Ben hiç anlam çıkaramadım. Cahil miyim ne.Şimdi Türkçede birçok cümlenin altta yatan, derinlerde kalmış bir sürü anlamı vardır. Bu da öyle bir cümle, nereye çekersen geliyor mübarek. Harbi hangisini kastetmiş olabilir, sarf edenden başkası bilemez.
Hakediyorlar hepsi aynı dünya para kazanıyorlar millete şükür edelim diyorlar din de para olmaz madem öyle ramazanda Allah rızası için program yapsınlar yada bu kadar uçuk paralar almasinlar
Aynen oye arkadaşım şükür Kuran indirilmiş ayetlerin mealini okursak sorun kalmaz elbette Arapçayı önemli ama mealini bilmediğimiz şeyi okumak ne kadar faydalı olabilirkiZaten insanlar da buna tepkili ve bu yüzden yapıyorlar böyle şeyleri. Bana ekrandan israf haram diyip ayda 750 bin lira alan adama ben ne saygı ne sempati duyamam ki.
Ha hoşr şey mi ? Değil evet adamı meşgul etmek boş yere ama bu da pasif bir direniş işte.
Zaten insanlar da buna tepkili ve bu yüzden yapıyorlar böyle şeyleri. Bana ekrandan israf haram diyip ayda 750 bin lira alan adama ben ne saygı ne sempati duyamam ki.
Ha hoşr şey mi ? Değil evet adamı meşgul etmek boş yere ama bu da pasif bir direniş işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?