- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.209
- 773
- Konu Sahibi AklinYolu1
Aynen oyle diyorlar "benim kocam yapmaz "Topik degil , bolum kiz bir giren zor cikiyor.
Eeee oyle demiyorlar mi.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen oyle diyorlar "benim kocam yapmaz "Topik degil , bolum kiz bir giren zor cikiyor.
erkeklerin ne işi var yakalanmasınlar sonra yakalanınca ne oluyor merak ettim ben buralarda acemiyim napayimAkilli ol aklini almiyim.
Chinese yiyorum iki gundur , iyiki yarismadan cikmisim.
Sikayet edeceksen BDV deki erkekleri sikayet et.
BDV klasigi:
![]()
karikatürler yakıyor lucky senin beyin devreler ne halde canım dersini çalıştın mi bakayım senNappiyonus sonra.
![]()
erkeklerin ne işi var yakalanmasınlar sonra yakalanınca ne oluyor merak ettim ben buralarda acemiyim napayim
karikatürler yakıyor lucky senin beyin devreler ne halde canım dersini çalıştın mi bakayım sen![]()
hadi ya oyle bir bölüm mu varmış kk da benim ilgimi cekmemisse ışte isim yok orda
Topik degil , bolum kiz bir giren zor cikiyor.
kesinlikle klasik ya gözüyle görse de insan ınanmak istemiyor özellikle bizim toplumda ilginç yaniAynen oyle diyorlar "benim kocam yapmaz "
hadi ya oyle bir bölüm mu varmış kk da benim ilgimi cekmemisse ışte isim yok orda
kesinlikle klasik ya gözüyle görse de insan ınanmak istemiyor özellikle bizim toplumda ilginç yani![]()
kesinlikle klasik ya gözüyle görse de insan ınanmak istemiyor özellikle bizim toplumda ilginç yani![]()
evet heryerde bir numarasin bana bir numarayi verseler önce sen varmisin diye sorarım attirirsin senHe calistim bugun. O yuzden karikaturlere sardim.
Bu da ben
![]()
evet heryerde bir numarasin bana bir numarayi verseler önce sen varmisin diye sorarım attirirsin sen![]()
ay gitmeyim o zaman insanların derdi beni germesin dilaya yazık dert mi dinliyor orda insan manyağa bağlarBosver girme ya. O kadar dert arasinda depresif olup cikiyorsun.![]()
hah bu tam oldu bende sesleneyim senin.vasitanlaSagol canim
Bu da ruh esime gelsin.
![]()
ay gitmeyim o zaman insanların derdi beni germesin dilaya yazık dert mi dinliyor orda insan manyağa bağlar![]()
hah bu tam oldu bende sesleneyim senin.vasitanla![]()
ay gelmez onlar çabuk falan otobüs bekliyorlardır belki hakikatenBiz de dilay a gitme diyoruz ama BDV kolik olmus iste.
Iyi o zaman burdan seslenelim de cabuk gelsinler.![]()
adın çıkmış bikere benide az sonra atarsin herhalde susayim
özel avukat supermis ondan korkuyorlar anladım benşu topiginin.merak ettim cok ilginç dertlere deva bulmak bir ara şu topige ugrayim ben
![]()
ay gitmeyim o zaman insanların derdi beni germesin dilaya yazık dert mi dinliyor orda insan manyağa bağlar![]()
Biz de dilay a gitme diyoruz ama BDV kolik olmus iste.
Iyi o zaman burdan seslenelim de cabuk gelsinler.![]()
ay gelmez onlar çabuk falan otobüs bekliyorlardır belki hakikaten![]()
Yok benim topigim degil beyaaaaHic isim olmaz
Stres atiyorum ben orada, arada catiyorum birilerine, iyi geliyor yaaaa![]()
stres atma yeri olarak kullanıyorsun yani bir bakıma bak bu güzel fikirmisYok benim topigim degil beyaaaaHic isim olmaz
Stres atiyorum ben orada, arada catiyorum birilerine, iyi geliyor yaaaa![]()
otobüs bekliyorlarsa iyi hakikaten uzay mekiği bekliyorlarsa yandikOtobus bekliyorlarsa kolay. Gonderelim bir otobus .
Kac kere banlandin itiraf et.![]()
Otobus bekliyorlarsa kolay. Gonderelim bir otobus .
Kac kere banlandin itiraf et.![]()