)
Kendi tercihi, herkes görünüşünü seçmekte özgür ama ben beğenmedim bu hanımı. Çok fazlalığı var, tüyleri gözüme hoş görünmedi, ayrıca saçlarını da şekillendirmeli.

Bir cogunuzda bu kadinin sahip oldugu killarin onda biri anca vardir.Onlari alirken bile ben bir cok kimsenin sikayet ettigini duydum.Benim de yillardir tüy problemim var.Hormonsal bir problemim yok.Genetik bir durum söz konusu.10 yil önce türkiyede iken yüz icin lazere baslamistim.1500 dolar ödedim ama etkisi olmadi.Sonra almanya`ya geldim burada da bir 1500 euro ödedim bitmedi.Bütün vücuda lazer yaptrmak türkiye`de mümkün.Buralarda cok pahali.En son philips lumea aldimda rahatladim biraz.Yakinda 40 yasina giricem.25 yilim bu sorunla gecti.Yazin etek ve elbise giyemezdim.Her ay agda ile alsam bile büyük iskence.Ilk baslarda hep kanardi.Simdi epey azaldi.Ama hala tüyleri az olan kadinlara imrenirim.Ve bana sorsalar bir daha dünyaya gelsen ne isterdin die tüysüz olmak isterim derim.Yani düsünün artik nasil bir problem.

Ay o ayda 200 bin kazanıyormuş

Ay o ayda 200 bin kazanıyormuş
Djlikten mi? Yoksa make up artistlikten mi?
İlkini bilemem ama ikinci mesleği yapanlar kazanır diyorum. Saygı duyuyorum çünkü ben daha kendi yüzümü bile adam gibi boyayamıyorum Keşke yapabilseydim, öğrencin olayım Kerimcan, çırağın olayım, az tüyo ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…