Kendini çirkin bulmak

Senin problemin özgüvensizliğin ve bedeninden nefret etmen. Bedenini sevmiş olsaydın. Kusurlarını olduğun gibi kabul eder,kendine daha iyi bakmaya yönelik birşeyler yapabilirdin. 400-500 kalori ise çok az. Vücudumuzun uyuması,düşünmesi,yemesi içmesi sindirmesi tepki vermesi vs için bile 1000 in üzerinde kalori gerekiyor

Reis kusursuz insan var mi? Kiloysa spor yap sivilceyse yediklerine dikkat et hormonal bozukluksa doktora git.
Bu ara da yıllar geçecek yaslanacaksin ileri ki dönemler de kusurlarini sevmeyi bil.
mesela ben hamileyim çatlaklarım var, varsın olsun oğlumdan hatıra, ha onlemimi aldım yağlarımı sürüyorum ama yine de çatlıyor ne yapam ölemmi ?
Oturup senin gibi dert mi yanam
Sev kendini bacım sev ya !!!

Kendini güzel bulmuyorsun çünkü aklında güzellik için belirlediğin bir kalıp var ve ona uymuyorsun. Uydurmaya çalıştıkça da daha da kötü duruyor. Kabarık ve gür saç çok güzel aslında ama sen sürekli dizginlrmeye çalışıp yapısını bozuyorsun. Açık renk yüzüne kimbilir ne tonda fondoten sürüp bir de sivilcelerini azdırıyorsun. Giyim tarzı da çok önemli, çok tipsiz biri bile çok hoş giyinip özgüveniyle herkesi kendine hayran bırakabilir. Önemli olan kendinle çatışmamak. Bunla kastettiğim de şu, senin vücut ve yüz hatların yumuşaksa dramatik veya geometrik/sert giyinmek yakışmaz. Veya saçın siyah tenin açık renk olduğu için konstrast ve parlak renkler yakışacaktır. David kibbe'nin vücut tiplerini ayırdığı kategorilere bakabilirsin. Bir de ten renklerini mevsimlere göre ayııyorlar. Ona da bakabilirsin. Mesela bence sen kış kadını olabişirsin(soğuk ve parlak renkler) ve saçını ombre (karamelsi sarımsı renkler) boyatmak saçına sonbahar kadını rengi(sıcak ve zengin renkler) verdiği için sana yakışmamış. Senin saçının küllü ve koyu renklerde olması daha hoş durur kış kadınıysan. Kontrastını bozmamalısın. Siyah, lacivert bordo gibi renkler beyaz ve buzlu renkler yakışır. Gidipte turuncu, fıstık yeşili, bej gibi renkler giyersen hasta görünürsün kış kadınıysan. Kendine yakışan tarzı bulunca öz güvenin artacak.

19 yaş çok genç yahu. üzme sakın kendini. daha ne yüz ne de vücut oturmamış oluyor.
o yaştaki fotoğraflarma bakıp bakıp ben bu muydum diyorum cidden.
biraz özenle yazdıkların toparlanır merak etme.
bir de sivilcelerini sıkma :)

Saçların için brezilya fönü yaptırabilirsin.
Çok rahat edersin.
Kuaförde yaptırmak pahalı gelirse , internetten malzemesini alıp kendinde yapabilirsin ama çok zorlanırsın uzun ve yorucu bir işlem.

Kuzucum ne yaptın ya?
Senin saydıklarına göre bin basar kusurlarım var ve kendimi çok beğeniyorum, güzel bir kadınım.
Kaldı ki etrafıma göre de çok güzelim.
Bunun tek sebebi kendimi beğenmem!
Özgüveni yüksek biri olmam, burnumla, kilomla herkesten önce kendimin dalga geçebilmesi ve kusurlarımın da beni ben yapan şeyler olduğumu bilmem.

Evet çok saçma gelecek ama cidden düşün, kusur saydığın şeylerin hiç olmasaydı?
En basiti kabarık saçların yerine hiç saçın olmasaydı?
Doğuştan bir eksikliğin olsaydı?
Yapma Allah aşkına, gençlik güzelliği diye bir şey var.
Altın çağının başındasın, ne kadar çirkin olursan ol eminim çok güzelsin.
Bir şükür de yavrum ya, hayata öyle bak.

Merhaba ben dedıgınız SEYI yıllarca yasadım herkesin beni guzel bulması vs hıcbır ine inanmıyordum en sonunda bunun bir psikolojik sorun Oldugunu anladım ve tedavi oldum anksıyete bozukluğu vardı tabı durduk yere cıkmadı cocuklugum terkedılmem vs sımdı cok daha ıyı hissediyorum tabı aynı zamanda kendime bakıyorum mesela sac rengimi degıstırdım makyaj yapmaya basladım hafif kılo verdım vs istersen sende bir uzmandan yardım al ozguven eksikliğinden kaynaklı olabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…