- 1 Eylül 2018
- 1.192
- 858
- 123
- 27
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
-
Tedavi için doğum kontrol hapı kullandım 3 ay ve başa sardı,hadi sivilcelerin arada bir çıkmasını geçtim de lekelerim ve sivilce izlerim geçmiyor :/Genceciksin 19 yaş
Bende 1.68 boy ve 66 kiloyum cokta kilolu gelmiyorum kendime
Sen daha iyisin ayrica yüzünün yanaklarinin dolgun olmasi daha iyi çökmüş ve zayif bi yüz daha kötü durur
Yaşının küçük olmasi nedeniyle yüz hatlarin oturmaz
25-30 lardan sonra kendimi daha güzel hissetmeye başladım mesela
Sivilcelerin için tedavini aksatma sıkma sivilcelerini
Yediklerine dikkat etTedavi için doğum kontrol hapı kullandım 3 ay ve başa sardı,hadi sivilcelerin arada bir çıkmasını geçtim de lekelerim ve sivilce izlerim geçmiyor :/
Benim yaşındakiler artık ergenlikten yavaş yavaş çıktıkları için ciltleri bebek gibi.
Beni de pek beğenmezler yani garip aslında güzelsin diyorlar ama annem suratımın büyük olduğunu yüzüme vurdu mesela,kuzenim de burnun çirkin demişti.Bu başlıkta kendimi buldum
En kötüsü de çok yakınında olan bir insanın bunu söylemesi.
Beni de pek beğenmezler yani garip aslında güzelsin diyorlar ama annem suratımın büyük olduğunu yüzüme vurdu mesela,kuzenim de burnun çirkin demişti.
Daha yeni kütüphanede tanıştığım bi kız üstü kapalı bir şekilde makyajıma laf soktu.
Beni de pek beğenmezler yani garip aslında güzelsin diyorlar ama annem suratımın büyük olduğunu yüzüme vurdu mesela,kuzenim de burnun çirkin demişti.
Daha yeni kütüphanede tanıştığım bi kız üstü kapalı bir şekilde makyajıma laf soktu.
Büyük olmasından çok yanakların tombul olması sıkıntıAyrıca büyük yüzleri çok beğenirim şahsen :)
Gerçekten özgüvenle ilgili ama.Beni de pek beğenmezler yani garip aslında güzelsin diyorlar ama annem suratımın büyük olduğunu yüzüme vurdu mesela,kuzenim de burnun çirkin demişti.
Yürüyüş zaten yapıyorum her yere yürüme gidip geliyorum sürekli koşturuyorumFarkında mısın bilmiyorum ama hiçbir şeyi beğenmiyorsun. Galiba dar bir güzellik anlayışın var. Ayrıca foto olmadan buna karar vermek çok güç. Mesela serenay sarıkaya’yı herkes çok beğenir fakat bana hiç çekici ve güzel gelmiyor. Her yerinin düzgün olması güzel olacaksın anlamı taşımıyor. Mesela beyaz ten siyah saç kombinasyonunu çok severim ama sen sevmiyormuşsun. Saçların çok kabarıksa ara makas attırabilirsin. Kiloyu da spor yapacaksın başka çaresi yok. Sporsuz verilen kilo güzel durmaz sarkarsın. Tavsiyem yürüyüş ve pilates
Haklısınız tabii ama bunu nasıl başarabilirim hiç bilmiyorum.Gerçekten özgüvenle ilgili ama.
Beni de çirkin bulur annem, çevrem vs.
Ama kocam çok güzelsin der.
Senin yaşlarındayken arkadaşlarım açık açık çok da güzel değilsin derlerdi. Haklılardı çünkü tarzım berbattı. Ona rağmen bende özgüven tavandı. O yüzden sanırım okulun, mahallenin yakışıklı erkekleri peşimde gezerdi.
Yani kendine güven. Ezik ya da üzgün durma. Hep pozitif ve mutlu ol. Nelerin değiştiğini gördüğünde şaşıracaksın.
Kırılsak bile “Kırılmamayı öğren” diyorlar.Bu daha da garip.Zaten 2 gramcık kalmış özgüveni de sıfırlıyorlar.Üstelik bunu diyen kişi benim ablam. Sanırım ailelerimiz kırılmadığımızı falan düşünüyor.
Kütüphanedeki kıza da çok sinir oldum, hadsiz.
Kendini severek.Haklısın tabii ama bunu nasıl başarabilirim hiç bilmiyorum.
Ne tedavisi yapıyorlar leke ve hiperpigmentasyon için bir bilginiz var mı ? Yemiyorum zaten ama tabii haftada 1-2 kere nefis köreltmek için istediğimi yiyorum.Kendini severek.
Çevreni gözlemlersen doğal güzel çok çok az. Çoğu ya estetik ya makyajla kusurlarını gizliyor.
Her zaman çirkinim değil güzelim demelisin. Beyaz ten, kara kaş kara saç birçoğunun istediği tip.
Saçların çoksa ara makas attırabilirsin. Lekeler için tedavi olarak kurtulabilirsin. Kilo en kolayı. Yemezsen verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?