Kendini Bilmez İzleyici Mustafa Karataş'ı Trolledi

Rahmetli ananem hep derdi ki "Cok laf yalansiz, cok para haramsiz olmazmis". Simdilerde orneklerini gordukce cok daha iyi anliyorum ne demek istedigini.Tabi ki ilim sahibi din adamlari fakir kalmasinlar ama bolum basina 750 bin TL gibi astronomik ucretler alirkende bir sorgulasinlar bir zahmet hakkim mi diye? Evet diger oyuncularda yaptiklari isten cok paralar aliyorlar ben ce onlarinda sorgulamasi gerek dunyada bu kadar ac varken bu zenginlik hakkim mi?
Canım sen inanıyor musun o kadar ücret aldığına din adamlarının.Kaldı ki hepsini bilmiyorum ama Nihat Hatipoğlu'nun okuttuğu burslu öğrenciler var,Bazen izlerken görüyorum ,sorulan sorular kulaktan dolma bilgiler.Çoğu insanın dini bilgisi zayıf,kimi okuma yazmayı bilmiyor.Program yapanlar ise prof,bu sayede doğru bilgileri öğrenmiş oluyorlar.

Canım sen inanıyor musun o kadar ücret aldığına din adamlarının.Kaldı ki hepsini bilmiyorum ama Nihat Hatipoğlu'nun okuttuğu burslu öğrenciler var,Bazen izlerken görüyorum ,sorulan sorular kulaktan dolma bilgiler.Çoğu insanın dini bilgisi zayıf,kimi okuma yazmayı bilmiyor.Program yapanlar ise prof,bu sayede doğru bilgileri öğrenmiş oluyorlar.
Valla ne kadar ucret aliyorlar bilmiyorum inanin bununla ilgilenmiyorumda.Sadece eger aliyorlarsa sorgulasinlar diyorum hatta bu sorguyu herkesin yapmasi gerektigini soyluyorum. O kadar dindar genclik yetistiren bir ulkenin vatandaslarinin da bu kadar cahil kalmasina bir anlam veremiyorum dogrusu.

Hakediyorlar hepsi aynı dünya para kazanıyorlar millete şükür edelim diyorlar din de para olmaz madem öyle ramazanda Allah rızası için program yapsınlar yada bu kadar uçuk paralar almasinlar
Haklisin çok uçuk para alıyorlar .sadece onlarmi fatih terimin aylık ücretini duysan fevrin döner.h ele şu artizler yokmu aldıkları bölüm basi

Bölüm başı değil canım âmâ cidden yüksek aldıkları para.malesef ve cidden malesf

Peygamberlerin bile din dışında işleri olurdu. Buna rağmen kendine müslüman diyen sadece dinden para kazanıyorsa bu haramdır bana göre. İmamların aldığı paralar da dahil buna. E taş mı yiyecek bunlar diyorsanız peygamberleri örnek veririm. Onlar taş mı yiyordu?

Peygamberlerin bile din dışında işleri olurdu. Buna rağmen kendine müslüman diyen sadece dinden para kazanıyorsa bu haramdır bana göre. İmamların aldığı paralar da dahil buna. E taş mı yiyecek bunlar diyorsanız peygamberleri örnek veririm. Onlar taş mı yiyordu?

Belki bunlar Suleyman Peygamberi ornek aliyordur. Onun gibi zenginlik istemislerdir, yedikleri de aldiklari da helal olsun. Izleyen kesim helal edip izliyorsa sorun yok. Biri hem sevmeyip hem de izlemiyordur herhalde...
Cidden o kadar nefret dolusun ki her seye herkese, biraz sakin ol Kalplerbirsedunyaguzel! hanimefendi, tavsiye ederim...

bence hocaların tv ye çıkıp soru cevap yapmaları çok güzel, halkın buna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ama çoğu hoca bunu şov malzemesi haline getiriyor malesef o zaman hiç hoş olmuyor tabii, güzel yorumlayan olmayan şeyleri katıştırmayan hocalarda alsın tabii parası, saçma sapan evlendirme programı yapanlar dünyayı götürüyor, bu en azından gerekli bişey
ama hak eden kaç tane bilmiyorum, mesela trt de çıkan yusuf kavaklı çok samimi geliyor bana ve adam olanı söylüyor, bişeyler katıştırmıyor
ama mesela cübbeli şovmen bence

Belki bunlar Suleyman Peygamberi ornek aliyordur. Onun gibi zenginlik istemislerdir, yedikleri de aldiklari da helal olsun. Izleyen kesim helal edip izliyorsa sorun yok. Biri hem sevmeyip hem de izlemiyordur herhalde...
Cidden o kadar nefret dolusun ki her seye herkese, biraz sakin ol Kalplerbirsedunyaguzel! hanimefendi, tavsiye ederim...

evet nefret doluyum benim vergimle saray yapılmasına nefretim var
halk açken kendileri karun sofralarında gezenlere nefretim var
halkın din iman edebiyatıyla oyalanmasına itirazım var oysa insanların dinlerini öğrenmeleri için hacı hocalara ihtiyacı yok.

sen de nefret dolu ol derim zira bugün aman ne var dediklerin yarın senin de hayatını kısıtlayacak. cemaat dersini aldı sıra başkalarında.

evet nefret doluyum benim vergimle saray yapılmasına nefretim var
halk açken kendileri karun sofralarında gezenlere nefretim var
halkın din iman edebiyatıyla oyalanmasına itirazım var oysa insanların dinlerini öğrenmeleri için hacı hocalara ihtiyacı yok.

sen de nefret dolu ol derim zira bugün aman ne var dediklerin yarın senin de hayatını kısıtlayacak. cemaat dersini aldı sıra başkalarında.

