Çok saçma.
Yemek bu, yenecek bişey. Annesi ya da eşi, ne farkeder? İçine bişey düşürmüş, bu olmaması gerekirdi. Ne işi var saçın yemekte? Buna alınması çok saçma.
Ben de iyi niyet sezmedim.Yani tamam insanlik hali olmamali ama olmustur deyip gecmek varken beni ortaya atip ustumden yurumesini ben kotu niyetli algiladim cunku hic gerek yoktu ve ona gore konusucam ama bazi kisiler kvmi hakli buldu ama niyeyse ben hala temiz bir niyeti oldugunu dusunemiyorum
Tatlım bence seni kıskanıyor.heleki güzelsen kocan seni seviyorsa kıskançlıktan ölüyorlar . Varsın çatlasın sen de onu çatlatmaya devam et takma kafana he de geç . Bazen susup tenezür etmemek insanları değerli kılar
Iyi geceler
Bugun kvlerdeydik yemek yapmış icinede saç düşürmüş eşime denk geldi.Esimde soyledi bunu ,kv hemen başladı esinin saçı olsa napardın ? Ona birsey diyor musun filan esimde birsey demedi.
Kv devam etti evlenince boyle oluyormuş demek soyluyorlardida inanmiyordum ama beni zorla inandiriyorsun filan iteleyip duruyor habire
Ben sallamadımda eşim bisey dese ,biseye cikissa aninda sakayla karisikta olsa cogu zaman kendini benimle kiyaslayip ordan yuruyup duruyor napmaya calisiyor anlamıyorum
Ben annenim bana boyle yapiyorsun ona yapmiyorsun filan diye vicdanina oynuyor gibi geliyor .. ortada benimle alakalı birsey yok hemen isin icine beni katması bu seferlik birsey demiyorumda yine benim çanlar çalmaya basladi -.-
Pek iyi niyet gibi gorunmedi bana bunu daha onceleride soyledigi icin gozume batar oldu ne diyorsunuz ?
evet pek tasvip edilmeyen seyler ama kadincagizi kocan utandirmasin sorun cozulsun.bukadarda kayinvalidenin bir hatasina bakilmazki.es gec canim kafaya takma.kayinvalide olunca o psikolojiye girilio ister istemez demekki
Tatlım bence seni kıskanıyor.heleki güzelsen kocan seni seviyorsa kıskançlıktan ölüyorlar . Varsın çatlasın sen de onu çatlatmaya devam et takma kafana he de geç . Bazen susup tenezür etmemek insanları değerli kılar
O esimle kendi problemi herseyde alakali alakasiz adim gecmesine kizmaya basladim
yeni evlisin sanırım. şöyle düşün baban sana yemeğe gelmiş ve eşin eşinin ailesi var ve yemeğinden saç çıkmış nasıl hissedersin. kadının demek istediği beni gelinimin yanında yerdin. aynısını ona yaparmısın? onu da beni bzduğun gibi bozarmsın demek istemiş. yemek ten kıl çıkması utanç verici oluyor kendi kızı oğlu da olsa utanır insan gele gelinse yada dışardan biri bu tepki normal. ben burda bir ar niyet görmedim eşinin tavrı yanlış geldi bana
KV niz biraz artniyetli davranmıs. Allahtan esiniz düşmemiş bu oyuna. Bu gibi olayların arkası gelecek gibi duruyor siz sakinliği elden brakmayın
hahhhaaa guzel ve becerikli gelini olan kayinvalide sevinir yaa nie kiskansin konu uzerinden ne anlatmaya calistin anlamadim alakasiz geldi.guzellik dedigin nedirki guzeli guzel yapan edeptir guzel ahlak guzel huydur.guzel huyluyu herkes sever guzel yuzlu ici kotuye bir kez aldanilir.anlatmak istedigim guzellik bir yere kadar kiskanilabilir.kayinvaldem ilk memleketlerine gittigimde beni koluna takip millete hava atmisti ve banada demisti guzel gelinimle hava atayim diye.sonra zaman gectikce sonradan kulagima gelenler guzelligimle degil guzel davranislarimla ilgiliydi...tatli dil guler yuz falan.valla sunu bilir sunu solerim sen iyi niyetli ol niyetini bozma kalbini fesatlastirma etragtakiler doner dolasir seni bi gun anlarlar.olgunlugunun farkina varirlar..tabi sansliysan bu gec olmaz erken olur..bunlarida niye yazdim bende bilmiyorum ole konu geldi yazdim gonderiyom surşilisaneylediysem affola:)