- 31 Mart 2012
- 1.012
- 2.079
-
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
Galiba beni çekici yapan hiçbir şeyim yok ki ilgilenen bakan yokKendimi buldum lise yıllarımda bende böyleydim saçlarım ınce tellı bu yüzden sınıftaki arkadaşımın teki saçların fare kuyruğu kadar bu ne demişti bi takmıştım anlatamam sonra kendine hep kusur buldum sonra niye böyle yapıyırum ki dedim üniye başladım bir akrabamız beni o sıra 12 yaşında sandı ben kalakaldım moral sıfır oldu minyonum bu yönümü severim ama 18 deseler neyse 12 ne ya dedim . Sonra nefes problemi yaşadım dedim hazır geniz eti amalıyatı olcam burun estetiğinide aradan çıkarayım . Sonra saçlarımı kısa modelde kestirim ombre yaptım şuan özgüven tavan . Bu arada dış görünüşlede güzellik olmaz bir ses tonu bile kadını çekici yapar konuşma tarzı tavırları her şey
Cilt doktoruna gidersen iyi olur. O uygun tedaviyi önerir zaten.Ne tedavisi yapıyorlar leke ve hiperpigmentasyon için bir bilginiz var mı ? Yemiyorum zaten ama tabii haftada 1-2 kere nefis köreltmek için istediğimi yiyorum.
Saça gelince de ben başkalarında beğensem de kendime yakıştırmıyorum ya,bir kere açıcı spreyle kahverengi yapmıştım herkes çok beğenmişti.Tabii şimdilik saçla ilgili bir işlem yapmayı düşünmüyorum belki birkaç ay sonra.İnceltme yapmıştı kuaförüm ama biraz eskiye döndü gibi bir daha giderim belki inceltmeye.
Ama tamam söz bundan sonra güzelim derim :)
Umarım başarırım özgüven sahibi olmayı.
Etrafımda da pek güzel insan yok bu arada,estetik makyaj vs buralarda pek yaygın değil kadınlar kızlar çok bakmıyor kendilerine.
Hatta kursa gittiğimde bir kız başka bir kız arkadaşına “Kaşlarını niye alıyorsun” demişti yani kaş bile almıyorlar çoğu.
Aslında ben de almıyordum da daha kalkık dursun diye çok incelemeden altlardan biraz temizliyorum.
Teşekkür ederimm siz de güzelsinizdir bence aileniz çevreniz ne düşünürse düşünsün :)Cilt doktoruna gidersen iyi olur. O uygun tedaviyi önerir zaten.
Güzelsin zaten. :)
Neden sordunuz ki ? Küçümsediğimi mi düşündünüz ?Oralar nereler tam olarak?
Lazere hiç bulaşma. Hem pahalı hem tedavi kesin değil.Teşekkür ederimm siz de güzelsinizdir bence aileniz çevreniz ne düşünürse düşünsün :)
Cilt doktoru krem verdi ama yaktı resmen cildimi kullanmadım attım.
Lazere gittiğimde oradaki abla dermapen yapalım oraya demişti ama araştırdım o hem çok pahalı hem de etkili değilmiş.
Şimdi araştırıyorum lazerle vs tedavi için,uygun bir şeyler bulursam yaptırırım bulamazsam da sonra artık.
Yooo yoo kesinlikle öğle değil merak ettim kaş almak kendine bakmak hatta ozguvenli ve bilmiş olmak garip karşılanmişta ondanNeden sordunuz ki ? Küçümsediğimi mi düşündünüz ?
Bakmayacaksın duymayancaksın onları ki zaten daha yeni üniversiteye başlıyacaksın benim lise ve üni zamanlarım aynı kişi değilim en yakın arkadaşım bile karşılaştığımzda beni tanıyamadı . Kendime bakıyorum kıyafetlerimi özenle seçiyorum şuan çevrem akrabalarım her konuda fikrimi alırlar. Yüzünün şekli anlattığın kadarıyla çok güzel millet v yüz için ameliyat oluyor kızGaliba beni çekici yapan hiçbir şeyim yok ki ilgilenen bakan yokTüm derdim erkek değil ama yaşıtlarım su gibi götürürken benim halimin böyle olması bi “acaba ondan mı” dedirtiyor
Lanet gelsin şu özgüvene,ne zormuş şunu kazanmak.Hadi bi kere kazansam,kazandığımı da tek lafıyla sıfırlayan insanlar var çevremde onları da yok etmek lazım.
Şehir ismi vermeyeyim tanıdıklar üye buraya.Doğu’da bir yer.Yooo yoo kesinlikle öğle değil merak ettim kaş almak kendine bakmak hatta ozguvenli ve bilmiş olmak garip karşılanmişta ondan
Yakındığım özelliklerimden birini mi istiyorsunuz siz de yoksaYine yarama tuz basildi
Ben kacayim bu konudan.