Bu konuyla sarayin ne alakasi var? Yok cemaat yok bilmem ne.
Sen her dini konuda boylesin. Din olmasa su ulkede, mutlu olacaksin ayni bir sibelim vardi onun gibisin.
Sakin ol, kendine eziyetten baska bir sey degil.
Din hep olacak o yuzden relax ol Bosu bosuna eziyet etme kendine ;)

Hakediyorlar hepsi aynı dünya para kazanıyorlar millete şükür edelim diyorlar din de para olmaz madem öyle ramazanda Allah rızası için program yapsınlar yada bu kadar uçuk paralar almasinlar
Bunu mantıklı bulmuyorum. Sonuçta ortada piyasa var. Kanal bu işten para kazanıyor. Allah rızası için yapıyorum para almam demek ya da az almak kanala havadan para kazandırmak olur. Anlamsız.

Bu konuyla sarayin ne alakasi var? Yok cemaat yok bilmem ne.
Sen her dini konuda boylesin. Din olmasa su ulkede, mutlu olacaksin ayni bir sibelim vardi onun gibisin.
Sakin ol, kendine eziyetten baska bir sey degil.
Din hep olacak o yuzden relax ol Bosu bosuna eziyet etme kendine :KK66:

benim dinle bir derdim yok halen anlamadın.
din adına ülkede yapılanlara karşıyım.
ki dediğim gibi yarın pişman olacaksın bugün sustuklarına. cemaatten ders almanı öneririm.

benim dinle bir derdim yok halen anlamadın.
din adına ülkede yapılanlara karşıyım.
ki dediğim gibi yarın pişman olacaksın bugün sustuklarına. cemaatten ders almanı öneririm.

Ne diyosun ya cemaatten banane. Din adina zulm edenin Allah belasini versin. Anladin mi?

Bunu mantıklı bulmuyorum. Sonuçta ortada piyasa var. Kanal bu işten para kazanıyor. Allah rızası için yapıyorum para almam demek ya da az almak kanala havadan para kazandırmak olur. Anlamsız.
O zaman yapmasınlar ihtiyacımız mi var bunlara madem bunlar anlatacak neden cami ve imamlar var emin ol bunlardan daha bilgili ve duzgun insanlar var hocalar var kanallarda yok neden mi çünkü pis nefislerini parayla doldurmadiklari için. .. emin olun camilerde ve kitaplarda kadın erkek daha iyi insanlar var

Valla ne kadar aldıklarıyla zerre ilgilenmiyorum,haramsa zaten Allah sorar hesabını benim yapabileceğim bir şey yok o konuda...Benim için üslubu,Kuran ve sünnet ışığında bilgi vermesi,konuşmanın akıcılığı önemli...Birde telefonla soru cevap lı olanları tercih etmiyorum ben.Fatih Çıtlak'ı tavsiye ederim :)

O zaman yapmasınlar ihtiyacımız mi var bunlara madem bunlar anlatacak neden cami ve imamlar var emin ol bunlardan daha bilgili ve duzgun insanlar var hocalar var kanallarda yok neden mi çünkü pis nefislerini parayla doldurmadiklari için. .. emin olun camilerde ve kitaplarda kadın erkek daha iyi insanlar var
Arz talep meselesi bu. İnsanlar talep ediyor ki bu programlar var. Ben faydali da olduklarını düşünüyorum. Insanımız okumayı sevmiyor, hiç değilse bilen birini izleyip öğrensinler.

Arz talep meselesi bu. İnsanlar talep ediyor ki bu programlar var. Ben faydali da olduklarını düşünüyorum. Insanımız okumayı sevmiyor, hiç değilse bilen birini izleyip öğrensinler.
Haklısın öyle milletini ancak konuşan herkese kaniyoruz.. acaba doğrumu diye merak etmeyiz yazık bizr

Kahkaha attım yeminle! Nedir bu ya böyle... Bence hocayı gıcık etmek amaçlı ne olduğu belli olmayan soru sormuş işte... Amaç öğrenmek falan değil, dalgasına sormuş...

hayır milletin sorduğu soruda gerçekten ilim öğrenmeye yönelik falan olsa yanmayacağım.. "ben sevdiğime kavuşmak için dua ediyorum, sevdiğim de sevdiğine kavuşmak için dua ediyor hangimizin duası kabul olur?" minvalinde abuk sabuk geyikler.. aslında düşününce bu milletle ekranda 3 saat geçirmek için trilyonlar versen bana yetmez :27:

Back