Kendini benimle kıyaslıyor

Çok saçma.
Yemek bu, yenecek bişey. Annesi ya da eşi, ne farkeder? İçine bişey düşürmüş, bu olmaması gerekirdi. Ne işi var saçın yemekte? Buna alınması çok saçma.

Yani tamam insanlik hali olmamali ama olmustur deyip gecmek varken beni ortaya atip ustumden yurumesini ben kotu niyetli algiladim cunku hic gerek yoktu ve ona gore konusucam ama bazi kisiler kvmi hakli buldu ama niyeyse ben hala temiz bir niyeti oldugunu dusunemiyorum

Ben de iyi niyet sezmedim.

Tatlım bence seni kıskanıyor.heleki güzelsen kocan seni seviyorsa kıskançlıktan ölüyorlar . Varsın çatlasın sen de onu çatlatmaya devam et takma kafana he de geç . Bazen susup tenezür etmemek insanları değerli kılar

Bi kotu niyet var ama sadece kiskanclik mi yoksa benim ustumden esime duygusal olarak yukleniyor mu anlamadim ama bidaha denk gelir zaten ozaman ayni seyi yaptigi an amacin nedir diye soracagim esimin yaninda ne diyecek merak ediyorum

oda bişey mi?
eşim annesiyle tartışırken hep bana bagırırsın başkasına değil dedi :)
beni kastediyor halbuki konuuyla uzaktan yakından alakam yoktu...

evet pek tasvip edilmeyen seyler ama kadincagizi kocan utandirmasin sorun cozulsun.bukadarda kayinvalidenin bir hatasina bakilmazki.es gec canim kafaya takma.kayinvalide olunca o psikolojiye girilio ister istemez demekki

Uppsss tabaktaki sactan mevzuu size nasil geldi yahuArada oglu tarafindan simartilmak istiyor herhalde kayinvalideniz

evet pek tasvip edilmeyen seyler ama kadincagizi kocan utandirmasin sorun cozulsun.bukadarda kayinvalidenin bir hatasina bakilmazki.es gec canim kafaya takma.kayinvalide olunca o psikolojiye girilio ister istemez demekki

O esimle kendi problemi herseyde alakali alakasiz adim gecmesine kizmaya basladim

Benim kv ben lohusayken yanıma gelmişti. Bigün eşim işten erken geldi onun halini hatırını sorduktan sonra yanıma geldi. Ben yatak odasindayım şahsiyet salonda. Neyse biz konuşuyoruz kv salonda telde kizlariyla konuşuyor. Konuşma bitti kv sürekli eşimi çağırıyor '' Oğlum?'' ''Efendim anne'' ses yok! Oğlum efendim anne ses yok. Üstüste kaç kere tekrarladı bu seslenme. En sonunda kv cevap verdi telefonunu alacanmi yoksa yaninami getireyim? Bazende bu seslenmelerin sonu çay içecekmisin yoksa yanınami getireyim şeklinde oluyordu. Ne zaman yanıma gelse bu cevapsız seslenmelerin saçma sapan bir teklifi Oluyordu. Ne yaptım peki? Hiçbirşey. Şakaya vurdum sayiyordum yanıma geldiğinde'' biir ikii üç..'' '''ogluuum?''

Bilmedim ki simdi..
Anne iste ogluna gonul koymustur karisinin yaninda bana laf ediyor diye.
İnsanlar cesit cesit ben kizmazdim pek sanirim.

ahh ahh bu erkek anneleri. benim de müstakbel kayınvalidem oğlunun bana düşkünlüğü sebebiyle yapmadığını bırakmıyor. bir arkadaşımız da söylemiş hele ki güzel ve becerikliyseniz daha çok kıskanılırsınız. hazırlıklı olun derim :)

yeni evlisin sanırım. şöyle düşün baban sana yemeğe gelmiş ve eşin eşinin ailesi var ve yemeğinden saç çıkmış nasıl hissedersin. kadının demek istediği beni gelinimin yanında yerdin. aynısını ona yaparmısın? onu da beni bzduğun gibi bozarmsın demek istemiş. yemek ten kıl çıkması utanç verici oluyor kendi kızı oğlu da olsa utanır insan gele gelinse yada dışardan biri bu tepki normal. ben burda bir ar niyet görmedim eşinin tavrı yanlış geldi bana

hahhhaaa guzel ve becerikli gelini olan kayinvalide sevinir yaa nie kiskansin konu uzerinden ne anlatmaya calistin anlamadim alakasiz geldi.guzellik dedigin nedirki guzeli guzel yapan edeptir guzel ahlak guzel huydur.guzel huyluyu herkes sever guzel yuzlu ici kotuye bir kez aldanilir.anlatmak istedigim guzellik bir yere kadar kiskanilabilir.kayinvaldem ilk memleketlerine gittigimde beni koluna takip millete hava atmisti ve banada demisti guzel gelinimle hava atayim diye.sonra zaman gectikce sonradan kulagima gelenler guzelligimle degil guzel davranislarimla ilgiliydi...tatli dil guler yuz falan.valla sunu bilir sunu solerim sen iyi niyetli ol niyetini bozma kalbini fesatlastirma etragtakiler doner dolasir seni bi gun anlarlar.olgunlugunun farkina varirlar..tabi sansliysan bu gec olmaz erken olur..bunlarida niye yazdim bende bilmiyorum ole konu geldi yazdim gonderiyom surşilisaneylediysem affola:)

KV niz biraz artniyetli davranmıs. Allahtan esiniz düşmemiş bu oyuna. Bu gibi olayların arkası gelecek gibi duruyor siz sakinliği elden brakmayın

7 ayi gecti evleneli ama utancak birsey yok sac cikmasinda oyle seylere fazla takilmadigimi azcok bilir bi mana bulmadim kirildiysa bile baska sekilde ifade edebilirdi hemen beni karistirmak yerine

KV niz biraz artniyetli davranmıs. Allahtan esiniz düşmemiş bu oyuna. Bu gibi olayların arkası gelecek gibi duruyor siz sakinliği elden brakmayın

Bidahakine soracagim neden beni ortaya atip duruyorsun diye mantikli bi cevap verirse esimin yaninda buyursun arkasini getirsin

Kimsenin beni ovmesine , benimle hava atmasina ihtiyacim yok benim acikcası bununlada gurur duymam ne olduğumu bilen biliyor seven sever sevmeyen sevmez .. benim davranisim bana göre kimseyede yaranayim diye tarzim olmadigi sekilde davranamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…