- 20 Ekim 2013
- 15.876
- 20.905
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
yalnız alıntılara bir haller olmuşben sana buldum aceleci enerjik meraklı çözeriz zamanla
telefonun acikligi kabul edemedi kendini beğenmiş degilsin demek oyle o olsundis önemli tabi çalışmaya baslayim bakcam sana iyi bak dişlerine bu arada calistigim sınavı anlamış oldun
ben sana buldum aceleci enerjik meraklı çözeriz zamanla
telefonun acikligi kabul edemedi kendini beğenmiş degilsin demek oyle o olsundis önemli tabi çalışmaya baslayim bakcam sana iyi bak dişlerine bu arada calistigim sınavı anlamış oldun
Yasıtımsın kızz ne guzel göreceli evlendim bn bnm odunlamaşallah canmm benm nasıl gidiyor evliliğin nasıl evlendinz :)
ben 21 yaşındayım daha
bu alintilara neler oluyor ya deli oldumlucky mufettis olsam fena olmaz sen ne iş yapıyorsun iyi hoşta bilmiyorum ben neden
benim telefon yapıyor ya siliyor sonunu yazarken suçlu benmisimAlintilari siz bozuyorsunuz. Onlarin hic bir sucu yok.
Suan calismiyorum. Ben istatistik alaninda master yaptim. Simdi de bilgisayar alaninda master yapiyorum. Bir daha ki hedefim doktora .
benim telefon yapıyor ya siliyor sonunu yazarken suçlu benmisimarkandayim devam et kim tutar seni sende o azim var
istanbula gelmem icin sınavda ilk 10 a girmem lazım nerdeGel Istanbul'a sen uzmanligi, ben doktorami yapayim.
Istanbul'dan Ankara'ya gitmenin en guzel yani ; Istanbul'a donusu derler.
istanbula gelmem icin sınavda ilk 10 a girmem lazım nerdeşans bu gerçi bir bakmissin ordayim ankarada iyi ya ıstanbul kalabalık biraz ama olsun güzel şehir
tamamdir lakabı sen secmissin begendim
Onu biz buluyoruz senin icin. Mesela yazismalarindan en one cikan ozelligin ... Lakaplar da guncellenebilir.
tamamdir lakabı sen secmissin begendim
nazar etme ne olur çalış seninde olur diyorsun yaniCalis sende cok eglenceli sehir bak.
nazar etme ne olur çalış seninde olur diyorsun yanibir anda durgunlasti burası kaçtı mi herkes
niye ki susmam ben konuşmaya geldim iki lafin belini kiriyoruz burdasessiz olun biraz
niye ki susmam ben konuşmaya geldim iki lafin belini kiriyoruz burda
hahahaO mikemmel cazibemize dayanamamislardir.
vayy anacmm vayy yandık biz seninleniye ki susmam ben konuşmaya geldim iki lafin belini kiriyoruz burda
hahahaolabilir yani dimi kozmetik gelsin bakalım neler doncek burda kac yasindasin lucky hatirlmiyorum ben soylemismiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?