Kendini Bilmez İzleyici Mustafa Karataş'ı Trolledi

Mustafa Karatas hocayi severim ama abuk subuk sorular yuzunden izlemiyorum bu tarz programları. Uslubunu duruşunu bozmadan ayar verdigi cevaplar da olmustur. Bir kere star tv de melek baykal in programında denk gelmiştim.

Mustafa Karatas hocayi severim ama abuk subuk sorular yuzunden izlemiyorum bu tarz programları. Uslubunu duruşunu bozmadan ayar verdigi cevaplar da olmustur. Bir kere star tv de melek baykal in programında denk gelmiştim.

bende Fatih Çıtlağa denk geldim bir kere.. 10 saniye zor tahammül ettim, o adamı izlemem için işkence altında olmam gerek :27:

Karataş hocayı severdim ama bazı söyledikleri şuan 2-3 yıl öncesi ile çelişkili.. Gerçi ne söylediğinin çok önemi yok mesele niyet.. En son dün gece izlerken bir sözüne takıldım, dün gece bir soruya daha sene önce başka cevap vermişti, benzer soru dün soruluncada farklı cevap verdi.. Ya ben mi yanlış anlıyorum bazı şeyleri bilemedim.. :KK64:

Ben sürekli takip etmiyorum bu adamı. İzlediğim zamanlar konuşmaları diğer hocalara göre daha mantıklı daha gerçekçi gibi geliyor. Sorulan sorular ise bir o kadar saçma. Sanki adam psikolog gibi dert yanıyorlar. Sonuna da günah mı hocaaaam diye ekliyorlar bir de. Sinir oluyorum.

En iyisi Çay Tv Necati Hoca.:KK48: Hem gülüyorsunuz hem öğreniyorsunuz.

Hakediyorlar hepsi aynı dünya para kazanıyorlar millete şükür edelim diyorlar din de para olmaz madem öyle ramazanda Allah rızası için program yapsınlar yada bu kadar uçuk paralar almasinlar
Sonra almadiklari para yapimciya mi kalsinm ya da kanala. Ben izlemiyorum. Eskiden denk gelince izlerdim. Hic biri calismayin para kazanmayin ama sükredin demiyor. Yani bence böyle düsünürsek haksizlik ederiz. Calismis ilahiyat okumus. Dalinda ilklerin arasina girmis ki program teklifi almis. Emek var ortada. Belki kazandiklari paralari bagisliyorlar. Belki cocuk okutuyorlar. Nerden bilecez. Bir ara ben de sizin gibi düsünüyordum. Ama sonra oturup evden ne güzel yargiliyorsun toprak dedim.

Bu hocalarin en büyük sorunu. Televizyonculugu bilmiyorlar. Sacma sorulara sacmalama demeleri lazim.

Sonra almadiklari para yapimciya mi kalsinm ya da kanala. Ben izlemiyorum. Eskiden denk gelince izlerdim. Hic biri calismayin para kazanmayin ama sükredin demiyor. Yani bence böyle düsünürsek haksizlik ederiz. Calismis ilahiyat okumus. Dalinda ilklerin arasina girmis ki program teklifi almis. Emek var ortada. Belki kazandiklari paralari bagisliyorlar. Belki cocuk okutuyorlar. Nerden bilecez. Bir ara ben de sizin gibi düsünüyordum. Ama sonra oturup evden ne güzel yargiliyorsun toprak dedim.

Bu hocalarin en büyük sorunu. Televizyonculugu bilmiyorlar. Sacma sorulara sacmalama demeleri lazim.
Kanalla ne işleri var çok bilgilendirmek istiyorlarsa sponsor ve zengin iş adamlarından destek alarak sadece ramazanda seminerler düzenlenebilir benim fikrim bu konuda hiç iyi niyetli olamayacağım malesef

Back