- 15 Haziran 2012
- 842
- 439
ama o ortamda aile yeni katılan sizsiniz? tabi ki yapmaması lazım sağlıklı düşünen bir insan bunu yapmaz ama bu savunma yöntemidir. BEnden 5 yıllık evli olan biri olarak tavsiye. sorunlarımız tam da 6 7 aylıkken çıkmaya başladı. hep vardı ama ben artık bu aylardan sonra eşime yansıtır oldum. şuan kayınvalidem le iiyim. Başka insan olsa asla konuşmaz ama ben küsme gibi huyları beceremıyorum. kin ve nefret duymadan yaşamak daha kolay daha özgürsün. Konuya gelirsek. En sonunda evliliğimin güzelim dönemlerini tartışarak geçirdik. Her ne kadar haksızlığa uğramış olsam da. şimdi Kendmi suçluyorum. olayın bence formülü Aynı ortamda bulundupun ve anlaşmanın daha huzurlu bir ortamı getireceğin insanların senin hakkında ki eleştirlere asla ama asla kulak asma. şuna kendimi inandırdım ki Asla onun dediği gibi yada onun dendiği gibi değilim. BEn kendimi ondan daha önce tanıyorum.7 ayi gecti evleneli ama utancak birsey yok sac cikmasinda oyle seylere fazla takilmadigimi azcok bilir bi mana bulmadim kirildiysa bile baska sekilde ifade edebilirdi hemen beni karistirmak yerine
bunu sana diyorum çünkü eğer söylenenleri kafana takarsan sonu daha bir karmaşık ve çıkılmaz oluyor