Birkaç ay sonra saçlarımı kumral bi ombre yaptırmak istiyorum daha profesyonel bir yerde.Fiyatta anlaşamazsak da tenime uygun düz bir renge boyatırım.Şekillendirme için de düzleştirici biraz zor ama maşa alırım maşayla daha kolay şekil alıyor.Bakmayacaksın duymayancaksın onları ki zaten daha yeni üniversiteye başlıyacaksın benim lise ve üni zamanlarım aynı kişi değilim en yakın arkadaşım bile karşılaştığımzda beni tanıyamadı . Kendime bakıyorum kıyafetlerimi özenle seçiyorum şuan çevrem akrabalarım her konuda fikrimi alırlar. Yüzünün şekli anlattığın kadarıyla çok güzel millet v yüz için ameliyat oluyor kızbir kaç saç bile insanı öyle bir değiştiriyor ki git güzel bir kuaföre saçlarını asimetrik mi olur kısa bob mu olur kestir doğal tonlarda boyat saçını ılk doğal tonlar dene ben karamel yapmıştım ilk kaşını farklı güzel bir şekil verdir. Ki benim de kaşlarım siyah ve gür bunlar güzel şeyler millet bizim kaşlara sahip olmak için ne bakımlar yapıyor
Ben estetik isterdim ama eşim asla kabul etmez. Eşim bu halimi cok seviyor.Yakındığım özelliklerimden birini mi istiyorsunuz siz de yoksaSaçlarım seyrek kilo alamıyorum yüzüm küçük demeyin ben de size özeniyorum
Birkaç ay sonra saçlarımı kumral bi ombre yaptırmak istiyorum daha profesyonel bir yerde.Fiyatta anlaşamazsak da tenime uygun düz bir renge boyatırım.Şekillendirme için de düzleştirici biraz zor ama maşa alırım maşayla daha kolay şekil alıyor.
Benimkiler çok gür değil normal kalınlıkta alttan biraz alıp kavislendiriyorum iyi oluyor
Yüzüm v şekilli de kilo vermem lazım ortaya çıkması için
ben doğuda bir sehirde okudum üniversiteyi. okul biterken ,mesleki bilgimin yüksek yeterliliğine ek sanat tarihçisi kadar sanat tarihi bilgisiyle mezun oldum . ana dilim dısında makale okuyacak kadar bilgimin olduğu 2 dil biliyorum , yoga egitmenliği ve bir kac sertifika daha aldım. yemek konusunda dünya mutfagı bazında calısıyorum bir kaç cafeden teklif bile gelmişti tatlılarım içinŞehir ismi vermeyeyim tanıdıklar üye buraya.Doğu’da bir yer.
“Burada insanlar kendilerini pek geliştirmiyor” cümlesinden dolayı öyle dediniz sandım.Ama gerçekten de öyle kim ne derse desin.Erkeklerin çoğu nargile kafe gibi yerlerde takılır hatta kızlar da okeye falan gider.Böyle şeyler yapmak normal ama sinemaya giden kendilerini geliştirecek tarzdaki yabancı dizi ve filmleri izleyen az mesela.Şimdi belki küçümsüyor diye yanlış anlaşılırım demek istediğimi net anlayabilmeniz için gelip yaşamanız lazım.
Özgüvenli olmak garip değil kendine bakan sayısı az,çoğu kız 0 makyaj geziyor.
Benim cevap verdiğim abla orası neresiymiş öyle kimse kendini geliştirmiyor diye sorunca ben de açıkladım.ben doğuda bir sehirde okudum üniversiteyi. okul biterken ,mesleki bilgimin yüksek yeterliliğine ek sanat tarihçisi kadar sanat tarihi bilgisiyle mezun oldum . ana dilim dısında makale okuyacak kadar bilgimin olduğu 2 dil biliyorum , yoga egitmenliği ve bir kac sertifika daha aldım. yemek konusunda dünya mutfagı bazında calısıyorum bir kaç cafeden teklif bile gelmişti tatlılarım için
ve bir ton kitap , ansiklopedi okudum . sizin için değil doğuda okuyan herkes için yazıyorum bunu . küçük sehirlerin kendini geliştirmeye artısı büyük sehirler kadar yüksek olur eger siz isterseniz ,
hayat daha kolaydır cünkü , bu daha cok boş vakit yaratır . önyargılı olmasın kimse
ve bende kaşlarımı almıyorum , okeye de cagırırlarsa hiç kacırmam
Öncelikle biri zaten ingilizce , en kolay her yerde kaynak olan dil .Benim cevap verdiğim abla orası neresiymiş öyle kimse kendini geliştirmiyor diye sorunca ben de açıkladım.
Yoksa ben elimden geleni yapıyorum kendimi geliştirmek için ha tabii her şey bilgi değil eğlence de lazım o ayrı
Bir de yabancı dillerinizi nasıl öğrendiniz acaba ?