- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Sakallarını artık kesmeyeceğini söyleyen Rose Geil, “Kendimi kesinlikle kadınsı, seksi ve hassas hissediyorum. Kendime, kendim olabilme özgürlüğünü verdiğim için özgüvenim yerine geldi ve bence bu her şeyden daha önemliydi. Nihayet kendimi olduğum gibi kabul edebildim” dedi.
Farklı bir bakış açısı, doğruluk ihtimali çok yüksek Frida örneğinde olduğu gibi.. Ama ben ne bileyim kişisel olarak takıntı gibi bir şey olmuş sanırım ben de :)
Tamamda neden traş oluyor kökünden aldırsa böyle olmaz ki bende rahatsızım hiç adet olmuyorum sakallarım çıkıyor heryerimde aşırı kıllanma var lazer yaptırdım şimdide evde philips kullanıyorumIsin icinde hastalik olunca birsey diyemiyorum 13yasindan beri tiras olmak zorunda kalmasi o yaslarda ustelik cok etkilemistr gizli sakli yapmis birde ne kadar bikmis usanmistir biz bile normal agdadan bikiyoruz bide yuzunde gogsunde erkrk tipi killanma oldugunu dusun zor ..kendini kabullenmek zorunda kalmis artik napsin baska
Olumsuz şeyler söyleyebiliriz,hakaretvari şeyler söyleyemeyiz.Ya burada olumsuz birsey soylenmiyecek mi ben anlamiyorum yoruma açık bir platformda herkes herseyi soyleyebilir özgür bir ortam
Bilmiyorumki belkide artik bikmistir 13 yasindan beri cunku ben gormustum daha once ilerlemis pkos hastasini gogsu erkek gibiydi resmen ve bikmisti oda aldirsa bile kokleri siyah siyah erkeklerdeki gibi kaliyorduTamamda neden traş oluyor kökünden aldırsa böyle olmaz ki bende rahatsızım hiç adet olmuyorum sakallarım çıkıyor heryerimde aşırı kıllanma var lazer yaptırdım şimdide evde philips kullanıyorumvallaha kocamdan çok sakalı var bu bacımız marjinal olmak istemiş bence
Nerede ya hu Kerimcan var bir tane, ama herifin kaşları senden benden şekilli, cildi benden pürüzsüz valla güzel buluyorum ben onu.kadın şu sakallı ama makyaj yapan adamlar var ya, son dönemde çok popüler oldular onlara benzemiş, ama sanırım makyajda yapmıyor, kendini tamamen doğal akışına bırakmış, kendi tercihi bayağı bi rahatlamış olmalı, kıl tüy alma baskısı yok, makyaj fön baskısı yok, BDV de bu kadını linç ederlerdi valla
Memeleri de kıllı. Çok ilginç ya.
yani kızlar öyle dramatize edilmiş ki bazı yorumlar sanırsın dermansız derdi vardı kızın.. yahu çok büyük bir ihtimalle hormonlardan kaynaklı bir şeydir, ilaçla hallolur.. hiç olmadı 13 yaşından beri tıraş olmasındansa lazeri, ağdası 534354354 farklı yolu var kıllardan kurtulmanın.. tamam belki bu derece aşırı değil ama şu forumda bıyık, kaş, çene, bacak falan falan falan ağdası yapmayan kaç kadın var? e iyi bıktık diye salalım o vakıt
Nerede ya hu Kerimcan var bir tane, ama herifin kaşları senden benden şekilli, cildi benden pürüzsüz valla güzel buluyorum ben onu.Ama bu hanımla bir değil kabul edelim chess :)
Kendi tercihi, herkes görünüşünü seçmekte özgür ama ben beğenmedim bu hanımı. Çok fazlalığı var, tüyleri gözüme hoş görünmedi, ayrıca saçlarını da şekillendirmeli.
Djlikten mi? Yoksa make up artistlikten mi?Ay o ayda 200 bin kazanıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?