Kendini daha seksi hissetmek isteyen kadın sakal bıraktı

zachgalifianakis__120221183309.jpg

Zach Galifianakis diye aktör var, ona benziyor, Felekten 1 gece filmindeki adam
Bu arada, adamın adını bilmediğimden, filmden buldum :)

13 yasindan beri hergun tras olmak?
Kadinin neler yasadigini hissettigini anlamadan igrencler havada ucmus.
Insanlarin fiziksel kusuruyla dalga gecmeye devam edin.
Cok guzel oldunuz.
Gozu kor olan ve goruntusu de duzgun olmayan biri malum siyah gozluklerden takmasa diyebilecek miydiniz igrenc diye?

valla beni de rahatsız etmedi nedense.
ama insanların durup tebrik etmeleri enteresan,
julia roberts da artık koltuk altı kıllarını almayacağını açıklamıştı.

dünyada bu trend olduysa demek haberimiz yok, bize geç geliyor :)

Isin icinde hastalik olunca birsey diyemiyorum 13yasindan beri tiras olmak zorunda kalmasi o yaslarda ustelik cok etkilemistr gizli sakli yapmis birde ne kadar bikmis usanmistir biz bile normal agdadan bikiyoruz bide yuzunde gogsunde erkrk tipi killanma oldugunu dusun zor ..kendini kabullenmek zorunda kalmis artik napsin baska

valla beni de rahatsız etmedi nedense.
ama insanların durup tebrik etmeleri enteresan,
julia roberts da artık koltuk altı kıllarını almayacağını açıklamıştı.

dünyada bu trend olduysa demek haberimiz yok, bize geç geliyor :)

Ay olmasın böyle bir trend ya, kıla tüye hiç tahammülüm yok... Uzamasını beklerken bile beni sinir basıyor ki çok tüylü bir insan değilim makinanın alması için belli bir ölçüye gelmesi lazım ya hani.. :))))

Ay olmasın böyle bir trend ya, kıla tüye hiç tahammülüm yok... Uzamasını beklerken bile beni sinir basıyor ki çok tüylü bir insan değilim makinanın alması için belli bir ölçüye gelmesi lazım ya hani.. :))))

valla ben de julia nın görüntüsünden rahatsız olmuştum fotosuna bakınca ama çok mutlu görünüyor, hiç bilemedim ki.

şu linkteki deneyi okusanıza, çok enteresan gerçekten;

Arizona Devlet Üniversitesi’nde yapılan deneyde, 10 hafta boyunca katılan kadınlardan epilasyon yapmamaları, erkeklerden de boyun altında kalan tüm bölgelerine epilasyon yapmaları isteniyor.

http://www.evrensel.net/haber/89357/agdasiz-bir-yazi

Farklı bir bakış açısı, doğruluk ihtimali çok yüksek Frida örneğinde olduğu gibi.. Ama ben ne bileyim kişisel olarak takıntı gibi bir şey olmuş sanırım ben de :)

Cesaret ister toplumun alışık olmadığı bir şekilde olmak insanların yadırgadığı eleştirdiği bakışların sürekli üzerinde olması alay etmelerine aldırış etmeden bu görüntüye sahip olmak
cesaretini taktir ettim

Evt bende pko hastasiyim bu yur vakalarin olmasi normal cunku pkonin verdigi asiri bi tuylenme oluo cunku biz pkolular her ay duzenli adet olmuoruz 2 3 hatta 4 aydabir olan hastalarda olabilio ilac kullanmadan adet olamioz bazen buda bu yuzden tuylenme ve kisirlik yapio

Back