kahkaha attımkeşke sakal yerine biraz fazlalıklarından kurtulmayı denese imişiğrenç görünüyor
Bence danamayin. Yarın bir gün siz de kilolu biri olabilirsiniz. Buna iğrenç demeniz çok yanlış.keşke sakal yerine biraz fazlalıklarından kurtulmayı denese imişiğrenç görünüyor
sence ben bu kadının kilosuna mı iğrenç dedim? ordan bakınca resme bir tek biraz fazlası olan sıradan bir kadın mı görüyorsunuzBence danamayin. Yarın bir gün siz de kilolu biri olabilirsiniz. Buna iğrenç demeniz çok yanlış.
Fazlalıklarından kurtulsun bence. Igrenc gözüküyor deyince ne anlamami bekliyorsun. Ben sadece söylemek istedim. Sonuçta kimse öyle olmak istemezsence ben bu kadının kilosuna mı iğrenç dedim? ordan bakınca resme bir tek biraz fazlası olan sıradan bir kadın mı görüyorsunuz
yorum yapayım diye yorum yapmayın yaa
evet kadının fazlalıkları olmasa tadından yenmeyecek o baştan çıkaran sakalları, koltuk altından görünen çekici kara kılları ve bacaklarındaki siyah tayta dönmüş hali ile.. haklısın ne kadar daaa sexiiFazlalıklarından kurtulsun bence. Igrenc gözüküyor deyince ne anlamami bekliyorsun. Ben sadece söylemek istedim. Sonuçta kimse öyle olmak istemez
evet kadının fazlalıkları olmasa tadından yenmeyecek o baştan çıkaran sakalları, koltuk altından görünen çekici kara kılları ve bacaklarındaki siyah tayta dönmüş hali ile.. haklısın ne kadar daaa sexiiişte tek kusuru bikaç kilo fazlası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?