- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
Ben de geldim , slm bayanlar
Ooo canim naber, hosgeldin. Listeye iki numaradan giris yaptin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de geldim , slm bayanlar
dengesizim ya susarsam sonuna kadar konuşursam sonsuza kadar deşifre oldum zaten gizleniyordum ama
Sende bazen cok ketumsun bazende gevezesin ama seviyorum yorumlarini.
dengesizim ya susarsam sonuna kadar konuşursam sonsuza kadar deşifre oldum zaten gizleniyordum ama
Burasi harikaymis kizlar baslik cok güzel
sende benden az degilsin ketumlukta hosgeldiniz kozmetik ve berattiSoyledim bir daha soylemem.
Aha kozmetik geldi.
Ben bügün Sinir küpüyüm diye bilirim Kizim 16 Yasinda hanim efendi 2 gün okula gitmemis hanim efendi yazili olucakmis zor oldugu icin evde kalmis
Hosbuldum valla bi girdim seni gordum , daldim hemen , artik kacinci numaradan farketmez herkese slmOoo canim naber, hosgeldin. Listeye iki numaradan giris yaptin.
niye herkezn aklına ilk matematik geliyor ki yaHangi dersti matematik mi
sende benden az degilsin ketumlukta hosgeldiniz kozmetik ve beratti
Hosbuldum valla bi girdim seni gordum , daldim hemen , artik kacinci numaradan farketmez herkese slm
kozmetik evet evlenme teklifini kabul ediyorum mu diyorsun.
niye herkezn aklına ilk matematik geliyor ki ya
Matematige evetti hanimin okumaya niyeti yok ama sorarsan okumak istiyor oglum bankacilik okuyor iki kardesler ama ayri dünyalardan kizin akli bir karis havada
ben hiç sevmezdimmm o dersi yaa ifit olurdum doğruBen biyolojiden nefret ederdim. En cok matematigi severdim.
Cok fazla sikayet ediyorsun kizindan. Negatifligin ona yansimis olabilir. Bu sekil ona yaklasamazsin.
Yapamiyor edemiyor degil cozum bulmaya calis.
Hosbulduk deadline, sen sanirim luckynin kilo verme forumdansin
Hakli olabilirsin ama bu degistirdigi 3 okul LuckyBen biyolojiden nefret ederdim. En cok matematigi severdim.
Cok fazla sikayet ediyorsun kizindan. Negatifligin ona yansimis olabilir. Bu sekil ona yaklasamazsin.
Yapamiyor edemiyor degil cozum bulmaya calis.
Yok ben o ilk yarismada ucuncu olmustum sanirim:) hic de ayagim falan kaymadi :)Evet orda ayagini kaydirmaya calistim, badem ye dedim ama kilo vermeye devam ediyor.