Kendini benimle kıyaslıyor

bu kayınvalidenin yaptıgını ben bazen eşime yapıyorum, annen olsa boyle yapar mıydın diye, o da kızıyor bana.
amacım annesini yermek veya artniyet falan asla değil, sadece eşime sevdiğiyle empati yaptırıp beni anlamasını sağlamak.
işe yarıyor mu ? hayır tabii.

Ise yaramaz cunku ,sen sensin oda annesi ..

Sac cikmasi problem degil aralarindaki diyalogta umrumda degil
Nasil istiyorlarsa oyle anlasinlar oglu soyluyorsa oda gormedim der bisey der hic ortada yokken olaya dahil edilmek beni gerdi acikcasi ..hicte hosuma gitmiyor aksine ustume oynadigini dusunmeye basladim bu son olayda ikide bir dahil edilmenin mantigi nedir hic alakam yokken

themis1990 themis1990 yazmış bak kesinlikle öyle düşünmüş kadın ve ben anne olsam ben de öyle düşünür, içerlerdim. Aranızda samimi değilse senin yanında kötü hissetmiştir.

Mahçup olmak yerine ettiği laflara bak...
Sen içten içe doldurma kendini, böyle tiplerle assssla başa çıkmazsın. Kendi seviyesine çeker seni, olan sana olur.
Allah da bunu böyle yaratmış deyip geç. Bu insanlar yüzünden hayatın güzelliklerini kaçırıyoruz yemin ediyorum. Kıl tüy hep bunlar :63:

Mahcup olmasina gerek yok yanlislikla olmus belliki ben ona bisey demedim demem oyle seylere cok takilmam igrencte olsa ama alakam yokken benim ustume oynayinca kiziyorum ki normalde sessiz sakinde bi gelin degilim ona ragmen hala boyleyse bide sussam nolur

themis1990 themis1990 yazmış bak kesinlikle öyle düşünmüş kadın ve ben anne olsam ben de öyle düşünür, içerlerdim. Aranızda samimi değilse senin yanında kötü hissetmiştir.

Yok yahu az cok taniyor beni kil tuye takilacak biri degilim .. o tarz seylerden mana bulmam ben .. oyuzden oyle dusunecegini sanmiyorum

Ben böyle insanlara üzülmeye başladım artık. Yazık kendi kocası ona ilgi göstermiyor mu ki böyle oğlundan ilgi bekliyor kendiyle seni kıyaslıyor. Çekememezlik baş göstermiş kolay gelsin bacım :KK14:
Lan ne değişik varlıklarız yarabbim kendi hem cinsimden sıkıldım :KK53:

Bence boşver hatta olumlu tarafından bak , eşim beni ne kadar çok sevip değer veriyor dışardan bile belli diye düşün mutlu ol . Başka biri olsa neyse ama annesi o nedenle takılmaya , stres yapmaya değmez . Tadını çıkar .

Bence boşver hatta olumlu tarafından bak , eşim beni ne kadar çok sevip değer veriyor dışardan bile belli diye düşün mutlu ol . Başka biri olsa rahatsız neyse ama annesi o nedenle takılmaya , stres yapmaya değmez . Tadını çıkar .

Bana sanki, benim ustumden esimin duygularina oynuyor gibi geldi iste

Bana sanki, benim ustumden esimin duygularina oynuyor gibi geldi iste

Bilemiyorum belki öyledir belki değildir . Önemli olan eşinin tavrı , sana karşı olumsuz etkilenip etkilenmediği . Bu anlamda bir sorun yoksa canını sıkmaya bile değmez , önemseme bence .

Bilemiyorum belki öyledir belki değildir . Önemli olan eşinin tavrı , sana karşı olumsuz etkilenip etkilenmediği . Bu anlamda bir sorun yoksa canını sıkmaya bile değmez , önemseme bence .

Esim bana bisey yansitmadida annesi oyle ustune gelince sustu oda .. amman yahu ne zor seylermiş

Esin ne dediki bu kadar kendini kotu hissetmesine sebep olmis.kayinvalide abartmis..oglunun gozunde basarisiz anne yi kaldiramamis...bilmiyorum cok kotu hissetmis yada hissettirmissiniz emin olamadim ben

Esin ne dediki bu kadar kendini kotu hissetmesine sebep olmis.kayinvalide abartmis..oglunun gozunde basarisiz anne yi kaldiramamis...bilmiyorum cok kotu hissetmis yada hissettirmissiniz emin olamadim ben

