Kendini daha seksi hissetmek isteyen kadın sakal bıraktı

Djlikten mi? Yoksa make up artistlikten mi?
İlkini bilemem ama ikinci mesleği yapanlar kazanır diyorum. Saygı duyuyorum çünkü ben daha kendi yüzümü bile adam gibi boyayamıyorum :KK70: Keşke yapabilseydim, öğrencin olayım Kerimcan, çırağın olayım, az tüyo ver :p

Dj'likten kazanıyormuş. Ev partileri ve düğünlerin aranılan ismi olmuş insanlar çok eğleniyorlarmış :halay:

Bir cogunuzda bu kadinin sahip oldugu killarin onda biri anca vardir.Onlari alirken bile ben bir cok kimsenin sikayet ettigini duydum.Benim de yillardir tüy problemim var.Hormonsal bir problemim yok.Genetik bir durum söz konusu.10 yil önce türkiyede iken yüz icin lazere baslamistim.1500 dolar ödedim ama etkisi olmadi.Sonra almanya`ya geldim burada da bir 1500 euro ödedim bitmedi.Bütün vücuda lazer yaptrmak türkiye`de mümkün.Buralarda cok pahali.En son philips lumea aldimda rahatladim biraz.Yakinda 40 yasina giricem.25 yilim bu sorunla gecti.Yazin etek ve elbise giyemezdim.Her ay agda ile alsam bile büyük iskence.Ilk baslarda hep kanardi.Simdi epey azaldi.Ama hala tüyleri az olan kadinlara imrenirim.Ve bana sorsalar bir daha dünyaya gelsen ne isterdin die tüysüz olmak isterim derim.Yani düsünün artik nasil bir problem.

gerçekten lazer ya da epilasyon bir işe yaramadı mı? yani 25 sene diyorsunuz çok korkunç bir şey, keşke senede 1-2 Tr ye gelip halledebilseydiniz üzüldüm..

gerçekten lazer ya da epilasyon bir işe yaramadı mı? yani 25 sene diyorsunuz çok korkunç bir şey, keşke senede 1-2 Tr ye gelip halledebilseydiniz üzüldüm..

ben sadece yüzüme lazer yaptirdim cünkü cok pahaliydi.türkiye`ye lazer ilk geldiginde de pahaliydi.bacaklar icin o zaman seans basina 600 dolar istiyorlardi.almanya`ya geldigimde sadece yüz icin seans basina 120 ödedim ki bu en uygun fiyatti.bacaklar icin de seans basina 600 dolar istiyorlardi.ben istanbul`da yüzüme yaptirdim.12 seansta biter dediler 20 seans yaptirdim ama yine de bitmedi ve her seansi da ödedim.hic 12 seanstan sonra indirim yapalim falan da demediler.inanin ki sadece bacakta olsa raziyim.göbegim popo kismi da cok kötü.bir de ben tüm islemleri yanliz yapiyorum burda kimsem yok yardim edecek.bacaklarin arka kisminda ulasamadigim yerler oluyor,ya da sirtin alt bölgesi mesela.

yazarken birden problem olustu.senede bir iki geliyorum zaten ama yeterli olmazdi ki.iki ayda bir en baslarda gelmem gerekirdi.onu da düsündüm ama gel git cok masrafli olacakti.neyse artik lumea ile yapiyorum ama bazi bölgelerde hala cok.gercekten nefret ettim bu sorunumdan.benim icin bir kadinin sahip olabilecegi en büyük lüks tüysüz ya da az tüylü olmasi:)tesekkür ederim office.

Ablanın hiç rahatsız olmasına gerek yok, insanlar bunu sanat için yapıyorlar :)

Eklentiler

• Conchita_Wurst-Desktop-Photos.jpg
    Conchita_Wurst-Desktop-Photos.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 46
Lazer etkili değilmiş bu hastalıkta.
"20 yıl ne kadar sıkıntı çektiğini yazmış. Belli ki gerçekten çözümü yok. Kim ister ki böyle bir şey.

Sakallarını azaltabilir, koltuk altı ve bacak belgesiyle ilgilenebilir ama..

Back