bu kayınvalidenin yaptıgını ben bazen eşime yapıyorum, annen olsa boyle yapar mıydın diye, o da kızıyor bana.
amacım annesini yermek veya artniyet falan asla değil, sadece eşime sevdiğiyle empati yaptırıp beni anlamasını sağlamak.
işe yarıyor mu ? hayır tabii.
Sac cikmasi problem degil aralarindaki diyalogta umrumda degil
Nasil istiyorlarsa oyle anlasinlar oglu soyluyorsa oda gormedim der bisey der hic ortada yokken olaya dahil edilmek beni gerdi acikcasi ..hicte hosuma gitmiyor aksine ustume oynadigini dusunmeye basladim bu son olayda ikide bir dahil edilmenin mantigi nedir hic alakam yokken
Mahçup olmak yerine ettiği laflara bak...
Sen içten içe doldurma kendini, böyle tiplerle assssla başa çıkmazsın. Kendi seviyesine çeker seni, olan sana olur.
Allah da bunu böyle yaratmış deyip geç. Bu insanlar yüzünden hayatın güzelliklerini kaçırıyoruz yemin ediyorum. Kıl tüy hep bunlar
themis1990 yazmış bak kesinlikle öyle düşünmüş kadın ve ben anne olsam ben de öyle düşünür, içerlerdim. Aranızda samimi değilse senin yanında kötü hissetmiştir.
Bence boşver hatta olumlu tarafından bak , eşim beni ne kadar çok sevip değer veriyor dışardan bile belli diye düşün mutlu ol . Başka biri olsa rahatsız neyse ama annesi o nedenle takılmaya , stres yapmaya değmez . Tadını çıkar .
Bana sanki, benim ustumden esimin duygularina oynuyor gibi geldi iste
Bilemiyorum belki öyledir belki değildir . Önemli olan eşinin tavrı , sana karşı olumsuz etkilenip etkilenmediği . Bu anlamda bir sorun yoksa canını sıkmaya bile değmez , önemseme bence .
Esin ne dediki bu kadar kendini kotu hissetmesine sebep olmis.kayinvalide abartmis..oglunun gozunde basarisiz anne yi kaldiramamis...bilmiyorum cok kotu hissetmis yada hissettirmissiniz emin olamadim ben
Keşke en başından çaktırmasaydı , ben fazla aç değilim deyip kalksaydı sofradan .Esim bana bisey yansitmadida annesi oyle ustune gelince sustu oda .. amman yahu ne zor seylermiş
Keşke en başından çaktırmasaydı , ben fazla aç değilim deyip kalksaydı sofradan .
Annesinin sözlerinden sonra susması en iyi tepki olmuş bence . Olur mu eşime de söylerdim dese , belki sen üzülecektin , aksini söylese annesi daha fazla üzülüp , daha fazla söylenecekti .
Napsın eşin , konu uzamasın diye susmuş .
Aynen onca laf yapana kadar gormemisim insanlik hali de gec cok mu zor bilemedimYazık ya yaşı geçmiş ama insanlıktan nasibini almamış. Özrü kabahatinden beter
ki bencede haklı kadın yani cıkar azındna koy peceteye söylemeye ne gerek varyani karısını olsa idare ederdi açığını kapatırdı bak beni rezil etti diye düşünüyor.
Annesinin huyu buysa , seni kıskanıyorsa ve aranızda onca çatışma çıkmasına rağmen herhangi bir ilerleme kaydedemediyse , yeni tartışmalar yaratmak ortamı germekten , eşinizi üzmekten ve aranızın tatsızlaşmasından başka işe yaramıyor anlaşılan . O nedenle en azında konudaki gibi basit şeylerde umursamamaya çalış . Ailen için , eşin ve kendin için yapmaya çalış bunu . Sonuçta değişen birşey olmuyor sadece huzurunuz bozuluyor . Direkt sana konuşmayınca zor olacak eminim ama duymazdan gelmeye çalış . Ne gerek var , bu arada daha seyrek görüşmende faydalı olur .Zor olanda o ya iste arada benim koca kayniyor hep daha once diger konularima bakarsan catismalarda en cok o uzuldu en cok o ortalikta kaldi ee bende sinirliyim biyerden sonra kim kiriliyorsa kirilsin diyorum ama bu aksam atlamadim hicbiseye bidaha drnk gelecek illa ki zaten ozaman soracagim niye benimle kiyasliyip duruyorsun diye kendisine
Annesinin huyu buysa , seni kıskanıyorsa ve aranızda onca çatışma çıkmasına rağmen herhangi bir ilerleme kaydedemediyse , yeni tartışmalar yaratmak ortamı germekten , eşinizi üzmekten ve aranızın tatsızlaşmasından başka işe yaramıyor anlaşılan . O nedenle en azında konudaki gibi basit şeylerde umursamamaya çalış . Ailen için , eşin ve kendin için yapmaya çalış bunu . Sonuçta değişen birşey olmuyor sadece huzurunuz bozuluyor . Direkt sana konuşmayınca zor olacak eminim ama duymazdan gelmeye çalış . Ne gerek var , bu arada daha seyrek görüşmende faydalı olur .