Esim sac ciktigini soyledi cunku bikac sefer daha olmustu sonra kv konustuda konustu ben ne sacla ne ilgili bisey dedim nede beni kiyaslarken bi laf dedim tamamen konu dışı oldugum halde beni ortaya katmasına kizdim cunku bunuda daha once bikac sefer yapti sallamiyordum ama artik iyi niyetli gelmemeye basladi
Kimsenin rezil ettigi yok evde baska birileride yoktu yani
Sac ciktiysa gormemisin dersin veya ne istiyorsan onu dersin beni dahil edip durdugundan dusuncelerim degisti artik bu konuda

Esim bana bisey yansitmadida annesi oyle ustune gelince sustu oda .. amman yahu ne zor seylermiş
Keşke en başından çaktırmasaydı , ben fazla aç değilim deyip kalksaydı sofradan .

Annesinin sözlerinden sonra susması en iyi tepki olmuş bence . Olur mu eşime de söylerdim dese , belki sen üzülecektin , aksini söylese annesi daha fazla üzülüp , daha fazla söylenecekti .
Napsın eşin , konu uzamasın diye susmuş .

Yazık ya yaşı geçmiş ama insanlıktan nasibini almamış. Özrü kabahatinden beter

Keşke en başından çaktırmasaydı , ben fazla aç değilim deyip kalksaydı sofradan .

Annesinin sözlerinden sonra susması en iyi tepki olmuş bence . Olur mu eşime de söylerdim dese , belki sen üzülecektin , aksini söylese annesi daha fazla üzülüp , daha fazla söylenecekti .
Napsın eşin , konu uzamasın diye susmuş .

Zor olanda o ya iste arada benim koca kayniyor hep daha once diger konularima bakarsan catismalarda en cok o uzuldu en cok o ortalikta kaldi ee bende sinirliyim biyerden sonra kim kiriliyorsa kirilsin diyorum ama bu aksam atlamadim hicbiseye bidaha drnk gelecek illa ki zaten ozaman soracagim niye benimle kiyasliyip duruyorsun diye kendisine

Zor olanda o ya iste arada benim koca kayniyor hep daha once diger konularima bakarsan catismalarda en cok o uzuldu en cok o ortalikta kaldi ee bende sinirliyim biyerden sonra kim kiriliyorsa kirilsin diyorum ama bu aksam atlamadim hicbiseye bidaha drnk gelecek illa ki zaten ozaman soracagim niye benimle kiyasliyip duruyorsun diye kendisine
Annesinin huyu buysa , seni kıskanıyorsa ve aranızda onca çatışma çıkmasına rağmen herhangi bir ilerleme kaydedemediyse , yeni tartışmalar yaratmak ortamı germekten , eşinizi üzmekten ve aranızın tatsızlaşmasından başka işe yaramıyor anlaşılan . O nedenle en azında konudaki gibi basit şeylerde umursamamaya çalış . Ailen için , eşin ve kendin için yapmaya çalış bunu . Sonuçta değişen birşey olmuyor sadece huzurunuz bozuluyor . Direkt sana konuşmayınca zor olacak eminim ama duymazdan gelmeye çalış . Ne gerek var , bu arada daha seyrek görüşmende faydalı olur .

Çok saçma.
Yemek bu, yenecek bişey. Annesi ya da eşi, ne farkeder? İçine bişey düşürmüş, bu olmaması gerekirdi. Ne işi var saçın yemekte? Buna alınması çok saçma.

Annesinin huyu buysa , seni kıskanıyorsa ve aranızda onca çatışma çıkmasına rağmen herhangi bir ilerleme kaydedemediyse , yeni tartışmalar yaratmak ortamı germekten , eşinizi üzmekten ve aranızın tatsızlaşmasından başka işe yaramıyor anlaşılan . O nedenle en azında konudaki gibi basit şeylerde umursamamaya çalış . Ailen için , eşin ve kendin için yapmaya çalış bunu . Sonuçta değişen birşey olmuyor sadece huzurunuz bozuluyor . Direkt sana konuşmayınca zor olacak eminim ama duymazdan gelmeye çalış . Ne gerek var , bu arada daha seyrek görüşmende faydalı olur .

Zaten seyrek gorusuyoz ondada birsuru olay oluyor hatta biara k
esim bile konusmadi ,gorusmedi onlarla bisure cunku baya buyuk tartisma cikmisti .. oyle her haftada 1, 2 hafta 1 duzenli ziyaret etmiyoruz zaten bide oyle olsa nolur kimbilir

X